Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Może pomyliłas sklepy i weszliście do "Wszystko na opak i do dupy "
-
Landryneczka wrote:mój A. mówi do mnie Kochanie chodź już spać bo o 7 wstajesz na temp. żeby zmierzyć i żebys się wyspała . A i nie zapomnij ustawić sobie budzika i termometru położyć pod poduszką .
Heheh aż się zdziwiłam -
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Dobra , idę na taki układ ale maczugi też dostane ? haha . Się nawpieprzam jak skończę diete , że te 40 kg znów w dupe mi wejdzie hahaha . A co do tych mebli to faktycznie jakaś lipna firma ... najwyraźniej nie zalezy im na klientach jezeli tak postępują .;/
-
haha no widzisz to się nie pomyliłam ani Ja ani Ty , nawet ochroniarz potwierdził haha poszukaj w internecie sklepów u siebie w mieście z meblami kuchennymi i poczytaj opinie ... pojezdzic trzeba i pooglądać no nic nie zrobisz Byle gówna nie kupicie przeciez .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 01:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:haha no widzisz to się nie pomyliłam ani Ja ani Ty , nawet ochroniarz potwierdził haha poszukaj w internecie sklepów u siebie w mieście z meblami kuchennymi i poczytaj opinie ... pojezdzic trzeba i pooglądać no nic nie zrobisz Byle gówna nie kupicie przeciez .
-
Landryneczka wrote:wiesz co w wytwórni z 90 roku ale obawiam się że takich już nie ma każdy mówi że mój to ma cierpliwość do mnie i żebym doceniała co mam bo ktos mi może go ukraść więc pilnuje ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mnie powtarzają to samo hahaha ;-d Ale jakby ktoś mi próbował podkraść misia to bym zagryzła hehehe
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No tu sie zgadzam , lepiej jechać zobaczyć i wtedy podjąć decyzję ... no to lipa jak aż za miasto musiecie jechać no ale nic nie zrobisz .
Nie no Mnie tez prawy już zaczął pulsować , masakra jakaś akurat na noc -
Landryneczka wrote:wiesz co w wytwórni z 90 roku ale obawiam się że takich już nie ma każdy mówi że mój to ma cierpliwość do mnie i żebym doceniała co mam bo ktos mi może go ukraść więc pilnuje ;P