Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:hehe Landryneczko ja też życzę tobie miłego wypoczynku i kto wie może akurat nad morzem wam się poszczęści? najczęściej tak jest moi znajomi poczęli syna np. na kanapie u teściów
dziękuję wam dziewczynki ale nie licze na ten cykl bo cos temp lipna niska testy ovu negatywne -
Landryneczka wrote:ja się kiedys szarpałam z taką "zołzą " łagodnie mówiąc bo po 3 latachprzypomniała sobie o koledze i rzeczy krosowych przyszła pożyczyć a ja mówię że nie dam bo to jego a ona ale A. mi pozyczy a ja że nie a ta z morda i tak się zaczęłyśmy szarpać i wyzywać haha poszły włosy z tej jej głupiej czupryny
"Ty tak jak Ja urodziłaś się pitbullem " hahaahahahahahhaahhaTruskaffeczka, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też miałam kilka miesięcy przypadek z pseudo przyjaciółeczką ale to z innego województwa wysłała mojemu mężowi zdjęcie w bieliźnie a brzydka... napisałam jej że jest żałosna i nie ma takich rzezy robić,mojemu powiedziałam albo ona albo ja miał ją usunąć z fejsa i jej nr telefonu na szczęście zrobił to wiem że jest mi oddany kocha mnie tak ja o
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No któżby pomyslał , Landryneczko Ty nasz bojowy chuderlaku :*
"Ty tak jak Ja urodziłaś się pitbullem " hahaahahahahahhaahha
Nosz kur... kolege do picia sobie znalazła zeby sie lasic do niego jak do innych potem I to nie powie zebysmy sie wszyscy napili tylko ona z nimTruskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No to już mojego wzywam z roboty hahaha , nie no u Mnie to nawet owulki brak w tym cyklu , zresztą jka w każdym ;/
Truskaffeczka moj A. jej nr tel tez nie ma i na fejsiie tez nie a wysyłałą mu zaprr ale nie przyjal mowi ze nie chce miec z nia nic do czynienia / I ze tylko mnie kocha i wglTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:ja chyba tez bez owulki wiec przybijaj piątke we dwie zawsze raźniej
Truskaffeczka moj A. jej nr tel tez nie ma i na fejsiie tez nie a wysyłałą mu zaprr ale nie przyjal mowi ze nie chce miec z nia nic do czynienia / I ze tylko mnie kocha i wgl -
No to jak już tak to słuchajcie tego ...
Mój misiek pracował w fabryce i tam była sobię taka agata ( moja imienniczka , jak na złość ), latawica jak cholera opowiadał mi mój misiek , że latała za wszystkimi ... za murzynami , chinolami wszystkimi rasami człowieka dosłownie chyba chciała być " światowa " a raczej jej cipa ;-p sorka hahaha
I ona , któregoś razu do mojego , żeby okazał te mięsnie , żeby podniósł ją i pokazał jaki silny jest i jebana się łasiła mój ją raz podniosł i zakonczył rozmowe i wgle ... po czym zaczeła jakies gadki uskuteczniac do niego i wgle na fb pisać masakra wkurwiłam się strasznie i powiedziałam , ze zaczyna mnie wkurzac juz ona bo on mi wszystko opowiadał co ona do niego mowila i pisała pokazywał ... to jak na złość zaczeła mnie zaczepiać na fb bo wiedziała , ze jestem narzeczoną mojego D . a potem szła i mowila mojemu ze po co ja ja zaczepiam ... i dzis jak na zlosc spotkałam ją w Polskim sklepie .;/
Blaza w chuj ... a była jeszcze na samym poczatku związku naszego tez taka piździocha , która wypisywała do mojego D , zeby nie był ze mna tylko z nią mimo ze miała chłopaka a najlepsze to ten chłopak to przyjaciel były mojego faceta ... a my wszyscy ze szkoły się znamy ale mój nawet nie odpisywał jej olał ja ciepłym moczem więc kocha mnie no ;p hahahaTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja jestem jego druga dziewczyna a pierwsza na poważnie bo ta poprzednia to byli jak mieli po 16 lat i opowiadał mi ze umówil sie z nia a poszedł z kolega na rower i ona czekała na przystanku wystrojona a on uwalony na rowerze zadowolony wystawił ją przejechał powiedział czesc i pojechał hahhaa i sie rozstali
a mnie nigdy nie wystawił zawsze zabiegał o spotkania i wglTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No to jak już tak to słuchajcie tego ...
Mój misiek pracował w fabryce i tam była sobię taka agata ( moja imienniczka , jak na złość ), latawica jak cholera opowiadał mi mój misiek , że latała za wszystkimi ... za murzynami , chinolami wszystkimi rasami człowieka dosłownie chyba chciała być " światowa " a raczej jej cipa ;-p sorka hahaha
I ona , któregoś razu do mojego , żeby okazał te mięsnie , żeby podniósł ją i pokazał jaki silny jest i jebana się łasiła mój ją raz podniosł i zakonczył rozmowe i wgle ... po czym zaczeła jakies gadki uskuteczniac do niego i wgle na fb pisać masakra wkurwiłam się strasznie i powiedziałam , ze zaczyna mnie wkurzac juz ona bo on mi wszystko opowiadał co ona do niego mowila i pisała pokazywał ... to jak na złość zaczeła mnie zaczepiać na fb bo wiedziała , ze jestem narzeczoną mojego D . a potem szła i mowila mojemu ze po co ja ja zaczepiam ... i dzis jak na zlosc spotkałam ją w Polskim sklepie .;/
Blaza w chuj ... a była jeszcze na samym poczatku związku naszego tez taka piździocha , która wypisywała do mojego D , zeby nie był ze mna tylko z nią mimo ze miała chłopaka a najlepsze to ten chłopak to przyjaciel były mojego faceta ... a my wszyscy ze szkoły się znamy ale mój nawet nie odpisywał jej olał ja ciepłym moczem więc kocha mnie no ;p hahaha
takie latawice to za kudły i wytargać a co -
ZakręconaOna wrote:No to jak już tak to słuchajcie tego ...
Blaza w chuj ... a była jeszcze na samym poczatku związku naszego tez taka piździocha , która wypisywała do mojego D , zeby nie był ze mna tylko z nią mimo ze miała chłopaka a najlepsze to ten chłopak to przyjaciel były mojego faceta ... a my wszyscy ze szkoły się znamy ale mój nawet nie odpisywał jej olał ja ciepłym moczem więc kocha mnie no ;p hahahaLandryneczka lubi tę wiadomość