Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich i nowe staraczki
Ania daj czas mężowi i sobie . Odpocznijcie przestańcie myśleć a będzie wszystko dobrze tulę
a mi temp znów spadła . Nawet nie robię już testów ovu bo i tak negatywy wychodzą jak nie poprawi się tempka do 25 dc to już owulki nie będzie na bank
Miłego dnia życzę -
Dziewczyny wasze bezpośrednie teksty są po prostu boskie poczucie humoru zawsze wskazane
Witam nowe dziewczynki w naszym gronie i życzę powodzenia. Ja jestem mężatką już prawie 2 miesiące i też sobie chwalę
Jeśli przyjdzie czas na kłótnie (odpukać) to przecież jakoś sobie poradzimyLena Z. lubi tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Jeśli przyjdzie czas na kłótnie (odpukać) to przecież jakoś sobie poradzimy
życie bez naszych chłopaków to już by nie było to samoAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jestem mężatką :p cały rok i jeden miesiąc za kilka dni :p jesteśmy ze sobą 6 lat
No ale jakoś nas ominęło dotarcie się może dlatego że mam męża anioła
Miłego popołudnia dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 15:36
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Ja tez jestem mężatką :p cały rok i jeden miesiąc za kilka dni :p jesteśmy ze sobą 6 lat
No ale jakoś nas ominęło dotarcie się może dlatego że mam męża anioła
Miłego popołudnia dziewczyny :*
Wzajemnie Aniu -
Dziewczynki mam pytanie...
Nie wiem czy dawniej nie przyglądałam się aż tak uważnie swojemu cyklowi czy co czy po prostu pierwszy raz tak mam...
A o co chodzi? Już mówię
wczoraj ostatni dzień miałam okres a dziś mam takie jakby plamienie (niby nic nadzwyczajnego) i do tego kilka niteczek rozciągliwego śluzu...
Co to oznacza? Sorry jeśli to głupie pytanie ale nie miałam tak nigdy wcześniej...
Czy któraś z Was tak ma lub miała i mi napisze o co chodzi?
dobre duszyczki oświeććie zieloną niewiastę haha -
Ja jestem mężatką ponad 2 lata, a ze sobą jesteśmy 9 lat.
Czasami mnie tak wkurza, że myślę, że gdybym go teraz zabiła to wyjdę z paki w wieku 50 lat;)
Mistia, Landryneczka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Witam nowe staraczki!
Lena taki sluz moze byc normalna rzecza, nie masz sie czym przejmowac
A co do mezow to ja 12 stycznia 2015 bede obchodzic 2 rocznice slubu cywilnego, 28 wrzesnia pierwsza slubu koscielnego.
a jestesmy ze soba od 28 grudnia 2011. po 8 miesicach mieszkalismy razem a miesiac pozniej bylam w ciazy:) i powiem Wam, ze my NIGDY SIE nie klocilismy ... dopoki nie urodzilam. dotarcie sie w sposobie wychowania, pielegnacji...itp itd dlugo nam zajelo. a i tak często cos innego bysmy chcieli dla Igora.
ale moj Piotr jest takim do rym facetem, juz sie przekonałam, ze choc jestesmy krotko to nie jeden duuuuuuuuuuuzy kryzys przetrwalismy bo sie kochamy ale przede wszystkim lubimy i szanujemyLena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co porabiam? Znalazłam sobie bardzo "ciekawe" zajęcie...
Czyszczę portfel z paragonów bo tyle juz się ich uzbierało że aż mi wstyd dziś było go w sklepie wyciagać hahaha
już myslałam, ze te papiery wystrzela w twarz ekspedientki gdy szukałam pieniędzy
a że mam w zwyczaju zostawiać paragony z bieżącego miesiąca to sprawdzam daty i dopiero reszte wyrzucam
A Ty jak tam? Założę się że cokolwiek robisz jest to ciekawsze niż moje zajęcieRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahha to tak jak ja też mam mega dużo paragonów że się sypią przy wyciąganiu pieniędzy w sklepie ;P
a ja wcale nie lepsze zajęcie . Grzebię po szafkach w poszukiwaniu wyników morfologi tsh i glukozy i nie ma i dupa blada .
A tak poza tym to nudy straszne