Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:no ja wszamałam Zakręconej zupkę Pycha była ale się skończyła i 3 buły z twarogiem ze szczypiorkiem i teraz ciasto
Uzdrawiam ludzi z " alkoholizmu " ;p hahahahahahahhahahahaha
Vesna mój tak samo , On zyje siłownią i pakowaniem ;-p to nie pije , nie pali wiesz ... po prostu człowiek idealny haha
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ależ przyjmujemy Nie pij takiego bo będziesz miała sranie i rzyganie dalej niż widzisz hahaha ;-d weźcie ze mnie przykład nie dobre kobiety i nie pijcie
hahahaahahhaha
p.s dobrze kobieciny nastepnym razem nie wepcham sie z pustymi łapami -
Vesna wrote:Zakrecona mój to samo siłka, zdrowe odżywianie, ideał ja przy nim taka menelówa
Mój tak samo , zdrowe odżywianie ( ogólnie to jest z zawodu trenerem fitness i z dietetyki miał też kursy i wgle tu w Anglii bo tu skończył College ) to aż by mu nie wypadało się opychać hahaha no i ta siłka czasami się smieje , że to nie ze mna powinien ślub wziąść tylko z jakąś maszyną z siłowni ... Ja podłapałam tylko zdrowe odzywianie hahaha na siłke ide od nowego miecha ;DDVesna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kur *** stara jaki Ty masz spust a taka chudzina hehehehe
Uzdrawiam ludzi z " alkoholizmu " ;p hahahahahahahhahahahaha
Vesna mój tak samo , On zyje siłownią i pakowaniem ;-p to nie pije , nie pali wiesz ... po prostu człowiek idealny haha
Lenka wiesz Harry Potter był cięzko go przebić buahahhahahaLena Z. lubi tę wiadomość