Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie próbuje ale nie mogę ;-(
Mój zawsze się śmieje jak wstaje i mówi " Zbyszek z rana jak śmietana " a Zbyszek stąd , że tak nazwałam go hahahaha
Aż mi wstyd hahahahaha , że to powiedziałam komuś .;-p
Czy tylko My szurnięci jestesmy i nadaliśmy sobie imiona a raczej tym na dole ...;p hahahhahaaa dla śmiechu ;-d ale tak się przyjeło juzLena Z. lubi tę wiadomość
-
Zakrecona - daj rozciagliwy. Bo to jest dominujaca cecha skoro na 1,5 cm sie rozciaga.. a rozciagliwy moze przy okazji byc kremowy.
Witaj LenaZ
A co do facetow... hmmm moj jest wporzadku. Ale dziecko wywraca wszystko do gory nogami. Nie da sie sobie tego wyobrazic. Mowie Wam, juz ma sie swiadomosc, ze od nas zalesy caaaaaale zycie malego ludka. A czasem kompletnie nie ma sie sily i ochoty.
Moj Piotr kocha Igora i mnie ale ponad rok juz a on sie nie umie przyzwyczaic, ze obowiazkow doszlo a s u odjelo.Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Lena Z roblem w tym , że mój śluz jest dość skąpy dzisiaj i kremowy ale rozciąga się mniej wiecej 1 cm do 1,5 cm i nie wiem jak zaznaczyć na wykresie czy kremowy , czy rozciągliwy czy lepki .
Mówisz Truskaffeczko , że zaznaczyć rozciągliwy ? a może kremowy jednak ? sama już nie wiem no , dziwi mnie mój wykres bo codziennie mi dni płodne po śluzie wychodzą , owulki nie było jak widać zgłupiałam normalnie ...;/
A najbardziej płodny jest ten rozciągliwy więc ten wpisz i po klopocie -
ZakręconaOna wrote:No właśnie próbuje ale nie mogę ;-(
Mój zawsze się śmieje jak wstaje i mówi " Zbyszek z rana jak śmietana " a Zbyszek stąd , że tak nazwałam go hahahaha
Aż mi wstyd hahahahaha , że to powiedziałam komuś .;-p
Czy tylko My szurnięci jestesmy i nadaliśmy sobie imiona a raczej tym na dole ...;p hahahhahaaa dla śmiechu ;-d ale tak się przyjeło juz
nie wiem czy to w normie bo u nas nie nadawalismy nazw hahaha ale moje dwie znajome mówiły że nadawały imiona "zwisom" ich facetów hahahahahahhahhaahahhahahahahahahahahah przepraszam za to określenie, juz mi bije hhahaha -
ZakręconaOna wrote:Hahahaha no jakbym mogła się sama zapłodnić to też bym " szalała " sama ze sobą po 5razy dziennie hahahaha , Lena Z roblem w tym , że mój śluz jest dość skąpy dzisiaj i kremowy ale rozciąga się mniej wiecej 1 cm do 1,5 cm i nie wiem jak zaznaczyć na wykresie czy kremowy , czy rozciągliwy czy lepki .
Mówisz Truskaffeczko , że zaznaczyć rozciągliwy ? a może kremowy jednak ? sama już nie wiem no , dziwi mnie mój wykres bo codziennie mi dni płodne po śluzie wychodzą , owulki nie było jak widać zgłupiałam normalnie ...;/ -
Lena Z. wrote:nie wiem czy to w normie bo u nas nie nadawalismy nazw hahaha ale moje dwie znajome mówiły że nadawały imiona "zwisom" ich facetów hahahahahahhahhaahahhahahahahahahahahah przepraszam za to określenie, juz mi bije hhahaha
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie, bierze ktoras z Was wiesiolek? Ja dzis zaczelam 2x2 i nie wiem czy nie za ostro poszalalam.
bo u mnie tego sluzu rozciagliwego to prawie wcale za to kremowego duuuzo.
aaaaa co do badania szyjki to wklada sie dwa palce. Jak mocno czuc opor to zamknieta, jak jest miekko i jakby czuc ze miesien jest rozluzniony to miekka. A jak od poczatku czuc trudnosc z wlozeniem palcow to znaczy nisko a jak nie to wysoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 00:03
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ale te nasze pogaduchy się rozciągnęły już mamy północ mój rytuał jest od kilku dni taki że wieczorkiem muszę sobie zrobić herbatkę z miętą i cytrynką kawy nie piję już od ho,ho... niedawno piłam tylko i wyłącznie wodę mineralną lub jak byłam u teściów to pepsi a herbaty nie lubiłam owszem piłam "czasami" ale tylko zimą
-
Flexi wrote:Powiedzcie, bierze ktoras z Was wiesiolek? Ja dzis zaczelam 2x2 i nie wiem czy nie za ostro poszalalam.
bo u mnie tego sluzu rozciagliwego to prawie wcale za to kremowego duuuzo.
aaaaa co do badania szyjki to wklada sie dwa palce. Jak mocno czuc opor to zamknieta, jak jest miekko i jakby czuc ze muesien jest rozlyzniony to miekka. A jak od pi zatku czuc trudnosc z wlozeniem palcow to znaczy nisko a jak nie to wysoko. -
Truskaffeczka wrote:ja nie mam imienia ale chyba nazwę Kevin od Kevin sam w domu śluz jest ale sam bo zarodka jeszcze nie widać
hahaahahah! dobre Przez to że zarodka nie ma i on jest taki samotny to powinien być "sierotką Marysią" a w męskiej wersji raczej "sierotkiem Marysiem" hahaha
chwila rozmowy z Wami a ja juz piszę głupoty chyba się jednak położę bo gorzej mi i tylko wstyd przyniosę temu forumZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość