Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Flexi wrote:Mlody nie moze miec stoperow a ja tez nie bardzo bo Mlodego musze slyszec... poza tym mi nie przeszkadza. Ni ch*ja nie pojdzie bo sie boi.
Z mezem spie tylko jak Igora babci na noc sprzedamy
To chyba musicie babci częściej małego sprzedawać haha -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:fajnie że wątek się rozwija i oby nie upadł mimo zaciążenia przez któreś z nas i żebyśmy się razem trzymały
Nie ma takiej opcji Jak coś to jedynie wszystkie się przeniesiemy na fioletowa stronę mocyFlexi, Landryneczka, Truskaffeczka, ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Powiem ci kochanatak , przeczytałam tylko " bestia , która rzuciła dzieckiem o chodnik wychodzi na wolność " i już nie otwieram nawet i nie czytam bo nie chcę sobię psuć humoru na noc , dla Mnie takie ścierwa bo inaczej się ich nie da określić powinny zgnić w więzieniu ... Jak nie chciała dziecka wystarczyło je oddać do rodziny zastępczej jakiejś , ktoś na pewno by się maleństwem zaopiekował a nie robić mu krzywde ... a przede wszystkim mogła się nie pier *** jak nie chciała dziecka lub porządniej zabezpieczać . Taka kobieta dla mnie nie powinna w zyciu szczęścia zaznać i więcej nie móc urodzić dziecka .!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:ja maczugi zżarłam a jeszcze paczuchą bym nie pogardziła
Landyneczko jakie Laysy mam jakieś w szafie chyba paprykowe :p
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Biedactwa maleńkie co trafiają im się takie matki ;-//
Też ostatnio oglądałam meble ale do salony jakieś komody coś i sofy i gówno mydło i powidło zero czegoś ciekawego ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny