Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muffinka1019 wrote:Teraz to sobie tak myślę, że jak mi się w końcu uda, to nie będę się zabezpieczać po urodzeniu, skoro nam to tyle zajmuje. Zakręcona, czy Ty byłaś już u tego lekarza w UK? Pamiętam, że coś wspominałaś o pierwszej wizycie i mówiłaś, że chyba spróbujesz jeszcze raz...
-
trzymam za was kciuki dzieki temu portalowi 18msc temu zaszlam w ciaze i jestem mama 9msc aniolka victoria 10.11.13r
pozdrawiam i trzymam kciuki za was starajace sie mamyanka418, Muffinka1019, Landryneczka, Truskaffeczka, ZakręconaOna, Mimi86, Lena Z., Anooosiak86, sury_cat, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.
Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiąceanka418 lubi tę wiadomość
-
maia1991, piękną masz córcie Dzięki za wsparcie
myszunia* - ja mój pierwszy cykl zaczęłam obserwować na 5 dni przed @, więc myślę, że spokojnie możesz zacząć. Na pewno nie zaszkodzi. Będziesz wiedziała już co i jak na następny cykl, którego Ci nie życzę... -
maia1991 wrote:ja w ciaze zaszlam 14dni po miesiaczce wiec jesli chcesz mozesz juz zaczac zycze powodzeniaSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
hihi ale dużo naskrobałyście ale mnie wcięło ^^,
słuchałam piosenek na YouTube pamiętne lata 90+troszeczkę 2009 ^^, mmm to były czasy kilkanaście ściągnęłam i teraz mam co słuchać
Mi już @ słabnie więc już niedługo starania znów tylko teraz chcę zaraz po @ i tak może co 3 dni ^^, -
Muffinka1019 wrote:Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.
Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiące
maia91 cudowna księzniczka .
Truskaffeczko no to lecisz niedługo
-
Muffinka1019 wrote:Ojej, trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że ten miesiąc będzie szczęśliwy dla nas wszystkich. Patrzę również na wątek : wrześniowe brzuszki. Wiecie, że dziś tylko na tym forum zawitały 4 boćki?
Mam nadzieje, ze nam sie uda I zobaczymy piekne 2 kreseczki! -
nick nieaktualny