Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena Z. wrote:Co porabiam? Znalazłam sobie bardzo "ciekawe" zajęcie...
Czyszczę portfel z paragonów bo tyle juz się ich uzbierało że aż mi wstyd dziś było go w sklepie wyciagać hahaha
już myslałam, ze te papiery wystrzela w twarz ekspedientki gdy szukałam pieniędzy
a że mam w zwyczaju zostawiać paragony z bieżącego miesiąca to sprawdzam daty i dopiero reszte wyrzucam
A Ty jak tam? Założę się że cokolwiek robisz jest to ciekawsze niż moje zajęcie
Też tak mam... a za paliwo, to już w ogóle chomikuję.Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:hej hej a nudy nudy mała biba jest pijesz z nami ?
-
nick nieaktualnyRudziutka7 wrote:Ja też jestem. Byłam w odwiedzinach u mojej przyjaciółki, która właściwie jest dla mnie lepiej jak siostra! Rzadko mówię o niej przyjaciółka, bo to nieadekwatne, do tego co nas łączy. 15 lat przyjaźni, od pierwszego dnia w szkole. Chyba Bóg mi zesłał tak dobrą osobę, która zawsze jest przy mnie, żeby mnie wesprzeć, a czasem kopnąć, żeby przestać się zamartwiać Życzę każdej z Was takiej osóbki
Potem byłam odebrać tort od cioci, bo jutro brat męża się hajta
A teraz odpoczywam...
to miłej zabawy jutro -
ZakręconaOna wrote:Hej Truskaffeczko
Landryneczko nie ma go ;-( Ja wróciłam z pracy 10 min po jego wyjściu ;-( Aleeee jutro mamy wolne oby dwoje haha . To oby dwie macie pomidorówke a żeberko dla mnie hahaha sprawiedliwie bedzie ) a Ty truskaffeczko co sobię zyczysz ? Dzielić się z Tobą żeberkiem czy pomidoróweczke tez ? -
Landryneczka wrote:to ja placuszka kukułkę dorzucam pychota
-
Lena Z. wrote:A ja jak na złość nie mam nic w lodówce dzisiaj ani nic ze słodyczy co bym mogła Wam dać... Gdybym tylko wiedziala ze tu sie impreza dzisiaj szykuje to zrobilabym zakupy a tak...
spoko, następnym razem Ty stawiaszRudziutka7, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny