Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki do łóżek popracować trochu!!!
Nie obijamy się !!!
Samo sie nie zrobi nic
A te które nie mają dni "pracowitych" to też do łóżek żeby poćwiczyć i z wprawy nie wyjść!!!
Stosunkowo udanej nocy życzę ))))))
MadzikForever, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Fajne jesteście, Dziewczyny, już pisałam, że "dobranoc", a siedzę! I facetów macie fajnych, no nic, tylko się chwalić! Pierwszy raz w życiu uczestniczę w jakimkolwiek forum, bo zawsze jakieś swady, ktoś ma pretensje o coś, a u Was, rzeknę - u nas, tak miło i sympatycznie, że aż się człowiek chce otworzyć!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Dziewczynki do łóżek popracować trochu!!!
Nie obijamy się !!!
Samo sie nie zrobi nic
A te które nie mają dni "pracowitych" to też do łóżek żeby poćwiczyć i z wprawy nie wyjść!!!
Stosunkowo udanej nocy życzę ))))))
Cudowna
-
ZakręconaOna wrote:No własnie Mnie prócz maluszka ( ale to tak samo jak i Wam ) wtedy już nic nie potrzeba . Zdrowe dziecko i cudowny facet nic więcej nie chce ! Mam juz cudownego faceta , którego aż sama sobie czasem zazdroszcze haha teraz czas na berbecia
Ja swojego też sama sobie zazdroszczę i tak ma być bo co to za radość mieć dziecko z kimś do kogo nas nie ciągnie? -
ZakręconaOna wrote:Aaaaa hahah przepraszam najmocniej
Cranberry niestety mój w pracy więc forum mi zostaje haha sama ze sobą nie poćwicze hahaha a u mnie to wgle widzę codziennie dni płodne wyznacza hahahahaha -
Truskaffeczka wrote:hihi jak serduszkować to najlepiej z rana mój jak się obudzi ma większą werwę
Sorrka dziewczyny ale uśmiałam się bo własnie dzisiaj słyszałam rym apropo facetów i ich narządów z rana hahaha ale zapomniałam a znaleść nie moge nigdzie ale pamiętam , ze dobry był bo śmiałam się w głos .;-pTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ja w tym mies. np miałam tak że powiedziałam że mam ochotę na dzidziusia to od razu wzięliśmy się do rzeczy to naprawdę był spontan w samym środku dnia...
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Chyba każdy z naszych facetów ma " większą werwe " z rana hahahahha
Sorrka dziewczyny ale uśmiałam się bo własnie dzisiaj słyszałam rym apropo facetów i ich narządów z rana hahaha ale zapomniałam a znaleść nie moge nigdzie ale pamiętam , ze dobry był bo śmiałam się w głos .;-p
Myśl, myśl, może sobie przypomniesz...
-
Lena Z. wrote:Mój mi zapowiedział, że w ten weekend to po kilka razy dziennie bedziemy się przytulać hahaha ciekawe ile wytrzyma hahahaha
ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Hahahaha no jakbym mogła się sama zapłodnić to też bym " szalała " sama ze sobą po 5razy dziennie hahahaha , Lena Z roblem w tym , że mój śluz jest dość skąpy dzisiaj i kremowy ale rozciąga się mniej wiecej 1 cm do 1,5 cm i nie wiem jak zaznaczyć na wykresie czy kremowy , czy rozciągliwy czy lepki .
Mówisz Truskaffeczko , że zaznaczyć rozciągliwy ? a może kremowy jednak ? sama już nie wiem no , dziwi mnie mój wykres bo codziennie mi dni płodne po śluzie wychodzą , owulki nie było jak widać zgłupiałam normalnie ...;/