Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytałam już w innym wątku, ale nie dostałam odpowiedzi..więc zapytam tutaj:). Czy nie będzie za późno jak zacznę mierzyć temp., w 8dc ??? Zamówiłam termometr i chyba dotrze do mnie mniej więcej w środę. Czy może mam teraz mierzyć zwykłym? Czy czekać ?
-
Tak, świeżutko:)
Staramy się już 13 miesiąc, chociaż tak nie z ręką na sercu, z powodu dużej ilości pracy, mojej lub męża. Mijamy się, ale odrabiamy straty:D
Mam 3 mięśniaki które ponoć nie blokują przejścia, ale jednak nic dotąd nie wyszło
Jestem świeżo po HSG i czekam na wynik. Mąż dopiero co zrobił badania ale wydaje się, że z nim jest dobrze:D.
Teraz mam zamiar chyba przestać o tym wciąż myśleć i znów zacząć dużo pracować, żeby się tak na tym staraniu nie skupiać.
Jak myślicie dziewczynki, nadaję się hihi -
lolaP wrote:Tak, świeżutko:)
Staramy się już 13 miesiąc, chociaż tak nie z ręką na sercu, z powodu dużej ilości pracy, mojej lub męża. Mijamy się, ale odrabiamy straty:D
Mam 3 mięśniaki które ponoć nie blokują przejścia, ale jednak nic dotąd nie wyszło
Jestem świeżo po HSG i czekam na wynik. Mąż dopiero co zrobił badania ale wydaje się, że z nim jest dobrze:D.
Teraz mam zamiar chyba przestać o tym wciąż myśleć i znów zacząć dużo pracować, żeby się tak na tym staraniu nie skupiać.
Jak myślicie dziewczynki, nadaję się hihi
Chyba nawet wskazane jest zajęcie myśli czymś innym...choć to bardzo trudne, my dopiero od tego cyklu zaczynamy starania a ja nie potrafię przestać myśleć o ciąży na dłużej niż parę minut.
Monia555 lubi tę wiadomość
-
Hej,hej
Jestem z powrotem pogoda nie dopisała i jednak nie pojechaliśmy ze znajomymi nigdzie :d prawdopodobnie w sobotę się spotkamy ale do końca nie wiem zrobiliśmy sobie grilla malutkiego zjadłam 1 kiełbę bo więcej jakoś nie zmieściłam o DZIWO
Lena Z. jak dobrze że jesteś ;* w końcu będzie się coś działo bo bez Ciebie tak smutno... ^^,
a wracając do tematów... Mój E. woli bokserki które dobrze wszystko w ryzach trzymają
A dupcie ma taką ponętną że aż muszę klapsiki dawać i gryźć aż się chcę zjeść mmmmm! ;>Lena Z., Anooosiak86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki! Witam nowe staraczki! Lena, Ty i Twoi mężczyźni... Ci z postów oczywiście Uwielbiam Cie
Ja dziś cały dzień biegałam, babcia dziś imieniny, w srode urodziny. Dziś zajrzałam tylko ja, tak kameralnie, ale przynajmniej można było normalnie pogadać, bo jak jest więcej ludzi to się nie dopchasz do babci...
Miałam dziś problem z pomiarem. Wczoraj nie mierzyłam, bo byłam na obozie, a dziś wyleciałam z łóżka, ale zaraz powolutku wróciłam, położyłam się i zmierzyłam tempkę... niestety zdążyła się zmącić i wyszło 36,42 w 10 dc. Poszłam do toalety i wróćiłam spać. Obudziłam się o 9:30 i zmierzyłam - wyszło 36,61.. Gdyby odjąć za 3,5 h (bo zwykle mierzę o 6ej) to wyszłoby 36,26... no i mam dylemat którą tempkę wpisać... I tak stracony dzień bo nie było serduszkowania...Lena Z. lubi tę wiadomość