Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też się nudzi dlatego znalazłam sobie to jakże "twórcze"zajęcie
Eeee... myślałam, że mnie przebijesz a tu widzę, że obie chyba szybko padniemy z nudów dzisiaj
słuchaj skoro mówisz ze bardzo mozliwe ze reszta baluje to jak jesteśmy tylko we dwie to nic, tutaj też możemy rozkręcić imprezę -
nick nieaktualny
-
Heloł laseczki Zakręcona wróciła z tyrki bo to tak tylko można nazwać
Narobiłam się dzisiaj po uszy , aż mi nogi w dupe wchodzą ;o
Dzisiaj od rana tak czułam pobolewanie podbrzusza i tak do południa się trzymało ... mokro w majtach jak cholera mówię w pracy o okres dostałam ;o a zabezpieczona byłam na szczęście patrze a tu dupa , żadnego okresu nie dostałam ... ale piersi mnie jak się dotykam bolą i swędzą cały dzień po prostu makabra jakaś ... nigdy tak generalnie nie miałam przed okresem o ile dobrze pamiętam ale może to oznaka zbliżającej się @ tym razem . W sumie mogłaby przyjść czym szybciej przyjdzie tym szybciej zacznę nowy cykl starań z CLO
I tak owulki u Mnie nie było i tak więc o ciązy nie ma mowy to @ moze przyjść choć nie przepadam za tą złośnicą . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie pijąca jestem to tylko potowarzyszę Wam hahahahaha , no JA to też padne zaraz normalnie po tej robocie ... w nocy spałam moze ze 2 h nie wiem czemu nie mogła usnąć ...wstałam o 5:30 do tej pracy i wróciłam całkiem nie dawno ;/ także tyle godzin na nogach byłam jeszcze w dodatku usiadłam trzy razy tylko na przerwach .;] Kąpiel i lulu za niedługo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Pomidoróweczke zapomniałam , że tez posiadam w domciu to również mogę zaoferować haha
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mnie sutki swędzą ;o ocipieje za chwilę ;o ... co mam zrobić , żeby to aż tak nie swędziało ;/
kochana idź do męża jak jest w domu niech pomoże może coś zaradzi
pomidoróekę kochaaaaaaam -
nick nieaktualny
-
Flexi wrote:moje Kochane a jak mierzycie w odbycie to odejmuje sie wtedy 0,5 stopnia tak jak u dziecka?
ja mierze w ustach wiec nie jestem zorientowana...