X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozszalałyście na noc :D Ja seriale oglądam i co jakiś czas zerkam :P Znów spać nie mogę :/ No i dołączam się do klubu kościstych facetów bo mój tez chudzina :D Zjada tyle ze szok a ani grama nie przytyje a ty babo napijesz się szklankę wody i od razu w dupe pójdzie :D

Truskaffeczka, Lena Z., ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    i widzisz LenaZ. tutaj nie ma przynudzania tylko same ciekawe rzeczy ;D
    Dlatego mówię- zaopiekujcie się mną jako tą "nową"a ja odwdzięczę się dozgonną miłością haha :D

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Dlatego mówię- zaopiekujcie się mną jako tą "nową"a ja odwdzięczę się dozgonną miłością haha :D
    hihi już was kocham ! <3

Lena Z. lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena to nie czujesz sie zaopiekowana? Ech wiecie co babki? Fajnie tak pogadac z innymi staraczkami. Moj maz to nie rozumie tych wykresow, temperatur... mysli, ze ciach prach i bedzie baby.
    ale to ja musze wybrac ten najdogodniejszy czas.

Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dobrze , nie dobrze , że iść nie chce ... kup synkowi i sobie zatyczki do uszu i bierz męża do wyra ;p

No Ja tez Was kocham ;p hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    a ty babo napijesz się szklankę wody i od razu w dupe pójdzie :D
    czemu to w cycki nie pojdzie, nie? :P a to mój gruby nie jest ale brzuszek delikatnie zaokrąglony ma więc nie mogę powiedzieć że jest kościsty...

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    Lena to nie czujesz sie zaopiekowana? Ech wiecie co babki? Fajnie tak pogadac z innymi staraczkami. Moj maz to nie rozumie tych wykresow, temperatur... mysli, ze ciach prach i bedzie baby.

zgadzam się z Tobą , zupełnie inaczej - lepiej jest pogadać z drugim babsztylem ;p <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pudelek.pl/artykul/70216/bestia_ktora_rzucila_dzieckiem_o_chodnik_wychodzi_na_wolnosc/
    MACIE I TAKIE COŚ ZASŁUGUJĘ NA FASOLINKĘ NIE! ;(

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jednak chyba bym podziękowała za pójście w cycki haha wyglądałabym już wtedy jak krowa dojna ;-p no ale w tyłek tym bardziej haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 00:59

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    hihi już was kocham ! <3
    Nie chcę się podlizywać ale ja Was też <3 miłość od pierwszego napisania :D

Mistia lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nadrobie bez kitu :P oszalałyście ... mój A. wszedł na chwilę na sswoje forum a tu tyle postów :P

ja wcinam laysy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalone jesteście :D Najlepiej to niech nigdzie nie idzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie że wątek się rozwija i oby nie upadł mimo zaciążenia przez któreś z nas :) i żebyśmy się razem trzymały :)

Truskaffeczka, ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    http://www.pudelek.pl/artykul/70216/bestia_ktora_rzucila_dzieckiem_o_chodnik_wychodzi_na_wolnosc/
    Powiem ci kochanatak , przeczytałam tylko " bestia , która rzuciła dzieckiem o chodnik wychodzi na wolność " i już nie otwieram nawet i nie czytam bo nie chcę sobię psuć humoru na noc , dla Mnie takie ścierwa bo inaczej się ich nie da określić powinny zgnić w więzieniu ... Jak nie chciała dziecka wystarczyło je oddać do rodziny zastępczej jakiejś , ktoś na pewno by się maleństwem zaopiekował a nie robić mu krzywde ... a przede wszystkim mogła się nie pier *** jak nie chciała dziecka lub porządniej zabezpieczać . Taka kobieta dla mnie nie powinna w zyciu szczęścia zaznać i więcej nie móc urodzić dziecka .!!!

Landryneczka, Truskaffeczka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    Powiem Ci, że się czuję zaopiekowana ale to dopiero mój pierwszy dzień z Wami więc czekam na rozwój wydarzeń i proszę o więcej :)Mój tez się trochę ze mnie smieje że niby w to wierzę. On twierdzi że jedyną witaminą która jest mi potrzeban to witamina S :D :D

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    fajnie że wątek się rozwija i oby nie upadł mimo zaciążenia przez któreś z nas :) i żebyśmy się razem trzymały :)
    Dokładnie <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody nie moze miec stoperow a ja tez nie bardzo bo Mlodego musze slyszec... poza tym mi nie przeszkadza. Ni ch*ja nie pojdzie bo sie boi.
    Z mezem spie tylko jak Igora babci na noc sprzedamy :(

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Widziałam ten artykuł dzisiaj... Szkoda słów... :( Widzę że też siedzisz na Pudelku? :D

dziecko-dziewczynka.gif

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet jeśli ja bym zaciążyła a chciała bym bardzo tym miesiącu ;3 to i tak was nie opuszczę przyzwyczaiłam się tutaj chociaż jestem od niedawna ;) teraz tym bardziej uwielbiam to forum za pogaduchy nocą ;D to powinien być taki nasz rytuał sabat czarownic ;)
    P.s większość tematów co wdziałam to było kilkanaście kobitek które są w ciąży a jeszcze odwiedzają nasze forum ;)

ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Powiem ci kochanatak , przeczytałam tylko " bestia , która rzuciła dzieckiem o chodnik wychodzi na wolność " i już nie otwieram nawet i nie czytam bo nie chcę sobię psuć humoru na noc , dla Mnie takie ścierwa bo inaczej się ich nie da określić powinny zgnić w więzieniu ... Jak nie chciała dziecka wystarczyło je oddać do rodziny zastępczej jakiejś , ktoś na pewno by się maleństwem zaopiekował a nie robić mu krzywde ... a przede wszystkim mogła się nie pier *** jak nie chciała dziecka lub porządniej zabezpieczać . Taka kobieta dla mnie nie powinna w zyciu szczęścia zaznać i więcej nie móc urodzić dziecka .!!!
    popieram w stu procentach . Dla takich to tylko zrobic tak samo by poczuła jak to jest :/

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ