X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    hahahaha kuźwa znalazłam taki rym właśnie .
    " Chcesz mieć dzieci jak kryształki rób codziennie masaż pałki " hahaha
    hahahahahaha dobre to! Kto takie rymy wymyśla to ja nie wiem... :D :D :D

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tak ale Ja wcale tego tak nie odczuwam , że czym dłużej się nie widzimy tym bardziej później się cieszymy ... cieszymy się bardzo ale nie lubimy takich rozłąk .! ;(
    Hahaha no Ja też nie wiem kto to wymysla ;-p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej rozlaki mogą być przyjemnie :) jak wróci możesz mu zrobić jakas nie spodzianke i oboje bedziecie mieć z niej korzyści :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj myszunia nie w temacie he he :) nie mówimy o rozłące z facetem tylko z siostra Zakręconej :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochana nie o Moim bo Ja z Moim mieszkam ogólnie na codzień a to siostra była miesiąc u Mnie na wakacjach i dziś poleciała sobie już ;( o to chodziło .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam! :))) Starania planujemy na późną jesień, jak tylko zdrowie pozwoli :)

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny dołączam do Waszego forum też zamierzam się za fasolkować do końca tego roku najlepiej jak by się teraz w tym cyklu udało ale zobaczymy:)to jest masz pierwszy cykl starań o dzidziusia:)Pozdrawiam ;)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym chciała zajśc do konca 2014....
    staramy się już 16 miesięcy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:43

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy , widzę , że mamy kolejną Truskawe na forum ;-))
    Kochana każda by chciała w danym cyklu jaki się jej wymarzy zajść w ciąże ;) ale trzeba czekać jak widać ale i tak życzymy powodzenia ! <3

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie piję lampkę wina :D za jakieś 30 min idę na siłkę, ale mi się coś dziś nic nie chce, faktycznie coś z ciśnieniem jest ;/

Tak Wam powiem, że dziś wracając z pracy sobie uświadomiłam, że każda z nas ma kochających facetów, ale nikt nie zrozumie kobiety tak jak druga kobieta w podobnej sytuacji - jakie to szczęście móc w każdym dołku wejść tu na forum i od razu się pucha jarzy ;)

ZakręconaOna, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Ja właśnie piję lampkę wina :D za jakieś 30 min idę na siłkę, ale mi się coś dziś nic nie chce, faktycznie coś z ciśnieniem jest ;/

Tak Wam powiem, że dziś wracając z pracy sobie uświadomiłam, że każda z nas ma kochających facetów, ale nikt nie zrozumie kobiety tak jak druga kobieta w podobnej sytuacji - jakie to szczęście móc w każdym dołku wejść tu na forum i od razu się pucha jarzy ;)

Święta racja Anoosiak! ;) mąż to jednak jakby nie patrzeć chłop i co on tam może zrozumieć? bóli @ nie ogarnie, jednego dnia z @ by nie przeżył, dziecka chce owszem ale przecież nie tak jak kobieta bo instynktu macierzyńskiego nie ma, nóg u gienka rozkładać co miesiąc nie musi... ;)

Rudziutka7 lubi tę wiadomość

• Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy nowe staraczki! :D tu jesteście anonimowe więc walcie smiało co Wam na serduchu leży! :D jak się wygadacie to może stres się zmniejszy, a wtedy szybciej zajdziecie w ciążę :)

sury_cat, ania14 lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Święta racja Anoosiak! ;) mąż to jednak jakby nie patrzeć chłop i co on tam może zrozumieć? bóli @ nie ogarnie, jednego dnia z @ by nie przeżył, dziecka chce owszem ale przecież nie tak jak kobieta bo instynktu macierzyńskiego nie ma, nóg u gienka rozkładać co miesiąc nie musi... ;)

Dokładnie, a jak zły dzień mam - to owszem potuli dupę, ale zaraz doda, że przesadzam i nie histeryzować :> taki oto gatunek. A tutaj każda z nas siebie wspiera, każda z tutaj obecnych ma w sobie coś z wariata i tak powinno być :P

sury_cat, Lena Z. lubią tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Dokładnie, a jak zły dzień mam - to owszem potuli dupę, ale zaraz doda, że przesadzam i nie histeryzować :> taki oto gatunek. A tutaj każda z nas siebie wspiera, każda z tutaj obecnych ma w sobie coś z wariata i tak powinno być :P
    Wariatom żyje się lepiej bo nie myslą ciągle o tym co złe tylko pomimo problemów i przeciwności potrafia się smiać i iść dalej do przodu z podniesioną glową ;) ;)

Anooosiak86, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Wariatom żyje się lepiej bo nie myslą ciągle o tym co złe tylko pomimo problemów i przeciwności potrafia się smiać i iść dalej do przodu z podniesioną glową ;) ;)

Dokładnie, ja to nieraz myślę, że z innej planety jestem. Mąż się śmieje, że - jakby ktoś stał z boku to by pomyślał - "co on w niej widzi?" hehehehe, ale korom lepiej w życiu :) tyle Wam powiem, trzeba brać z życia tyle, ile się da i nie marnować dnia na smutki i płacze - lepiej być zapamiętanym jak jakiś debil, aniżeli ponurak :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek.jpg

:)

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak! Anooosiak86 :D mój mąż tak samo patrzy na mnie na wariatke jak mi czasem odwala :D mam 24 lata i poważnie myślę o życiu, chcę byc dobra, mądrą matką i myslę że mam poukładane w głowie ale pomimo tego czasem powygłupiać też się trzeba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:10

Anooosiak86, ZakręconaOna, Flexi lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    Dokładnie tak! Anooosiak86 :D mój mąż tak samo patrzy na mnie na wariatke jak mi czasem odwala :D mam 24 lata i poważnie myślę o życiu, chcę byc dobra, mądrą matką i myslę że mam poukładane w głowie ale pomimo tego czasem powygłupiać też się trzeba :D
    Dokładnie kochana , dokładnie czasem trzeba !:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    850184.gif
    :P :P :P

Truskaffeczka, Anooosiak86, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tumblr_m9it6kAatX1rwibmvo1_500.gif
    tak na poprawe humoruu :D

Truskaffeczka, Rudziutka7, Cranberry, Anooosiak86 lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ