Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Lenke kocham cię za to coś tam napisała do truskaffeczki Dostaniemy po dupach jutro jak nie wiem
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Ja też spadam Landryneczko... Zabiorę ze sobą te balony i serpentyny i się kładę do pustego łóżka... Ale jutro już mężuś będzie ze mną więc "będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało" nie moge się doczekać. Tym czasem powodzenia dziewczynki, dobranoc:*
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
p.s Dziewczynki aleście nabrudziły!
kto posprząta po imprezie? Ehhh...
co ja mam z Wami kobiety...
Ale dostaniecie ochrzan jutro
Wy się pokładłyście do łóżek z facetami a ja się potykam o różne rzeczy leżące na podłodze...
I Wy chcecie być matkami? HE HE HE...
Kocham Was, buziaczki papapa do jutra :*Cranberry, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
No nie... Co za bałagan... A której to noga spod stołu wystaje?! Jesteście niemożliwe!
Vesna, Cranberry, Lena Z., Landryneczka, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
ja już na nogach! dzień dobry melduje, ze temp 36.61
chyba kawkę sobie pyknę
zakwasy mam po wczorajszych tańcach, i troszkę szumi w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 06:08
Lena Z., Landryneczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
dzien dobry Kochane
wy wczoraj imprezowalyscie a my zrobilismy sobie wczoraj wolny wieczor. oddalismy Mlodego do babci by miec chwile dla siebie.
jakie plany na dzis? ja myslalam nad piknikiem ale poki co pogoda srednia u mnie.Lena Z., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny :)jestem 5 dni przed okresem od kilku dni mialam klucie jakby szyjki macicy a od wczoraj bole jakbym miala okres, nigdy wczesnie czegos takiego nie mialam, boli mnie dopiero 1 dnia @ zrobilam test ale wiem ze to za szybko i wyszedl taki cien drugiej kreski ktory widac jak chwile popatrzysz.
nie bede sie podiecac bo to za szybko a @ moze przyjsc wiec bez nakrecania. jestem ciekawa co bedzie dalej , opowiem wam jak sie dowiem trzymajcie kciukiCranberry, Lena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:p.s Dziewczynki aleście nabrudziły!
Wy się pokładłyście do łóżek z facetami a ja się potykam o różne rzeczy leżące na podłodze...
Kocham Was, buziaczki papapa do jutra :*
Normalnie jesteście NIESAMOWITE !!!
Uwielbiam Was czy coś :*Lena Z. lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:Czesc dziewczyny :)jestem 5 dni przed okresem od kilku dni mialam klucie jakby szyjki macicy a od wczoraj bole jakbym miala okres, nigdy wczesnie czegos takiego nie mialam, boli mnie dopiero 1 dnia @ zrobilam test ale wiem ze to za szybko i wyszedl taki cien drugiej kreski ktory widac jak chwile popatrzysz.
nie bede sie podiecac bo to za szybko a @ moze przyjsc wiec bez nakrecania. jestem ciekawa co bedzie dalej , opowiem wam jak sie dowiem trzymajcie kciuki
Trzymamy mocno !!!kajulka lubi tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:p.s Dziewczynki aleście nabrudziły!
Kocham Was, buziaczki papapa do jutra :*
Ja po sobie posprzątała... pod stół wszystko wmiotłam
Dzień dobry dziewczynki! Dziś ślub szwagra, a tempka spadła mocno w dół i dodatkowo popłynęła @... Więc zaczynam dziś nowy cykl!
Kajulka, jak już masz cień na teście to jest dobrze. Kciukamy!Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Vesna wrote:ja już na nogach! dzień dobry melduje, ze temp 36.61
chyba kawkę sobie pyknę
zakwasy mam po wczorajszych tańcach, i troszkę szumi w głowie -
Flexi wrote:jakie plany na dzis? ja myslalam nad piknikiem ale poki co pogoda srednia u mnie.
1. Sprzatanie
2. Ginekolog (chcę sprawdzić czy torbiel wykryta miesiąc temu w jajniku się wchłonęła...)
3. Robienie obiadu
4. Robienie dzidziusiaCranberry, Vesna lubią tę wiadomość
-
kajulka wrote:Czesc dziewczyny :)jestem 5 dni przed okresem od kilku dni mialam klucie jakby szyjki macicy a od wczoraj bole jakbym miala okres, nigdy wczesnie czegos takiego nie mialam, boli mnie dopiero 1 dnia @ zrobilam test ale wiem ze to za szybko i wyszedl taki cien drugiej kreski ktory widac jak chwile popatrzysz.
nie bede sie podiecac bo to za szybko a @ moze przyjsc wiec bez nakrecania. jestem ciekawa co bedzie dalej , opowiem wam jak sie dowiem trzymajcie kciuki -
hej dziewczynki:) alescie naskrobaly, nie nadrobie wszystkiego i widze że jakaś super impreza mnie omineła buuu
Lena a ty masz duża tą torbiel ? mi osttnio lekarz wykrył 3,5 na 4 cm i jak po miesiacu nie zmaleje lub sie nie wchlonie to laparoskop
Powodzenia u lekarza :*
Miłego dnia dziewuszki :*:*Lena Z. lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306