Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie moge sie doczekac pazdziernika to wtedy beda staranka na maksa, w tym miesiacu pojde do dentysty na kontrole. I pomysle nad badaniami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 07:47
-
Truskaffeczka wrote:Mój brał magnez i witaminę C. będę musiała looknąć jakie są witaminy dla mężczyzn i go faszerować w siebie jeszcze dodatkowo czymś bo na razie biorę tylko kwas foliowy.
Mój bierze swoje witaminki Vita-Min multiple sport (bo trenuje) i zakupiłam mu Selen
Ja biorę kwas foliowy, teraz dupka, brałam też olej z wiesiołka i cały czas biorę wit. B6 -
A tak poza tym, to nie ogarniam coraz bardziej tych wykresów... Miałam objawy typowe dla owulki - i śluz i pobolewały mnie jajniki, ale temperatura nie wskazywała na owulację ;/
Teraz pytanie - była, czy nie była? Czym się kierować, skoro nie wszystkie objawy wskazują na owu ?
Jakie macie z tym doświadczenie Dziewuszki ? -
nick nieaktualnyAnooosiak właśnie dlatego ja olałam wykres, bo to jakby nie było tylko komputer, tylko program a co tak na prawdę się dzieje w nas w środku tego nie wie nikt, i może być temperatura niska a owulacja mogła być, tyle kobiet zachodzi w różnych sytuacjach, nawet biorąc tabletki anty. Więc według mnie te mierzenie itd. to tylko niepotrzebny stres bo już się martwisz: "Była owu czy nie było"? itd. Po co?
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:Anooosiak właśnie dlatego ja olałam wykres, bo to jakby nie było tylko komputer, tylko program a co tak na prawdę się dzieje w nas w środku tego nie wie nikt, i może być temperatura niska a owulacja mogła być, tyle kobiet zachodzi w różnych sytuacjach, nawet biorąc tabletki anty. Więc według mnie te mierzenie itd. to tylko niepotrzebny stres bo już się martwisz: "Była owu czy nie było"? itd. Po co?
Surykatko, dzięki! Chyba trzeba tak zrobić - brać kwas foliowy, dbać o siebie i kiedy ma się ochotę ! -
nick nieaktualnyJa po prostu wiem, jak się stresowałam jak przez 2 miesiące mierzyłam temp jak czuję się w tym cyklu, gdzie nawet w kalendarzu muszę sprawdzać jaki mam dzień cyklu bo się gubię ;P i to jest super uczucie, dawniej na tym etapie już bym się doszukiwała objawów i sprawdzała, czy temp rośnie a ovuf pewnie ze dwa razy by mi przesunął dzień owulacji co dodatkowo stresowało ;P chodziłam tak nabuzowana, że nawet jeśli się udało, to przez stres i tak przychodziła @. A teraz? Owu mam potwierdzoną przez gina na badaniu i to całkiem przypadkiem, wiem mniej więcej kiedy mam mieć @ i kiedy ewentualnie zatestować jak @ się spóźni i tyle ;P nasze matki i babki nie miały ovuf i zachodziły i było super
-
Ufff!! Wreszcie nadrobiłam!! Cały weekend praktycznie bez kompa.
Witam się z rana Pogoda nie nastraja optymistycznie niestety, ale trzeba dać radę
Piątkowy masaż lomi lomi był super!! Dawno nie czułam się tak zrelaksowana Po powrocie do domku planowałam z mężulkiem, ale autentycznie nie miałam siły... Tak mnie wyciszył ten masaż!! Naprawdę polecam. Czasem warto skorzystać z odrobiny przyjemności, wyłączyć się i nie myśleć o problemach
Miłego dnia dziewczyny!!
Aha!! Wszystkim zafasolkowanym gratuluję, a tym z @ życzę powodzenia! Nowy cykl, nowe szanse
-
Cześć kobitki
u mnie w nocy była ogromniacha burza i lał deszcz już nie pada co prawd aż ale i tak niebo nie zachęca do niczego patrząc na chmury mój przez sen powiedział że nigdzie nie idzie ale jak się rozbudzi będzie ok
To ja życzę wam miłego dzionka i będę później
papap