Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ja woda sama bez dodatków albo z cytryną jedynie i to wsio .Ale dobrze , wczoraj weszłam na wage i byłam przerażona bo ogólnie schudłam 11,5 kg do wczoraj oczywiście ... patrzę a Ja 200 g przytyłam ;o w szoku byłam więc mówie o nie , jadłam bez jakiego kolwiek tłuszczu , soli nic dzisiaj wchodze na wage a ja mam 600 g mniej i równiutkie 12 kg mniej mam Tak się ciesze .
-
Truskaffeczka wrote:GRATULUJĘ !
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No własnie najgorsze jest to , że to jest zwykła herbata z dodatkiem mięty a Mnie nie wolno normalnej herbaty pić ... mogę czystą zieloną bez dodatków , wode niegazowaną i miete czysta tak samo ;-(i przeróżne ziółka oczywiście ...
-
ZakręconaOna wrote:Dziękuje kochana ... ale jeszcze długa droga przede mną Ale uwierz , że jestem tak zmotywowana , że nie ma mocnych , żebym przeszła na normalne jedzenie i diete sobię odpuściła .
-
Zakrecona - wkladasz dwa palce ( miedzy nimi znajdujacy sie sluz badasz rozwierajac palce i tak obsereujesz kolor i rozciagliwosc ), jak czujesz opor po bokach i od gory tsk, ze ciezko glebiej wsunac palce to jest nisko i twarda, a gdy czyjesz, ze palce lekko wchodza bez oporu od gory to znaczy ze wysoko i miekka. Ponadto jak jest wysoko i miekka mozesz wtedy w srodku rozlaczyc palce bo przy zamknietej nie da sie tego zrobic.
ufff jyz cos latwiej?Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
hehehe no troszkę nadajemy .
Lena Z przez branie antybiotyków na ciagłe anginy i nie tylko dostałam grzybicy żołądka niestety i tylko dietą ja wylecze więc musiałam przejść na nią a przy okazji sie odchudzam bo przez niedoczynnosc tarczycy , którą odkryłam w styczniu przytyłam 40 kg ;/ i teraz zrzucam zbędne gówno , ze tak powiem .
Flexi jakoś nie moge znaleść o tej szyjce dokladnie co napisałaś ...
Nie dziękuje lepiej bedzie Truskaffeczko , oby wszystko się udałoTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja woda sama bez dodatków albo z cytryną jedynie i to wsio .Ale dobrze , wczoraj weszłam na wage i byłam przerażona bo ogólnie schudłam 11,5 kg do wczoraj oczywiście ... patrzę a Ja 200 g przytyłam ;o w szoku byłam więc mówie o nie , jadłam bez jakiego kolwiek tłuszczu , soli nic dzisiaj wchodze na wage a ja mam 600 g mniej i równiutkie 12 kg mniej mam Tak się ciesze .
-
Nie mogę Flexi jeść chleba żadnych mącznych rzeczy , panierek , przypraw prócz soli , pieprzy i wszystkich ziół i ostrej papryki czerwonej , to mogę ... i cukrów przede wszystkim w zadnej postaci ,kostek rosołowych bo jest tłuszcz w nich tak na prawde i nie jem starych ziemniaków tylko młode a teraz juz tylko ryż i kasze ( bleee ) i picie to tylko woda , mieta i zielonka . Ja zawsze próbowałam schudnąć choc nie miałam nadwagi czy cos takiego i nic nie działało nic a tu prosze 12 kg w półtora miesiąca ...
-
Truskaffeczka wrote:no to dobrze trzymam kciuki a co to reszta dziewczynek się wykruszyła poszła spać? czy tylko obserwują jak ja z Zakręconą nadaję... oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu