Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:tylko że one już pewnie wyschnięte nic chrupiące kupię ci w nagrodę nowe ale za 2 lata !
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój A. mówi do mnie Kochanie chodź już spać bo o 7 wstajesz na temp. żeby zmierzyć i żebys się wyspała . A i nie zapomnij ustawić sobie budzika i termometru położyć pod poduszką .
Heheh aż się zdziwiłam
i do tego a i wiesz w poniedziałek jedziemy nad morze uhuhu już się nie mogę doczekać ;PLena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Flexi wrote:Facet nie kuma tego wiesz Lena. To nie on czuje zegar, to nie od na jakis czas rezygnuje z pracy, to nie on rodzi... wiadomo to Tata. Ale baby i facety to z innej gliny sa zrobieni.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niby silniejsi a jednak słaba płeć z nich ;-d My kobitki to jednak twarde sztuki jesteśmy , przykład właśnie ... który poród by przetrwał haha ! Ale bez nich to by do tego naszego porodu nawet nie dosżło więc trzeba kochać tą " słabą " płec ;-p
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No widzisz Landryneczko jak dba o Ciebie tylko się cieszyć , że tak przypomina co byś nie zapomniała codziennego rytuału haha .
Oooo , miłego wyjazdu i oczywiście owocnego kochana Wam życzę , odprężysz się , odsapniesz od pyślenia troszkę
Dziękuje bardzo oby był owocny chociaz to juz chyba po owulce bedzie ale zobaczymy -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Niby silniejsi a jednak słaba płeć z nich ;-d My kobitki to jednak twarde sztuki jesteśmy , przykład właśnie ... który poród by przetrwał haha ! Ale bez nich to by do tego naszego porodu nawet nie dosżło więc trzeba kochać tą " słabą " płec ;-p