Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam zadna ekspertka,ale wiem,ze nawet jak jestes zdrowa to w ciagu roku moga sie zdarzyć nawet 2 cykle bezowulacyjne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:53
-
myszunia my tej wiedzy nie mamy od siebie tylko z roznych zrodel trzeba czytac by wiedziec ale słuchaj nikt Cie tu nie opieprzy za swoje zdanie.
co do goraczki czy przeziebienia to ne jest powiedIane, ze wtedy na 100% nie bedzie owulacji choc moze to byc jeden z czynnikow.
a Karolcia88 ma racje bo u zdrowej kobiety w roku moga by. 2-3 cykle bez jajeczkowania.
-
Cześć Laseczki ;*
U mnie dzisiaj pogoda była do bani ciągle kropiło a też musiałam załatwić kilka spraw :d wracając do serduszkowania ja z mężem potrafiłam dzień po @ to robić i jak widać bez rezultatów próbowałam też kilka razy świece ale na nic to się zdało dzisiaj nie mam już prawie @ więc wykorzystam go w nocy albo z rańca jak to lubimy ;> zamierzam serduszkować się max co 3 dni mam ogromną nadzieję na to że w tym cyklu musi wyjśćCranberry, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:no tak CZEKANIE NA JAJECZKO
lepsze czekanie na jajeczko 2-3 dni niż plemnik wpadający jak spóźniony gość po imprezie... -
Pisałyście o tym jak leżeć po serduszkowaniu. Mi gin mówił, że generalnie to nie ma znaczenia. Jeśli ma się macicę w przodozgięciu to wystarczy poleżeć, ewentualnie poduszkę pod pupę wepchnąc, a jeśli tyłozgięcie to leżeć na brzuchu, ale jak on sam podkreślił, to tylko teorie...
-
Rudziutka7 wrote:Pisałyście o tym jak leżeć po serduszkowaniu. Mi gin mówił, że generalnie to nie ma znaczenia. Jeśli ma się macicę w przodozgięciu to wystarczy poleżeć, ewentualnie poduszkę pod pupę wepchnąc, a jeśli tyłozgięcie to leżeć na brzuchu, ale jak on sam podkreślił, to tylko teorie...