Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Mój rownież nosi boxerki, ale nie takie bardzo obciłe ani też nie za luźne. Takie żeby jajka mu się nie przegrzewały Bo to bardzo ważne dla żołnieżyków Dzisiaj pierwszy raz na teście wyszła mi owulka. Robiłam te testy dawno, jak jeszcze myślałam, że to kwestia paru cykli i nigdy nie widziałam pozytywnego testu ovu. A teraz dzieki tej stronce i Waszym poradom w końcu wdzę
Co tam u Was dobrego?Flexi lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Oj mam nadzieję, że w tym miesiącu te dzieło nam wyjdzie na teściku Mam seks maraton ;P
Rudziutka7 u Ciebie ovu też chyba już niedługo? -
Pamiętam jak byłam parę lat temu na naukach przedmałżeńskich w Koniakowie. Bardzo przekonywali do mierzenia temperatury w naturalnym planowaniu rodziny i jakby sposobie zabezpieczenia. Śmiałam się wtedy z tego... a teraz co mi przyszło!
Rudziutka7, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Pamiętam jak byłam parę lat temu na naukach przedmałżeńskich w Koniakowie. Bardzo przekonywali do mierzenia temperatury w naturalnym planowaniu rodziny i jakby sposobie zabezpieczenia. Śmiałam się wtedy z tego... a teraz co mi przyszło!
-
Muffinka1019 wrote:Rudziutka7, jak długo się starasz? I czy to będzie Twoje pierwsze? Wybacz nie doczytałam wcześniej.
-
Teraz to sobie tak myślę, że jak mi się w końcu uda, to nie będę się zabezpieczać po urodzeniu, skoro nam to tyle zajmuje. Zakręcona, czy Ty byłaś już u tego lekarza w UK? Pamiętam, że coś wspominałaś o pierwszej wizycie i mówiłaś, że chyba spróbujesz jeszcze raz...
-
Rudziutka7 wrote:Staramy się od marca, choć niezabezpieczamy od zeszłego października? W lutym miałam laparoskopię. Mam endometriozę, a to mój ostatni cykl starań w tym roku, bo jeśli się nei uda i dę na 3-miesięczne leczenie endo. Wtedy wracamy do starań od stycznia... oby się teraz udało...
Ojej, trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że ten miesiąc będzie szczęśliwy dla nas wszystkich. Patrzę również na wątek : wrześniowe brzuszki. Wiecie, że dziś tylko na tym forum zawitały 4 boćki?
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Byłam dzisiaj na kontroli po poronieniu. Wszystko wygląda ładnie obyło się bez wizyt w szpitalu możemy się starać listopad/grudzień wiec mam nadzieje ze pod choinkę dostane upragnione dwie kreseczki
Przykro mi z powodu poronienia Mam nadzieję, że uda się w listopadzie / grudniu i będziecie mieli wspaniały prezent na te Świętaanka418 lubi tę wiadomość