Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko ale bym się napiła czegoś innego niż woda niegazowana , mieta lub zielona herbatka ... jestem na tej diecie i ogólnie bym mogła pić herbate , kawe za którą nie przepadam chyba , że rozpuszczalna z mleczkiem mniam Ale na ten zołądek musze pić tylko to co napisałam a juz aż mi mdło jak pije samą wode czasami haha . No troszkę się rozgadałyśmy ale Mnie to się wcale spać nie chce ;-p
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Flexi wrote:Powiedzcie, bierze ktoras z Was wiesiolek? Ja dzis zaczelam 2x2 i nie wiem czy nie za ostro poszalalam.
bo u mnie tego sluzu rozciagliwego to prawie wcale za to kremowego duuuzo.Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:hahaahahah! dobre Przez to że zarodka nie ma i on jest taki samotny to powinien być "sierotką Marysią" a w męskiej wersji raczej "sierotkiem Marysiem" hahaha
chwila rozmowy z Wami a ja juz piszę głupoty chyba się jednak położę bo gorzej mi i tylko wstyd przyniosę temu forumLena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O matko ale bym się napiła czegoś innego niż woda niegazowana , mieta lub zielona herbatka ... jestem na tej diecie i ogólnie bym mogła pić herbate , kawe za którą nie przepadam chyba , że rozpuszczalna z mleczkiem mniam Ale na ten zołądek musze pić tylko to co napisałam a juz aż mi mdło jak pije samą wode czasami haha . No troszkę się rozgadałyśmy ale Mnie to się wcale spać nie chce ;-p
-
Truskaffeczka wrote:ale te nasze pogaduchy się rozciągnęły już mamy północ mój rytuał jest od kilku dni taki że wieczorkiem muszę sobie zrobić herbatkę z miętą i cytrynką kawy nie piję już od ho,ho... niedawno piłam tylko i wyłącznie wodę mineralną lub jak byłam u teściów to pepsi a herbaty nie lubiłam owszem piłam "czasami" ale tylko zimą
-
Lena Z. wrote:Ja dopiero zaczynam "przygodę" z witaminami itp. więc nie pomogę ale tez się zastanawiam nad tym wiesiołkiem... Czy ktoś może się na ten temat wypowiedziec?
-
No własnie najgorsze jest to , że to jest zwykła herbata z dodatkiem mięty a Mnie nie wolno normalnej herbaty pić ... mogę czystą zieloną bez dodatków , wode niegazowaną i miete czysta tak samo ;-(i przeróżne ziółka oczywiście ...
-
ZakręconaOna wrote:Ja tak właśnie jak piszesz słyszałam , że kobieta zapłodniona ma szyjkę zamkniętą na amen ;p i wysoko ale bez nadzieji mi tu proszę ;* najpierw tescik sama wiesz .
-
Też nad tym się Truskaffeczko własnie zastanawiam .
Ja to od kwietnia już biorę zestaw witamin dla planujących ciąże , prócz tego kazał mi lekarz dodatkowo kwas foliowy brać mimo , że tam się znajduje i oczywiście no na tarczyce biorę Jod prócz euthyroxu więc podwóje dawki . Tak kazał to słucham , pytałam czy nie za duzo powiedział , ze nie .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No własnie najgorsze jest to , że to jest zwykła herbata z dodatkiem mięty a Mnie nie wolno normalnej herbaty pić ... mogę czystą zieloną bez dodatków , wode niegazowaną i miete czysta tak samo ;-(i przeróżne ziółka oczywiście ...
-
ZakręconaOna wrote:Też nad tym się Truskaffeczko własnie zastanawiam .
Ja to od kwietnia już biorę zestaw witamin dla planujących ciąże , prócz tego kazał mi lekarz dodatkowo kwas foliowy brać mimo , że tam się znajduje i oczywiście no na tarczyce biorę Jod prócz euthyroxu więc podwóje dawki . Tak kazał to słucham , pytałam czy nie za duzo powiedział , ze nie . -
LenaZ wiesiolek wspomaga wytwarzanie wiekszej ilosci sluzu. Ale przyjmuje sie go od 1 dnia cyklu do dnia owulacji. Nie dluzej.
A co do szyjki w ciazy to tak. Jest wysoko na mur beton. Ale na samym poczatku chyba az taka dramatycznie twarda nie jest bo hormony dopiero zaczynaja wzrastac tak samo jak i czop sie dopiero zacznie wytwarzac.Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Tak dokładnie , tylko tescik . a powiedz mi jak Ty wyczuwasz to , że jest zamknieta ? bo ja nie potrafię kurcze tego określić .;/
Najlepiej jak by opisała to koleżanka Flexi jest bardziej doświadczona niż my ^^, -
Ja woda sama bez dodatków albo z cytryną jedynie i to wsio .Ale dobrze , wczoraj weszłam na wage i byłam przerażona bo ogólnie schudłam 11,5 kg do wczoraj oczywiście ... patrzę a Ja 200 g przytyłam ;o w szoku byłam więc mówie o nie , jadłam bez jakiego kolwiek tłuszczu , soli nic dzisiaj wchodze na wage a ja mam 600 g mniej i równiutkie 12 kg mniej mam Tak się ciesze .
Truskaffeczka, Flexi, Lena Z. lubią tę wiadomość