Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena Z. wrote:Moje plany na dziś to:
1. Sprzatanie
2. Ginekolog (chcę sprawdzić czy torbiel wykryta miesiąc temu w jajniku się wchłonęła...)
3. Robienie obiadu
4. Robienie dzidziusia
I like your plan
Rudziutka, jeśli nie zgłosisz sie do 3 dni po majtki do Leny, przepadająLena Z. lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:Lena a ty masz duża tą torbiel ? mi osttnio lekarz wykrył 3,5 na 4 cm i jak po miesiacu nie zmaleje lub sie nie wchlonie to laparoskop
Powodzenia u lekarza :*
Miłego dnia dziewuszki :*:*
Wizyta jednak przełożona na poniedziałek więc musze czekac caly weekend...
Wzajemnie miłego dnia -
Laseczki a jak u Was jest z płynami do higieny intymnej?
Bo z tego co czytam po internecie to zdania są podzielone...
Jedni mówią że gdy się staramy o dziecko to nie powinno się ich używać, drudzy z kolei twierdzą, że to wręcz wskazane... -
nick nieaktualnyHej wszystkim
Pierwsze posty dzisiejsze mnie rozbawiły hahaha
ale widzę że posprzątane więc jest ok ominęło mnie
a ona spod stołu to pewnie Lenki buahahha
Vesna hahah z majtkami zajebiste i z serpentynami i balonami Lenki też
Kocham Was tak mi humor poprawiłyście ;*Lena Z., Vesna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena Z. wrote:Laseczki a jak u Was jest z płynami do higieny intymnej?
Bo z tego co czytam po internecie to zdania są podzielone...
Jedni mówią że gdy się staramy o dziecko to nie powinno się ich używać, drudzy z kolei twierdzą, że to wręcz wskazane... -
nick nieaktualny
-
Od wczoraj mam super humor Landryneczko i chcialam Wam właśnie takie glupoty na forum popisać, że jak dzisiaj wejdziecie i poczytacie to się trochę pośmiejecie cieszę się, że mi się udalo CEL OSIĄGNIĘTY! JUPI!
Landryneczka, Cranberry lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Mam pytanie do was bo progesteron i prolaktynę robi się po owulacji tak ?
A jeżeli jej nie było ?
Proszę o pomoc inne koleżanki bo ja nigdy takich badań nie robiłam więc w tym temacie jestem zielona Landryneczko -
nick nieaktualnyOj tak udało ci się udało
Kurcze bo ja też nie wiem właśnie a chciałam zrobić póki ich nie zrobię nie staramy się chyba mam dołka ale cóż poczytałam o tych badaniach troche i boje się że jeśli będą złe a by się udało to coś by się dziecku mogło staćLena Z. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny hahaahah wiecie co zrobiłam? Mądra jestem!
Jak się szykowalam do gina bo miałam iść dzisiaj na kontrole ze zdjeciem usg jajnika i zobaczylam w jakim ono jest stanie to sie przerazilam...
Nosilam je w notesie w torebce i niestety prawa strona tego zdj mi sie pomiela bo wystawala delikatnie z notesu...
Chcialam delikatnie żelazkiem wyprostowac i zrobilam czarna plame u gory tam gdzie byly jakies cyferki i pierdoly... Hahahaha
jak ja w poniedzialek z tym pojde? Co za wstyd! Pójde do lekarza z workiem na smieci na glowie zeby mnie nie poznał... -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Oj tak udało ci się udało
Kurcze bo ja też nie wiem właśnie a chciałam zrobić póki ich nie zrobię nie staramy się chyba mam dołka ale cóż poczytałam o tych badaniach troche i boje się że jeśli będą złe a by się udało to coś by się dziecku mogło stać -
Lena Z. wrote:Dziewczyny hahaahah wiecie co zrobiłam? Mądra jestem!
Jak się szykowalam do gina bo miałam iść dzisiaj na kontrole ze zdjeciem usg jajnika i zobaczylam w jakim ono jest stanie to sie przerazilam...
Nosilam je w notesie w torebce i niestety prawa strona tego zdj mi sie pomiela bo wystawala delikatnie z notesu...
Chcialam delikatnie żelazkiem wyprostowac i zrobilam czarna plame u gory tam gdzie byly jakies cyferki i pierdoly... Hahahaha
jak ja w poniedzialek z tym pojde? Co za wstyd! Pójde do lekarza z workiem na smieci na glowie zeby mnie nie poznał...
Udana jesteś kobita
Hehe to idź z workiem na głowie istnieje jednak obawa, że Cię pozna po jajnikuLena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny udane jesteście Lena Z. uśmiałam się jak nie wiem z tego worka na głowie Ja sie wczoraj trochę strachu najadłam bo zaczęłam popołudniu lekko plamic ale okazało się ze to plamienie okołoowulacyjne Pierwszy raz tak miałam wiec mogłam spanikować, nie ? Teraz działamy i czekamy na owulke
Lena Z., Cranberry, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ;-*
Uśmiałam się z tego co tu przeczytałam po mojej nie obecności haha
Wariatki :*
Kajulka powtórz test może w dniu spodziewanej miesiączki wtedy będzie już bardziej pewny niż teraz ale jak mówisz , że widzisz cień kreski drugiej to super oby krecha tylko mocniejsza się zrobiła ... ale bez nakręcania !Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Ja po sobie posprzątała... pod stół wszystko wmiotłam
Dzień dobry dziewczynki! Dziś ślub szwagra, a tempka spadła mocno w dół i dodatkowo popłynęła @... Więc zaczynam dziś nowy cykl!
Kajulka, jak już masz cień na teście to jest dobrze. Kciukamy!
Zaczynasz nowy cykl , kolejna szansa a może w tym wieksza na cud głowa do góry
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka hahhah aleś dała dokładnie po jajniku cie może rozpoznać
no ja mam teraz cykle tak 40 dni więc nie wiem . Zobaczymy jak owulkę wykryje to pójdę tak 7dni po wyznaczeniu a jak nie to już nie wiem sama
Wszystko się pier... już mam dość bez kitu . Wczoraj miałam tyle nadziei a dziś 0 nic dosłownie nic , taka zła jestem . Z A. się pokłóciłam wczoraj nie było . Dziś spałam do 12 , wody nie ma ani garów umyc ani nic obiadu też nie mam jak zrobić a tu prawie 15 godz . Na 17 jesteśmy umówieni . Ech szkoda słówLena Z., Rudziutka7 lubią tę wiadomość