Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nie mogę Flexi jeść chleba żadnych mącznych rzeczy , panierek , przypraw prócz soli , pieprzy i wszystkich ziół i ostrej papryki czerwonej , to mogę ... i cukrów przede wszystkim w zadnej postaci ,kostek rosołowych bo jest tłuszcz w nich tak na prawde i nie jem starych ziemniaków tylko młode a teraz juz tylko ryż i kasze ( bleee ) i picie to tylko woda , mieta i zielonka . Ja zawsze próbowałam schudnąć choc nie miałam nadwagi czy cos takiego i nic nie działało nic a tu prosze 12 kg w półtora miesiąca ...
-
JA to w tym roku nawet nie włożyłam kostiumu bo kuźwa chyba by było " Uwolnić orke " hahahaha a dzięki Flexi mam nadzieje , ze to dobrze ;d haha
Dzięki Lena Z . Sama się sobię dziwie , ze mi się udało . Dieta cud jak dla Mnie a wydaje się , ze normalna .Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:hehehe no troszkę nadajemy .
Lena Z przez branie antybiotyków na ciagłe anginy i nie tylko dostałam grzybicy żołądka niestety i tylko dietą ja wylecze więc musiałam przejść na nią a przy okazji sie odchudzam bo przez niedoczynnosc tarczycy , którą odkryłam w styczniu przytyłam 40 kg ;/ i teraz zrzucam zbędne gówno , ze tak powiem .
O jeju... Grzybicę nie tak łatwo wyleczyć więc domyslam się ile się musisz namęczyć... Współczucia...
-
No własnie też obawiam się zimy haha , no cóż będę musiała pić zieloną herbate tylko ;-( lub miętke ... Ja też jestem zmarźluch zimowy ;-(
Ja uwielbiam w zimę , kocyk , ksiązka i gorąca herbatka z cytryną i cukerm i chcą mi to zabrać ?! buuuu ...
Cóż ale za to jaka będę laska nebeska w lato następne hahahaTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No własnie też obawiam się zimy haha , no cóż będę musiała pić zieloną herbate tylko ;-( lub miętke ... Ja też jestem zmarźluch zimowy ;-(
Ja uwielbiam w zimę , kocyk , ksiązka i gorąca herbatka z cytryną i cukerm i chcą mi to zabrać ?! buuuu ...
Cóż ale za to jaka będę laska nebeska w lato następne hahaha -
nick nieaktualny
-
No powiem ci szczerze , że gdyby nie skierowanie na to badanie od gina to bym w życiu nie wiedziała , wgle On powiedział mi , że własnie dlatego też mogłam jakiś czas wczesniej nie chudnąć nawet przy dietach bo coś tam to robi w żołądku ..;/ No ale już jest coraz lepiej , pójde na kontrolę w następne wakacje czy udało mi się zwalczyć to gówno .
Heeeejka Landryneczko :* -
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:Mój nie ma mnie czym grzać potrafi zjeść tonę kebabów i nic... czaicie>?
Truskaffeczka lubi tę wiadomość