X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    hehe Landryneczko ja też życzę tobie miłego wypoczynku i kto wie może akurat nad morzem wam się poszczęści? ;3 najczęściej tak jest moi znajomi poczęli syna np. na kanapie u teściów ;D
    hahah no to super miejsce :D
    dziękuję wam dziewczynki ale nie licze na ten cykl bo cos temp lipna niska testy ovu negatywne

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ja się kiedys szarpałam z taką "zołzą " łagodnie mówiąc bo po 3 latachprzypomniała sobie o koledze i rzeczy krosowych przyszła pożyczyć a ja mówię że nie dam bo to jego a ona ale A. mi pozyczy a ja że nie a ta z morda i tak się zaczęłyśmy szarpać i wyzywać haha poszły włosy z tej jej głupiej czupryny :D
    No któżby pomyslał , Landryneczko Ty nasz bojowy chuderlaku :*
    "Ty tak jak Ja urodziłaś się pitbullem " <3 hahaahahahahahhaahha

Truskaffeczka, Landryneczka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    A to mój z wytwórni z 89 i dlatego nie martwi sie o moje mierzenie temperatury... :(
    mój też nie zawsze więc się nie przejmuj :D oni mają swój świat i sowje zabawki a my swoje :D

Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    jakiś znak :P budzimy naszych panów i do dzieła :D
    No to już mojego wzywam z roboty hahaha , nie no u Mnie to nawet owulki brak w tym cyklu , zresztą jka w każdym ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam kilka miesięcy przypadek z pseudo przyjaciółeczką ale to z innego województwa wysłała mojemu mężowi zdjęcie w bieliźnie a brzydka... :/ napisałam jej że jest żałosna i nie ma takich rzezy robić,mojemu powiedziałam albo ona albo ja miał ją usunąć z fejsa i jej nr telefonu na szczęście zrobił to ;3 wiem że jest mi oddany kocha mnie tak ja o :)

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyneczki ja udaję się na wycieczke do łóżka... haha :D Już pora na mnie :) która może niech zaciąga faceta do przytulania :) trzymajcie sie :) :) :*

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No któżby pomyslał , Landryneczko Ty nasz bojowy chuderlaku :*
    "Ty tak jak Ja urodziłaś się pitbullem " <3 hahaahahahahahhaahha
    no wiesz nie pozwole żeby jakaś kretynka brała ubrania mojego narzeczonego a potem on to nalozy o nie nie nie . Potem przyłaziła do nas i chciala pić z nim bo dawno się nie widzieli :/ hahha no chyba cos sie jej pomyliło . Ostatnio tez scenka była stała pod naszym domem i od A. kolegi dzwoniła zeby A. wyszedł a ja wyszłam na balkon i pytam a ja moge byc ? A ona co ty znowu chcesz ode mnie a ja krótko i na temat gówno odwal się od mojego narzeczonego /

Nosz kur... kolege do picia sobie znalazła zeby sie lasic do niego jak do innych potem I to nie powie zebysmy sie wszyscy napili tylko ona z nim :/

Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówiąc o ostatnim moim poście dla zrozumienia to kumpela z takiej gry gdzie mój kiedyś w nią grał... :P

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Dobra dziewczyneczki ja udaję się na wycieczke do łóżka... haha :D Już pora na mnie :) która może niech zaciąga faceta do przytulania :) trzymajcie sie :) :) :*
    Papap ! <3 udanego serduszkowania ;3 mój piesek zaczął chrapać widać dobrze mu się śpi... ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No to już mojego wzywam z roboty hahaha , nie no u Mnie to nawet owulki brak w tym cyklu , zresztą jka w każdym ;/
    ja chyba tez bez owulki wiec przybijaj piątke :P we dwie zawsze raźniej
    Truskaffeczka moj A. jej nr tel tez nie ma i na fejsiie tez nie a wysyłałą mu zaprr ale nie przyjal mowi ze nie chce miec z nia nic do czynienia / I ze tylko mnie kocha i wgl

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jednak zazdrość jest we mnie ;P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Dobranoc :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ja chyba tez bez owulki wiec przybijaj piątke :P we dwie zawsze raźniej
    Truskaffeczka moj A. jej nr tel tez nie ma i na fejsiie tez nie a wysyłałą mu zaprr ale nie przyjal mowi ze nie chce miec z nia nic do czynienia / I ze tylko mnie kocha i wgl
    Mojemu była wysłała zaproszenie i nawet do niego napisała chciała się pojednać? nie ważne olał ją totalnie :P

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ale jednak zazdrość jest we mnie ;P
    oj landryneczko we mnie też... :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak już tak to słuchajcie tego ...
    Mój misiek pracował w fabryce i tam była sobię taka agata ( moja imienniczka , jak na złość ), latawica jak cholera opowiadał mi mój misiek , że latała za wszystkimi ... za murzynami , chinolami wszystkimi rasami człowieka dosłownie chyba chciała być " światowa " a raczej jej cipa ;-p sorka hahaha
    I ona , któregoś razu do mojego , żeby okazał te mięsnie , żeby podniósł ją i pokazał jaki silny jest i jebana się łasiła mój ją raz podniosł i zakonczył rozmowe i wgle ... po czym zaczeła jakies gadki uskuteczniac do niego i wgle na fb pisać masakra wkurwiłam się strasznie i powiedziałam , ze zaczyna mnie wkurzac juz ona bo on mi wszystko opowiadał co ona do niego mowila i pisała pokazywał ... to jak na złość zaczeła mnie zaczepiać na fb bo wiedziała , ze jestem narzeczoną mojego D . a potem szła i mowila mojemu ze po co ja ja zaczepiam ... i dzis jak na zlosc spotkałam ją w Polskim sklepie .;/
    Blaza w chuj ... a była jeszcze na samym poczatku związku naszego tez taka piździocha , która wypisywała do mojego D , zeby nie był ze mna tylko z nią mimo ze miała chłopaka a najlepsze to ten chłopak to przyjaciel były mojego faceta ... a my wszyscy ze szkoły się znamy ale mój nawet nie odpisywał jej olał ja ciepłym moczem ;-) więc kocha mnie no ;p hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobije dzisiaj łapek do 40? co o tym myślicie? :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem jego druga dziewczyna a pierwsza na poważnie bo ta poprzednia to byli jak mieli po 16 lat i opowiadał mi ze umówil sie z nia a poszedł z kolega na rower i ona czekała na przystanku wystrojona a on uwalony na rowerze zadowolony wystawił ją przejechał powiedział czesc i pojechał hahhaa i sie rozstali :D

a mnie nigdy nie wystawił zawsze zabiegał o spotkania i wgl

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Dobranocki .;*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mój misiek pracował w fabryce i tam była sobię taka agata ( moja imienniczka , jak na złość ), latawica jak cholera opowiadał mi mój misiek , że latała za wszystkimi ... za murzynami , chinolami wszystkimi rasami człowieka dosłownie chyba chciała być " światowa " a raczej jej cipa ;-p sorka hahaha
    I ona , któregoś razu do mojego , żeby okazał te mięsnie , żeby podniósł ją i pokazał jaki silny jest i jebana się łasiła mój ją raz podniosł i zakonczył rozmowe i wgle ... po czym zaczeła jakies gadki uskuteczniac do niego i wgle na fb pisać masakra wkurwiłam się strasznie i powiedziałam , ze zaczyna mnie wkurzac juz ona bo on mi wszystko opowiadał co ona do niego mowila i pisała pokazywał ... to jak na złość zaczeła mnie zaczepiać na fb bo wiedziała , ze jestem narzeczoną mojego D . a potem szła i mowila mojemu ze po co ja ja zaczepiam ... i dzis jak na zlosc spotkałam ją w Polskim sklepie .;/
    Blaza w chuj ... a była jeszcze na samym poczatku związku naszego tez taka piździocha , która wypisywała do mojego D , zeby nie był ze mna tylko z nią mimo ze miała chłopaka a najlepsze to ten chłopak to przyjaciel były mojego faceta ... a my wszyscy ze szkoły się znamy ale mój nawet nie odpisywał jej olał ja ciepłym moczem ;-) więc kocha mnie no ;p hahaha

takie latawice to za kudły i wytargać a co :D

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agata miło mi kłania się tutaj Lusi czyli Lucyna ale wolę Lusi :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ