Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ja miałam w południe 33 a juz mam 104 ;p
Zaszalałam :d hahahaLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:hihi trzeba się wspierać odnośnie łapek ;p a tak na serio przyznam się dziewczyny że jeszcze u gina nie byłam na razie próbujemy naturalnie wszystko kupiłam kwas foliowy zobaczymy jeszcze chcę kupić ten Femifertil może coś da ^^,
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Ale w sumie czemu masz nie iść , jak się nie uda jednak w tym cyklu to leć z ciekawości i za wczasu leć pobadaj się ... bo czas leci a badania i wrazie potrzeby jakies leczenie sporo trwa wiem to po sobię ;-( też myślę nad kupieniem tego na F ale poczekam jeszcze wybiorę do konca najpierw swoje tabsy dla staraczek i ciężarówek
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ale w sumie czemu masz nie iść , jak się nie uda jednak w tym cyklu to leć z ciekawości i za wczasu leć pobadaj się ... bo czas leci a badania i wrazie potrzeby jakies leczenie sporo trwa wiem to po sobię ;-( też myślę nad kupieniem tego na F ale poczekam jeszcze wybiorę do konca najpierw swoje tabsy dla staraczek i ciężarówek
-
To Ja przy Was biore wszystkie witaminy świata hahahahah ;-d
Bydgoszcz , Kielce i Angliia ... hm ... jak zaciązycie i już urodzicie to w nagrodę hahaha zapraszam do Mnie do Anglii ... wybierzemy się razem na spacereki z bąbelkami i przy okazji zwiedzicie hahahahahahhaahahah ;-p Bo Ja tam w Polsce byłam hahaha i nie bedziemy się rozjezdzać więc wbijajcie do mnie haha .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:To Ja przy Was biore wszystkie witaminy świata hahahahah ;-d
Bydgoszcz , Kielce i Angliia ... hm ... jak zaciązycie i już urodzicie to w nagrodę hahaha zapraszam do Mnie do Anglii ... wybierzemy się razem na spacereki z bąbelkami i przy okazji zwiedzicie hahahahahahhaahahah ;-p Bo Ja tam w Polsce byłam hahaha i nie bedziemy się rozjezdzać więc wbijajcie do mnie haha . -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:To Ja przy Was biore wszystkie witaminy świata hahahahah ;-d
Bydgoszcz , Kielce i Angliia ... hm ... jak zaciązycie i już urodzicie to w nagrodę hahaha zapraszam do Mnie do Anglii ... wybierzemy się razem na spacereki z bąbelkami i przy okazji zwiedzicie hahahahahahhaahahah ;-p Bo Ja tam w Polsce byłam hahaha i nie bedziemy się rozjezdzać więc wbijajcie do mnie haha .Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość