Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam
Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy rade Ja też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde . -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam
Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy rade Ja też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:ja uważam że jeżeli zrobi się w odpowiednim czasie i jeśli ma cos wyjśc to wyjdzie i na pepino
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
No u Mnie to pewnie już po ptokach jesli chodzi o owulke ;/ ale u ciebie pewnie przyjdzie na dniach albo przesunie się do wakacyjnego wyjazdy hehe ... Ehh no chciałabym , żeby było dobrze ale czy tak będzie ?! najgorsze jest to własnie , że nie mogę zrobić tego monitoringu no ... boje sie , że torbiele mi się porobią jak nie popękają pęcherzyki masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:ok to nie kupuję kolejnego :p ogólnie to testów robiłam chyba już tonę i za każdym razem I krecha ;( dlatego boję już robić sobie test bo mam w głowie że znowuż będzie I krecha i nici czasami miałam tak że @ albo mi się 1 dzień spóźniała albo 1 dzień w przód przyszła i to tyle z fasolinki :d mam nadzieję że się uda w tym miesiącu już nawet założyłam nowy temat landryneczka już się udzielała czy macie już jakiś drobny ciuszek dla swojego maluszka ja przed wczoraj kupiłam śpiochy ZAKOCHAŁAM SIĘ W NICH p.s tylko nie myślcie dziewczyny że jestem psychiczna
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Truskaffeczka nie kupuj jak maja wyjsc dwie krechy to wyjda
no byłam na wątku ja też mam ciuszków trochę i sporo różowych ale jak to każdy mówi mój A. spłodzi syneczkaLandryneczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Spokojnie , nikt tak nie myśli Ja tez czasami mam ochotę kupic coś fajnego dla brzdąców ale nie , jednak nie o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś jutro moze byc niespodzianka
a mi właśnie lepiej się robi jak je przegladam -
ZakręconaOna wrote:Spokojnie , nikt tak nie myśli Ja tez czasami mam ochotę kupic coś fajnego dla brzdąców ale nie , jednak nie o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś jutro moze byc niespodzianka
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:ja z moim E. jestem neutralna kupiłam kolor żółty śpiochów będzie dziewczynka czy chłopiec to i tak będzie pasowało ale chciała bym chłopaka dla mojego E.
-
Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:a mi właśnie lepiej się robi jak je przeglądam
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p
tez czuje ze syn bedzie u nas