X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajść w ciążę udało nam się w 1cs i to na czuja bo nie mierze tempki nie biorę tabletek ani nie obserwuje śluzu ;) wiec mam nadzieje ze po przerwie będzie tak samo :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Teraz to sobie tak myślę, że jak mi się w końcu uda, to nie będę się zabezpieczać po urodzeniu, skoro nam to tyle zajmuje. Zakręcona, czy Ty byłaś już u tego lekarza w UK? Pamiętam, że coś wspominałaś o pierwszej wizycie i mówiłaś, że chyba spróbujesz jeszcze raz...
    Wiesz co nie byłam jeszcze ale mamy zamiar wybrać się w tym tygodniu max w poniedziałek w przyszłym tygodniu , ogólnie Ja byłam u lekarzy jak byłam w PL a teraz chce iść o to badanie nasienia i o powtórzenie mi badań hormonalnych LH i FSH ale boje sie znow ze te gnoje popierdolą coś z terminami ;/ teraz juz sama im powiem w ktorym dniu musze to miec zrobione bo masakra ale tu inne normy sa wgle niz w pl tych badan w pl tarczyca max do 4.2 a tutaj do 5.5 ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam za was kciuki dzieki temu portalowi 18msc temu zaszlam w ciaze i jestem mama 9msc aniolka victoria 10.11.13r
    6e97eff531ce6dcemed.jpg pozdrawiam i trzymam kciuki za was starajace sie mamy :)

anka418, Muffinka1019, Landryneczka, Truskaffeczka, ZakręconaOna, Mimi86, Lena Z., Anooosiak86, sury_cat, Wonderwall lubią tę wiadomość

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wiem ze to tak nie w temacie ale wlasnie zagladnelam i mam pytanie bo wcześniej nie wierzyła tem ale chce zaczac od jutra, no i jest problem bo mam 5 dc, to co moge zaczac mimo wszystko?

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.

Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiące ;)

anka418 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciaze zaszlam 14dni po miesiaczce wiec jesli chcesz mozesz juz zaczac zycze powodzenia :)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991, piękną masz córcie :) Dzięki za wsparcie :)

myszunia* - ja mój pierwszy cykl zaczęłam obserwować na 5 dni przed @, więc myślę, że spokojnie możesz zacząć. Na pewno nie zaszkodzi. Będziesz wiedziała już co i jak na następny cykl, którego Ci nie życzę... ;)

wnid9vvjodizjocx.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991 wrote:
    ja w ciaze zaszlam 14dni po miesiaczce wiec jesli chcesz mozesz juz zaczac zycze powodzenia :)
    Czyli byłaś już po owulacji, dobrze kalkuluję? :) Bo my chcemy celować w chłopca i właśnie w tym samym dniu lub po owulce.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    maia1991 piękna córusia <3

każdej z was życzę pięknego zdrowego dzidziusia ;)
    anka418 a tobie życzę żeby wam się od razu udało <3 ;) trzymam kciuki za was :)

anka418 lubi tę wiadomość

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi ale dużo naskrobałyście ale mnie wcięło ^^,
    słuchałam piosenek na YouTube pamiętne lata 90+troszeczkę 2009 ^^, mmm to były czasy kilkanaście ściągnęłam i teraz mam co słuchać :D
    Mi już @ słabnie więc już niedługo starania znów tylko teraz chcę zaraz po @ i tak może co 3 dni ^^,

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Wiesz, ja na szczęście nie miałam problemu ze zrobieniem badań, ale z odebraniem wyników. Oj długo ich "nękałam" zanim mi je przygotowali do odebrania. No i oczywiście sama na necie siedziałam i analizowałam te wyniki. Ale w PL jak byłam to też niestety ginekolog debil, pojeździł mi plastikowym czymś w środku i stwierdził, że jest ok, mam poczekać, bo on też się starał 2 lata... Bez badań krwi, niczego! Na oko! Spróbuj jeszcze raz i od razu zaznacz, że masz nadzieję, że tym razem będą badania prawidłowo przeprowadzone, bo dość się strachu najadłaś ostatnim razem. Jak nie będzie chciał dać skierowania, poproś o innego GP. Masz do tego prawo.

Anka418, jeżeli nie było problemu za pierwszym razem, tym bardziej bez żadnych obserwacji, myślę, że nie będzie problemu za 3 miesiące ;)
    Wiesz co Ja nie miałam problemu zadnego właśnie w PL wszytsko porobione idealnie na czas i wgle ,przejde sie i zobaczymy co beda kombinowac chujki nie dobre . ;p
    maia91 cudowna księzniczka .;)
    Truskaffeczko no to lecisz niedługo <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Ojej, trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że ten miesiąc będzie szczęśliwy dla nas wszystkich. Patrzę również na wątek : wrześniowe brzuszki. Wiecie, że dziś tylko na tym forum zawitały 4 boćki? :)
    Dziekuje Muffinka! Myslisz, ze to szczescilwe forum? Tutaj czekam az ktorejs ciezarnej wiruski zaraza reszte :)
    Mam nadzieje, ze nam sie uda I zobaczymy piekne 2 kreseczki!

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z Nas liczy na to kochana hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, piszac nam mialam na mysli nas wszystkie I kazda z osobna :) byloby iscie zaj..iscie gdyby to forum zamienilo sie w bocianowe forum :)

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienie marzeń każdej z Nas by było jakby każda zaciązyła ;D
    Idę spać kochana , dobranooooocki <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już się zwijam ;)
    Dobranoc do jutra <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) spijcie dobrze, ja zakladam koszule I tez sprobuje zasnac :) bo teraz leze sobie z mezem po masazu "itp" sprawach I ogladamy cos w TV. Ale co w TV nie wazne, wazne, ze razem... Czasem tego brakuje...

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie smece juz. Dobranoc!

83c27385cd.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem ;)
    Dziś u mnie piekne słońce i jakoś więcej energii !

Mam nadzieję, że tak bedzie all day :*

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak Ciebie ktoś za karę rano z łóżka zrzuca? Tak wcześnie a Ty już na ovu hehe ;P
    U nas znów deszcz, wiatr i ogólnie jesień pełną parą :/

‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ