X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajść w ciążę udało nam się w 1cs i to na czuja bo nie mierze tempki nie biorę tabletek ani nie obserwuje śluzu ;) wiec mam nadzieje ze po przerwie będzie tak samo :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Teraz to sobie tak myślę, że jak mi się w końcu uda, to nie będę się zabezpieczać po urodzeniu, skoro nam to tyle zajmuje. Zakręcona, czy Ty byłaś już u tego lekarza w UK? Pamiętam, że coś wspominałaś o pierwszej wizycie i mówiłaś, że chyba spróbujesz jeszcze raz...
    Wiesz co nie byłam jeszcze ale mamy zamiar wybrać się w tym tygodniu max w poniedziałek w przyszłym tygodniu , ogólnie Ja byłam u lekarzy jak byłam w PL a teraz chce iść o to badanie nasienia i o powtórzenie mi badań hormonalnych LH i FSH ale boje sie znow ze te gnoje popierdolą coś z terminami ;/ teraz juz sama im powiem w ktorym dniu musze to miec zrobione bo masakra ale tu inne normy sa wgle niz w pl tych badan w pl tarczyca max do 4.2 a tutaj do 5.5 ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za was kciuki dzieki temu portalowi 18msc temu zaszlam w ciaze i jestem mama 9msc aniolka victoria 10.11.13r
    6e97eff531ce6dcemed.jpg pozdrawiam i trzymam kciuki za was starajace sie mamy :)

anka418, Muffinka1019, Landryneczka, Truskaffeczka, ZakręconaOna, Mimi86, Lena Z., Anooosiak86, sury_cat, Wonderwall lubią tę wiadomość

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wiem ze to tak nie w temacie ale wlasnie zagladnelam i mam pytanie bo wcześniej nie wierzyła tem ale chce zaczac od jutra, no i jest problem bo mam 5 dc, to co moge zaczac mimo wszystko?

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.

Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiące ;)

anka418 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciaze zaszlam 14dni po miesiaczce wiec jesli chcesz mozesz juz zaczac zycze powodzenia :)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991, piękną masz córcie :) Dzięki za wsparcie :)

myszunia* - ja mój pierwszy cykl zaczęłam obserwować na 5 dni przed @, więc myślę, że spokojnie możesz zacząć. Na pewno nie zaszkodzi. Będziesz wiedziała już co i jak na następny cykl, którego Ci nie życzę... ;)

wnid9vvjodizjocx.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991 wrote:
    ja w ciaze zaszlam 14dni po miesiaczce wiec jesli chcesz mozesz juz zaczac zycze powodzenia :)
    Czyli byłaś już po owulacji, dobrze kalkuluję? :) Bo my chcemy celować w chłopca i właśnie w tym samym dniu lub po owulce.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    maia1991 piękna córusia <3

każdej z was życzę pięknego zdrowego dzidziusia ;)
    anka418 a tobie życzę żeby wam się od razu udało <3 ;) trzymam kciuki za was :)

anka418 lubi tę wiadomość

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi ale dużo naskrobałyście ale mnie wcięło ^^,
    słuchałam piosenek na YouTube pamiętne lata 90+troszeczkę 2009 ^^, mmm to były czasy kilkanaście ściągnęłam i teraz mam co słuchać :D
    Mi już @ słabnie więc już niedługo starania znów tylko teraz chcę zaraz po @ i tak może co 3 dni ^^,

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.

Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiące ;)
    Wiesz co Ja nie miałam problemu zadnego właśnie w PL wszytsko porobione idealnie na czas i wgle ,przejde sie i zobaczymy co beda kombinowac chujki nie dobre . ;p
    maia91 cudowna księzniczka .;)
    Truskaffeczko no to lecisz niedługo <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Ojej, trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że ten miesiąc będzie szczęśliwy dla nas wszystkich. Patrzę również na wątek : wrześniowe brzuszki. Wiecie, że dziś tylko na tym forum zawitały 4 boćki? :)
    Dziekuje Muffinka! Myslisz, ze to szczescilwe forum? Tutaj czekam az ktorejs ciezarnej wiruski zaraza reszte :)
    Mam nadzieje, ze nam sie uda I zobaczymy piekne 2 kreseczki!

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z Nas liczy na to kochana hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, piszac nam mialam na mysli nas wszystkie I kazda z osobna :) byloby iscie zaj..iscie gdyby to forum zamienilo sie w bocianowe forum :)

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienie marzeń każdej z Nas by było jakby każda zaciązyła ;D
    Idę spać kochana , dobranooooocki <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już się zwijam ;)
    Dobranoc do jutra <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) spijcie dobrze, ja zakladam koszule I tez sprobuje zasnac :) bo teraz leze sobie z mezem po masazu "itp" sprawach I ogladamy cos w TV. Ale co w TV nie wazne, wazne, ze razem... Czasem tego brakuje...

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie smece juz. Dobranoc!

83c27385cd.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem ;)
    Dziś u mnie piekne słońce i jakoś więcej energii !

Mam nadzieję, że tak bedzie all day :*

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak Ciebie ktoś za karę rano z łóżka zrzuca? Tak wcześnie a Ty już na ovu hehe ;P
    U nas znów deszcz, wiatr i ogólnie jesień pełną parą :/

‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ