Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mi jeszcze milej
Rozkwasić im nosy hahaha , brzydsze i tak nie będą
startowała w miss poloniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 01:51
-
nick nieaktualny
-
Haha dziękuję dziękuję , wiedziałam najwyraźniej jaki machnąc sobię nick haha , a tak wymyślałam , żeby jakiś inny był
No i co , że nie brzydka jak i tak brzydka no ;p hahaha
Mnie się te dwie dziewuchy co podwalały się do mojego D nie podobały ... jedna miała tak brązowego zęba ta moja imienniczka , że mój D ją nazwał Drewniany ząb i tak się przyjeło hahaha i ma jeszcze chujowe pasujące do niej nazwisko hahahahahaha a ta druga to brak słów ;-d tfu bleTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:hahahhahahhahah Drewniany ząb jebłam
BUUUM NIE MA !
to ta dziewczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 02:17
-
nick nieaktualny
-
Kasuj już , luknełam
nie brzydka fakt ale chuj z nią ;-p ups sorka za brzydactwa z zdaniu hahaha
Truskaffeczka ma rację , nie myślmy już o nich ...
No kochana mam nadzieje , że wyjdzie pozytywny
Ja już tak bardzo tez bym chciała zobaczyć test pozytywny ale w jaki sposób ja Ja owulacji nawet kuźwa nie mam ;-// mam nadzieje , że normalnie urosną i pękną pęcherzyki po tym moim CLO jak zarzywać zaczne ... bo niestety nie mam nic na pęknięcie ;/ a strasznie się boje , ze bez wspomagaczy nie pękną a na monitoring isc nie mogę bo tutaj nie robia czegos takiego ;/Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:no właśnie się zastanawiam kiedy czy kilka dni przed czy w dzień @ ale boję się że dostanę i ogólnie chyba kupię nowy test bo mam Pepino 10 a czytałam na forum że jest do bani... lepszy jest quixx
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kasuj już , luknełam
Ja już tak bardzo tez bym chciała zobaczyć test pozytywny ale w jaki sposób ja Ja owulacji nawet kuźwa nie mam ;-// mam nadzieje , że normalnie urosną i pękną pęcherzyki po tym moim CLO jak zarzywać zaczne ... bo niestety nie mam nic na pęknięcie ;/ a strasznie się boje , ze bez wspomagaczy nie pękną a na monitoring isc nie mogę bo tutaj nie robia czegos takiego ;/ -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kasuj już , luknełam
Ja już tak bardzo tez bym chciała zobaczyć test pozytywny ale w jaki sposób ja Ja owulacji nawet kuźwa nie mam ;-// mam nadzieje , że normalnie urosną i pękną pęcherzyki po tym moim CLO jak zarzywać zaczne ... bo niestety nie mam nic na pęknięcie ;/ a strasznie się boje , ze bez wspomagaczy nie pękną a na monitoring isc nie mogę bo tutaj nie robia czegos takiego ;/
ja to leje ciepłym moczem na nią niech ją spotkam kiedyś
ojj jak ja bym chciała żeby owulka przyszła
linka skasowłam -
nick nieaktualny