Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle się rozszalałyście na noc Ja seriale oglądam i co jakiś czas zerkam Znów spać nie mogę No i dołączam się do klubu kościstych facetów bo mój tez chudzina Zjada tyle ze szok a ani grama nie przytyje a ty babo napijesz się szklankę wody i od razu w dupe pójdzie
Truskaffeczka, Lena Z., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Lena to nie czujesz sie zaopiekowana? Ech wiecie co babki? Fajnie tak pogadac z innymi staraczkami. Moj maz to nie rozumie tych wykresow, temperatur... mysli, ze ciach prach i bedzie baby.
ale to ja musze wybrac ten najdogodniejszy czas.Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Mistia wrote:a ty babo napijesz się szklankę wody i od razu w dupe pójdzie
-
Flexi wrote:Lena to nie czujesz sie zaopiekowana? Ech wiecie co babki? Fajnie tak pogadac z innymi staraczkami. Moj maz to nie rozumie tych wykresow, temperatur... mysli, ze ciach prach i bedzie baby.
ale to ja musze wybrac ten najdogodniejszy czas.
zgadzam się z Tobą , zupełnie inaczej - lepiej jest pogadać z drugim babsztylem ;pLena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:http://www.pudelek.pl/artykul/70216/bestia_ktora_rzucila_dzieckiem_o_chodnik_wychodzi_na_wolnosc/
MACIE I TAKIE COŚ ZASŁUGUJĘ NA FASOLINKĘ NIE! ;(
Landryneczka, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Flexi wrote:Lena to nie czujesz sie zaopiekowana? Ech wiecie co babki? Fajnie tak pogadac z innymi staraczkami. Moj maz to nie rozumie tych wykresow, temperatur... mysli, ze ciach prach i bedzie baby.
ale to ja musze wybrac ten najdogodniejszy czas. -
Truskaffeczka wrote:http://www.pudelek.pl/artykul/70216/bestia_ktora_rzucila_dzieckiem_o_chodnik_wychodzi_na_wolnosc/
MACIE I TAKIE COŚ ZASŁUGUJĘ NA FASOLINKĘ NIE! ;(Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nawet jeśli ja bym zaciążyła a chciała bym bardzo tym miesiącu to i tak was nie opuszczę przyzwyczaiłam się tutaj chociaż jestem od niedawna teraz tym bardziej uwielbiam to forum za pogaduchy nocą to powinien być taki nasz rytuał sabat czarownic
P.s większość tematów co wdziałam to było kilkanaście kobitek które są w ciąży a jeszcze odwiedzają nasze forumZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Powiem ci kochanatak , przeczytałam tylko " bestia , która rzuciła dzieckiem o chodnik wychodzi na wolność " i już nie otwieram nawet i nie czytam bo nie chcę sobię psuć humoru na noc , dla Mnie takie ścierwa bo inaczej się ich nie da określić powinny zgnić w więzieniu ... Jak nie chciała dziecka wystarczyło je oddać do rodziny zastępczej jakiejś , ktoś na pewno by się maleństwem zaopiekował a nie robić mu krzywde ... a przede wszystkim mogła się nie pier *** jak nie chciała dziecka lub porządniej zabezpieczać . Taka kobieta dla mnie nie powinna w zyciu szczęścia zaznać i więcej nie móc urodzić dziecka .!!!