X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cranberry wrote:
    Fajnie Was mieć kobitki tu wszystkie razem i każdą po kolei wiecie? :)

Nieskromnie powiemy: "WIEEEMY! WIEEEEMY!" :D :D :D

Mistia, Cranberry, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem kolejnym dowodem, że dziecko w młodym wieku może być błogosławieństwem. U mnie ciąża pojawiła się na pierwszym roku studiów, urodziłam na 2 roku, i studia skończyłam. A wierzyłam, ze będzie ok, chciałam dziecka (choć w głębi serca obawiałam sie jak to będzie, czy dam rade), tylko otoczenie panikowało, szczególnie rodzice. Tylko słyszałam teksty, ze za wcześnie, ze studiów nie skończę, że marnuję sobie życie. Minęło 7 lat od porodu i niczego nie żałuję. Jedynie strasznie tęsknię do przepięknego okresu ciąży, tego brzuszka, kopniaków i pukania wieczornego przez brzuch z maleństwem :-)
    Wierzę, że musi się udać :-)

Lena Z., MadzikForever lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Coraz mocnej w to wierzę! :D i tak mi tu u Was fajnie i cieplutko, że chyba z Wami tu zostanę na dobre, a co!:D
    czy któraś przyszła mamusia chce nam jeszcze bardziej humory poprawic? Ktoś chętny? :D :D :D
    No ja chętnie! Dowcipnie i z przymrużeniem oka:
    Przychodzi kobitka do lekarza i mówi:
    - Panie doktorze, jestem w 3 miesiącu ciąży i jeszcze mi się brzuszek nie zaokraglił!
    - A jadła pani jabłka, ćwiczyła, odpoczywała?
    - Nie, a trzeba?
    - Owszem, trzeba.
    Przychodzi po 3 miesiącach i mowi:
    - Panie doktorze, jestem w 6 miesiącu ciąży i jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił!
    - A jadła pani ryby, ćwiczyła?
    - Nie, a trzeba?
    - Owszem, trzeba.
    Przychodzi po kolejnych trzech i mowi:
    - Panie doktorze, jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił.
    - A kochała się pani z mężem?
    - Nie, a trzeba?!

Także drogie Panie, nie siedzieć na necie, tylko lecieć facetów molestować!!! ;)
    Dobranoc, do jutra, Dziewczynki! :*

ewwiel, Mistia, Lena Z., Kajtka lubią tę wiadomość

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To jest najgorsze kuźwa , żetak wypytują będzie ciąża to się im powie , to jest własnie ta cholerna ciekawość haha a to każdej pary srawa idywidualna kiedy zdecydują się na dziecko ;-p

Dokładnie. Teraz mam nowy tekst na pytanie "A kiedy będziecie mieli dziecko?", odpowiedź to "Słyszałam, że dziecko ma się 9 miesięcy po zapłodnieniu, więc zapewne u nas będzie podobnie".

A tak w ogóle, to zaczęłam dziś nowy cykl, do końca roku zostały 4 cykle z szansą na dziecko :).

ewwiel, MadzikForever, Mistia, ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość

43kt9vvjbmmercyy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj słuchajcie aż mi się łezka w oku zakręciła ... Poszłam z Moim Misiem na spacer , weszliśmy do sklepu po wodę i zobaczyliśmy maleńkie skarpeteczki dla dzidziusia takie różowitkie z wzorkiem kokardeczek maleńkich i mój narzeczony odrazu " ojjejku jakie maleńkie , cudne " Mnie az cieplutko się na sercu zrobiło i podzieliłam jego zdanie ;-) Później poszliśmy do Lidla na małe zakupki bo Ja na diecie to mówię nie mam warzywek to wskonczymy i wchodzimy a tam maleńki mulacik u Mamusi swojej na rączkach , na oko miał 2 , 3 miesiące i był taką kropeczką maleńką ;) a mój D . był tak zachwycony , że nie mogł się napatrzeć na tego dzieciaszka i nadziwić , że dzieci są takie maleńkie ;-) Poszliśmy do kasy , stoimy i nagle moje kochanie Mnie przytuliło i powiedział " My też będziemy mieli niedługo takiego szczypioreczka kochanie " niby zwykła sytuacja ale powiem Wam , że jak On tak mówi Ja jestem w niebo wzięta , że On jest gotowy na bycie ojcem i pragnie tego dziecka tak samo jak i Ja .;-) No i oczywiście , że to Mnie wybrał na matke swoich dzieci <3 . Cudnowna sytuacja dla Mnie ! ;-)

ewwiel, MadzikForever, Truskaffeczka, Lena Z., Zlotowlosa, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Dokładnie. Teraz mam nowy tekst na pytanie "A kiedy będziecie mieli dziecko?", odpowiedź to "Słyszałam, że dziecko ma się 9 miesięcy po zapłodnieniu, więc zapewne u nas będzie podobnie".

A tak w ogóle, to zaczęłam dziś nowy cykl, do końca roku zostały 4 cykle z szansą na dziecko :).
    świetny tekst :-)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadzikForever wrote:
    No ja chętnie! Dowcipnie i z przymrużeniem oka:
    Przychodzi kobitka do lekarza i mówi:
    - Panie doktorze, jestem w 3 miesiącu ciąży i jeszcze mi się brzuszek nie zaokraglił!
    - A jadła pani jabłka, ćwiczyła, odpoczywała?
    - Nie, a trzeba?
    - Owszem, trzeba.
    Przychodzi po 3 miesiącach i mowi:
    - Panie doktorze, jestem w 6 miesiącu ciąży i jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił!
    - A jadła pani ryby, ćwiczyła?
    - Nie, a trzeba?
    - Owszem, trzeba.
    Przychodzi po kolejnych trzech i mowi:
    - Panie doktorze, jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił.
    - A kochała się pani z mężem?
    - Nie, a trzeba?!

Także drogie Panie, nie siedzieć na necie, tylko lecieć facetów molestować!!! ;)
    Dobranoc, do jutra, Dziewczynki! :*

hahaha fajne to :D dobranoc, do jutra :D :*

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:

hahahaha uśmiałam się , świetny faktycznie haha ;D
    Taaaak , którys z tych cykli na pewno będzie szczęśliwy , wierze w to ! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna, wsparcie faceta to moim zdaniem główny czynnik zapobiegający depresji w sytuacji przeciągającego się starania.

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z . Dobranocki :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to miło słyszeć takie słowa :D mój nie lubi za często rozmawiać o fasolince :p ale jak już mamy temat to jest aktywny jak nigdy :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:

Nowy tekst bardzo dobry, muszę zapamiętać :) :)
    Uwierz, to będą magiczne, szczęśliwe cykle :D i żadna z nas w Sylwestra nie wypije szampana bo nasze stany na to nie pozwolą :D dobrze mowię? :D :D

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz racje , nie udaje sie Nam i to My jesteśmy jedynie tylko dla siebie wsparciem w tym czasie a później we dwójkę cieszymy się jak małe dzieci bo spełniły się nasze marzenia . Tak własnie będzie .;-)

Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może dla niego to też jest ciężkie że nie mogę zajść i stara się to ukryć jak to faceci :P

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne jesteście, Dziewczyny, już pisałam, że "dobranoc", a siedzę! :) I facetów macie fajnych, no nic, tylko się chwalić! Pierwszy raz w życiu uczestniczę w jakimkolwiek forum, bo zawsze jakieś swady, ktoś ma pretensje o coś, a u Was, rzeknę - u nas, tak miło i sympatycznie, że aż się człowiek chce otworzyć!

Lena Z. lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baaaardzo dobrze .! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dzisiaj słuchajcie aż mi się łezka w oku zakręciła ... Poszłam z Moim Misiem na spacer , weszliśmy do sklepu po wodę i zobaczyliśmy maleńkie skarpeteczki dla dzidziusia takie różowitkie z wzorkiem kokardeczek maleńkich i mój narzeczony odrazu " ojjejku jakie maleńkie , cudne " Mnie az cieplutko się na sercu zrobiło i podzieliłam jego zdanie ;-) Później poszliśmy do Lidla na małe zakupki bo Ja na diecie to mówię nie mam warzywek to wskonczymy i wchodzimy a tam maleńki mulacik u Mamusi swojej na rączkach , na oko miał 2 , 3 miesiące i był taką kropeczką maleńką ;) a mój D . był tak zachwycony , że nie mogł się napatrzeć na tego dzieciaszka i nadziwić , że dzieci są takie maleńkie ;-) Poszliśmy do kasy , stoimy i nagle moje kochanie Mnie przytuliło i powiedział " My też będziemy mieli niedługo takiego szczypioreczka kochanie " niby zwykła sytuacja ale powiem Wam , że jak On tak mówi Ja jestem w niebo wzięta , że On jest gotowy na bycie ojcem i pragnie tego dziecka tak samo jak i Ja .;-) No i oczywiście , że to Mnie wybrał na matke swoich dzieci <3 . Cudnowna sytuacja dla Mnie ! ;-)

Jej... Piękne uczucie słyszeć takie słowa... Mi też wiele do szczęścia nie brakuje gdy słyszę cos podobnego... :)

dziecko-dziewczynka.gif

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    może dla niego to też jest ciężkie że nie mogę zajść i stara się to ukryć jak to faceci :P
    Tak, to bardzo możliwe. Dla niektórych facetów to, że tak bardzo chcą zostać ojcami i nie zawieść kobiety jest bardzo deprymujące... Ale dacie radę, bo to, ża mało mówi, nie znaczy, że mało chce! To może być jego sposób na radzenie sobie z trudną sytuacją.

ZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadzikForever wrote:
    Fajne jesteście, Dziewczyny, już pisałam, że "dobranoc", a siedzę! :) I facetów macie fajnych, no nic, tylko się chwalić! Pierwszy raz w życiu uczestniczę w jakimkolwiek forum, bo zawsze jakieś swady, ktoś ma pretensje o coś, a u Was, rzeknę - u nas, tak miło i sympatycznie, że aż się człowiek chce otworzyć!
    Tak samo i Ja pierwszy raz uczestnicze na forum a przeczytałam już wiele i mam to samo zdanie tu jest inaczej , tak miło , przyjemnie aż chce się codziennie wskoczyć i z Wami pogadać a na innych co czytałam to niby miło bo miło a za chwilę jakieś pretensje , wywody ... ;/
    Truskaffeczko na pewno jest tak jak mówisz , Oni tez to przezywają ale nie okazują tak jak My ... a w głębi serduszko im pęka , że jeszcze nic nie stworzyli .

MadzikForever, Lena Z. lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie Mnie prócz maluszka ( ale to tak samo jak i Wam ) wtedy już nic nie potrzeba . Zdrowe dziecko i cudowny facet nic więcej nie chce ! Mam juz cudownego faceta , którego aż sama sobie czasem zazdroszcze haha teraz czas na berbecia :)

Lena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ