Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam
Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy radeJa też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde .
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam
Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy radeJa też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde .
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:ja uważam że jeżeli zrobi się w odpowiednim czasie i jeśli ma cos wyjśc to wyjdzie i na pepino
i za każdym razem I krecha ;( dlatego boję już robić sobie test bo mam w głowie że znowuż będzie I krecha i nici
czasami miałam tak że @ albo mi się 1 dzień spóźniała albo 1 dzień w przód przyszła i to tyle z fasolinki :d mam nadzieję że się uda w tym miesiącu
już nawet założyłam nowy temat landryneczka już się udzielała czy macie już jakiś drobny ciuszek dla swojego maluszka ja przed wczoraj kupiłam śpiochy
ZAKOCHAŁAM SIĘ W NICH
p.s tylko nie myślcie dziewczyny że jestem psychiczna
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
No u Mnie to pewnie już po ptokach jesli chodzi o owulke ;/ ale u ciebie pewnie przyjdzie na dniach albo przesunie się do wakacyjnego wyjazdy hehe ... Ehh no chciałabym , żeby było dobrze ale czy tak będzie ?! najgorsze jest to własnie , że nie mogę zrobić tego monitoringu no ... boje sie , że torbiele mi się porobią jak nie popękają pęcherzyki masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:ok to nie kupuję kolejnego :p ogólnie to testów robiłam chyba już tonę
i za każdym razem I krecha ;( dlatego boję już robić sobie test bo mam w głowie że znowuż będzie I krecha i nici
czasami miałam tak że @ albo mi się 1 dzień spóźniała albo 1 dzień w przód przyszła i to tyle z fasolinki :d mam nadzieję że się uda w tym miesiącu
już nawet założyłam nowy temat landryneczka już się udzielała czy macie już jakiś drobny ciuszek dla swojego maluszka ja przed wczoraj kupiłam śpiochy
ZAKOCHAŁAM SIĘ W NICH
p.s tylko nie myślcie dziewczyny że jestem psychiczna
Ja tez czasami mam ochotę kupic coś fajnego dla brzdąców ale nie , jednak nie
o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś
jutro moze byc niespodzianka
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Truskaffeczka nie kupuj jak maja wyjsc dwie krechy to wyjda
no byłam na wątku ja też mam ciuszków trochęi sporo różowych ale jak to każdy mówi mój A. spłodzi syneczka
ale chciała bym chłopaka dla mojego E.
Landryneczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Spokojnie , nikt tak nie myśli
o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś
a mi właśnie lepiej się robi jak je przegladam -
ZakręconaOna wrote:Spokojnie , nikt tak nie myśli
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:ja z moim E. jestem neutralna kupiłam kolor żółty śpiochów będzie dziewczynka czy chłopiec to i tak będzie pasowało
ale chciała bym chłopaka dla mojego E.
ale wazne by zdrowe i wgl bylo
-
Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn
na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie
a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie
Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:a mi właśnie lepiej się robi jak je przeglądam
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn
na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie
a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie
Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p
hehe
tez czuje ze syn bedzie u nas