Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie jedna kumpela też zaszła jakby grubo przed owulką. Jak byliśmy na weselu to normalnie alko piła i piła, a tydzień później się okazało, że 4 tydz hehehe a najciekawsze, że okres miała dostać za jakiś ponad 1 tydz tylko ją nagle przed kawą odrzucało dziwnie :)i zrobiła sobie test i bum
Nona lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:Cześć dziewczyny działajcie cały czas a nie tylko przy skoku tempki moja koleżanka z którą się razem starałam zaszła w ciążę i opowiadała mi że zaszła 2 dni po okresie i tempka skoczyla jej do 36,7 a normalnie miala 36,6 a później w cyklu miała skok jak na owu tyle że wtedy wcale nieserduszkowali. Jakie wogóle cuda wianki już nie wiadomo jak tu zrobić by się udało
Popieram trzeba cieszyć się sobą, a nie żeby seks był tylko do reprodukcji! Dziewczyny żyjemy w takim stresie ze wszystko może sie pokisic! Więc zabierajcie sie do robotysury_cat lubi tę wiadomość
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
kajulka wrote:Cześć dziewczyny działajcie cały czas a nie tylko przy skoku tempki moja koleżanka z którą się razem starałam zaszła w ciążę i opowiadała mi że zaszła 2 dni po okresie i tempka skoczyla jej do 36,7 a normalnie miala 36,6 a później w cyklu miała skok jak na owu tyle że wtedy wcale nieserduszkowali. Jakie wogóle cuda wianki już nie wiadomo jak tu zrobić by się udało
Tez po @ z kilka dni pozniej w lipcu niestety na poczatku tego miesiaca zawitala franca -
nick nieaktualny
-
Hmmm Ia to co teraz na betę idziesz? mi bobo test ten żółty wkazał ciążę z Igorem a to było jakoś 5-7 dni po spodziewanej @.
a co do zajścia w ciąże to pomyślcie... jak można w nią zajść przed jajeczkowaniem? no jak? do tego jest potrzebna sperma i komórka jajkowa. z samych plemników nie da się być w ciąży.
widocznie te przypadki o których piszecie albo miały krótkie cykle albo serduszkowali na np 2-3 dni przed ovu i silne plemniki były na tyle by zaczekać na jajeczko.
-
nick nieaktualny
-
Lepiej się co 2 dni jak się skończy @ i tyle ... nie warto gdybać i myśleć bo głowa boli
Ja tam mojego gwałcę co 2 dni i zadowolony jest, tak samo jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:56
Nona, sury_cat, Cranberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja ten cykl to praktycznie codzien z paroma przerwami eh ale chyba nic tego znoów niebedzie;/;(Czekam na tą czerwona@ i jak przyjdzie to bedzie co 2 dni;)bo w ten cykl za bardzo sie wkrecilam chcialam sprawdzic czy nieopuszcze owulki;)A dziewczyny jak sie jest przeziebionym albo chorym ale bez wysokiej goraczki to owulacja moze niewystapic wcale??