Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pytanie z innej mańki - czy któraś z Was (która brała Duphaston) miała nieprzyjemne wzdęcia ?
Ja od piątku biorę i właśnie od piątku codziennie łażę z bebzonem jakbym piłkę połknęła ;/ i muszę luźniejsze spodnie ubierać hehe, bo mnie uwiera ;/ -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki! jak Wam dzionek upływa?
nie jestem padnięta po całym dniu w pracy więc troche z Wami posiedzę
p.s Truskaffeczko jestem
tak czesto o mnie wspominasz we wpisach więc pewnie sie cieszysz bo...jabadabaduuu...WRÓCIŁAM!
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki Jak i Wam mija dzionek ? Lena Z jak pierwszy dzień w nowej pracy ? :*
Moja siostra sobie własnie na lotnisko pojechała z moim i leci sobie , pojechał ją odwieść bo młoda sama by nie trafiła . Eh ... przykro mi strasznie ;(
. Tempka mi spadła , ovu zmieniło cały wykres , że nie ma owulki bo mierzyłam tempke o 10 i było 36.50 ale nie dodawałam tych 0.2 za te dwie h nie wiem czy dobrze czy źle ale nie dodawałam i zaznaczyłam ze mierzyłam o 10 i się zmienił diametralnieLena Z. lubi tę wiadomość
-
Hej, jak Wam mija popoludnie? Ja bylam dzisiaj u gina, dostalam zastrzyk w pupe Pregnylu, zobaczymy czy zadziala.
Ale nie wiem czy dzisiaj taki dzien czy po tym zastrzyku ale spie na stojaco -
Może jakoś ten zastrzyk Karolcia 88 ma takie działanie , że niektórym kobietą spać się po nim chce albo faktycznie dzień bo Mnie dzisiaj się oczy kleją troche , wstałam wcześniej od rana zakupy , obiad , dopakowanie siostry i teraz tak siedze i oko się przymyka ale wiem , ze nie usnełabym teraz ;-p
-
ZakręconaOna wrote:Hej laseczki Jak i Wam mija dzionek ? Lena Z jak pierwszy dzień w nowej pracy ? :*
Moja siostra sobie własnie na lotnisko pojechała z moim i leci sobie , pojechał ją odwieść bo młoda sama by nie trafiła . Eh ... przykro mi strasznie ;(
nie smuc się bardziej się docenia tych, których zbyt rzadko widujemy a ile frajdy dają takie spotkania po długiej przerwie będziecie mieć podwójną radość jak się spotkacie nastepnym razem