Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Truskaffeczko
Landryneczko nie ma go ;-( Ja wróciłam z pracy 10 min po jego wyjściu ;-( Aleeee jutro mamy wolne oby dwoje haha . To oby dwie macie pomidorówke a żeberko dla mnie hahaha sprawiedliwie bedzie ) a Ty truskaffeczko co sobię zyczysz ? Dzielić się z Tobą żeberkiem czy pomidoróweczke tez ?Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej Truskaffeczko
Landryneczko nie ma go ;-( Ja wróciłam z pracy 10 min po jego wyjściu ;-( Aleeee jutro mamy wolne oby dwoje haha . To oby dwie macie pomidorówke a żeberko dla mnie hahaha sprawiedliwie bedzie ) a Ty truskaffeczko co sobię zyczysz ? Dzielić się z Tobą żeberkiem czy pomidoróweczke tez ?
ee to jutro będzie się działo
oki to może być pomidorówka -
Landryneczka wrote:http://allegro.pl/komeko-s-line-gondola-spacerowka-fotelik-i4498399392.htmlznalazłam taki wózeczek bardzo mi się podoba tten grafitowy na głównym zdj i wgl taki zgrabny jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Landryneczko nie ma go ;-( Ja wróciłam z pracy 10 min po jego wyjściu ;-( Aleeee jutro mamy wolne oby dwoje haha .
Vesna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Co tu taka cisza dziś ?
Weekend to balują pewnie
a ja nie jestem jeszcze żoną ale za rok będę a jesteśmy ze sobą 4 lata i ponad miesiąc
Ja też jestem. Byłam w odwiedzinach u mojej przyjaciółki, która właściwie jest dla mnie lepiej jak siostra! Rzadko mówię o niej przyjaciółka, bo to nieadekwatne, do tego co nas łączy. 15 lat przyjaźni, od pierwszego dnia w szkole. Chyba Bóg mi zesłał tak dobrą osobę, która zawsze jest przy mnie, żeby mnie wesprzeć, a czasem kopnąć, żeby przestać się zamartwiać Życzę każdej z Was takiej osóbki
Potem byłam odebrać tort od cioci, bo jutro brat męża się hajta
A teraz odpoczywam...Lena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny