Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam ;-D
    Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy rade ;-) Ja też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No puste sa nie które tak , że tez czasami się zastanawiam co one wgle robią tam ;-D
    Wiesz co Truskaffeczko zrób jutro tak jak planowałaś zobaczymy co wyjdzie i w pon na bete lec ... po prostu . Jak okres przyjdzie to lipa no ale bedzie następny cykl i daszwtedy rade ;-) Ja też mam takie nadzieje co do następnego cyklu ale jeszcze następnego jak sie nie uda teraz po tych tabsach na prawde .
    dokałdnie , rób testa a jak coś to beta i po stresie kciukam mocno <3

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

• Truskaffeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ja uważam że jeżeli zrobi się w odpowiednim czasie i jeśli ma cos wyjśc to wyjdzie i na pepino :)
    ok to nie kupuję kolejnego :p ogólnie to testów robiłam chyba już tonę ;D i za każdym razem I krecha ;( dlatego boję już robić sobie test bo mam w głowie że znowuż będzie I krecha i nici :/ czasami miałam tak że @ albo mi się 1 dzień spóźniała albo 1 dzień w przód przyszła i to tyle z fasolinki :d mam nadzieję że się uda w tym miesiącu :D już nawet założyłam nowy temat landryneczka już się udzielała czy macie już jakiś drobny ciuszek dla swojego maluszka ja przed wczoraj kupiłam śpiochy :D ZAKOCHAŁAM SIĘ W NICH <3 p.s tylko nie myślcie dziewczyny że jestem psychiczna :P

Landryneczka lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    skasuj linka z wiadomości bo nie chce zeby ktos nie odpowiedni to zobaczył :D
    ok nie ma już :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u Mnie to pewnie już po ptokach jesli chodzi o owulke ;/ ale u ciebie pewnie przyjdzie na dniach albo przesunie się do wakacyjnego wyjazdy hehe ... Ehh no chciałabym , żeby było dobrze ale czy tak będzie ?! najgorsze jest to własnie , że nie mogę zrobić tego monitoringu no ... boje sie , że torbiele mi się porobią jak nie popękają pęcherzyki masakra

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka nie kupuj jak maja wyjsc dwie krechy to wyjda :)
    no byłam na wątku ja też mam ciuszków trochę :) i sporo różowych ale jak to każdy mówi mój A. spłodzi syneczka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    ok nie ma już :D
    dziękuję bo chciałam wam pokazać tą małpe ale usunelam linka potem zeby nikt nie widział :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    ok to nie kupuję kolejnego :p ogólnie to testów robiłam chyba już tonę ;D i za każdym razem I krecha ;( dlatego boję już robić sobie test bo mam w głowie że znowuż będzie I krecha i nici :/ czasami miałam tak że @ albo mi się 1 dzień spóźniała albo 1 dzień w przód przyszła i to tyle z fasolinki :d mam nadzieję że się uda w tym miesiącu :D już nawet założyłam nowy temat landryneczka już się udzielała czy macie już jakiś drobny ciuszek dla swojego maluszka ja przed wczoraj kupiłam śpiochy :D ZAKOCHAŁAM SIĘ W NICH <3 p.s tylko nie myślcie dziewczyny że jestem psychiczna :P
    Spokojnie , nikt tak nie myśli :) Ja tez czasami mam ochotę kupic coś fajnego dla brzdąców ale nie , jednak nie ;-) o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś ;-D jutro moze byc niespodzianka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusi jeszcze dwie łapki :)

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Truskaffeczka nie kupuj jak maja wyjsc dwie krechy to wyjda :)
    no byłam na wątku ja też mam ciuszków trochę :) i sporo różowych ale jak to każdy mówi mój A. spłodzi syneczka :D
    ja z moim E. jestem neutralna kupiłam kolor żółty śpiochów będzie dziewczynka czy chłopiec to i tak będzie pasowało ;D ale chciała bym chłopaka dla mojego E. ;D

Landryneczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Spokojnie , nikt tak nie myśli :) Ja tez czasami mam ochotę kupic coś fajnego dla brzdąców ale nie , jednak nie ;-) o taka rzecz kupiona chyba by mnie dobijała jeszcze bardziej ;( Może to jakiś znak , ze śpiochy juz kupiłaś ;-D jutro moze byc niespodzianka

a mi właśnie lepiej się robi jak je przegladam :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Oby Agatko oby! :D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Lusi jeszcze dwie łapki :)
    Taaak ! <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    ja z moim E. jestem neutralna kupiłam kolor żółty śpiochów będzie dziewczynka czy chłopiec to i tak będzie pasowało ;D ale chciała bym chłopaka dla mojego E. ;D
    my tez mamy różne kolorki ale tak się trafiło chyba dwie pary bodów różowych a co tam prawdziwy mężczyna nie boi sie rozu ;P a ja bym córcie chciala a zawsze mowilam ze chłopca cos mi sie zmienilo :D ale wazne by zdrowe i wgl bylo

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn <3 na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie ;D a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie ;-) Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Taaak ! <3
    a masz kochana ode mnie łapki :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    a mi właśnie lepiej się robi jak je przeglądam :)
    ja tak samo jak wybierałam z moim te śpioszki wzięliśmy 3 rozmiary malutkie,średnie i troszeczkę większe ale ja zdecydowałam że wezmę te po środku bo i tak nie wiadomo jaka fasolinka będzie ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    a masz kochana ode mnie łapki :)
    Dziękuuuuję <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja nie wiem czemu ale czuje , że moje pierwsze dziecko kiedyś to będzie syn <3 na prawdę , od dawna marzył mi się synek pierwszy później córunia a mojemu na odwrót on pragnie miec mała blondyneczke z niebieskimi oczkami czyli jego odzwierciedlenie ;D a teraz jest mi to bez znaczenia , byle by się urodziło i zdrowiuteńkie ;-) Ale mam przeczucie , że mój D też spłodzi syna pierwszego ;p
    o boziu mój A. to samo . Chciałby miec moje odzwierciedlenie czyli blondyneczke małą o niebieskich oczkach :) hehe
    tez czuje ze syn bedzie u nas

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi a jeszcze po południu miałam tylko 11 łapek ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png
‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ