Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc Kochane! Witam nowe staraczki, trzymam za Was kciuki
jest 8 rano a ja juz mam dosc...
zostalam sama na noc z Mlodym i on JAK ZAWSZE WTEDY sqirowal w nocy. zasnelam po 2 to sie obudzil o 3.50 na jedzenie i do 4.30 nie spal tylko plakal i marudzil. ja zasnelam cos kolo 6 i obudzilam sie o 7 na mierzenie tempki i od tamtej pory nie spie.
ja sie kiedys wykoncze...
ovu przesunelo mi ovu o dwa dni. w sumie tak jak przewidywalam ze bedzie tylko ja juz wtedy mialam kiepski sluz. ciezko to ogarnac.
hmmm ktoras pytala o mierzenie tempki... to tak najpozniej mozna zaczac 5 dnia cyklu. bo pozniej zaburza wykres.
-
sury_cat dzięki
na pewno się przyda, bo od dobrych 8 lat piję kawę wręcz nałogowo. Poczytałam sobie na temat kawy zbożowej i jestem w szoku, nie wiedziałam, że ma tyle dobroczynnych składników, np., dostarcza magnez,a zwykła kawa z kolei go wypłukuje . Będę silna
nie wygra ze mną chęć wypicia kawy
sury_cat, Monia555 lubią tę wiadomość
-
Flexi , właśnie ja pytałam o mierzenie tempki...czekam za termometrem, byłam pewna, że dzisiaj najpóźniej jutro już do mnie dotrze, ale dopiero dziś rano dostałam maila z info, że wysłali...także pewnie się to jeszcze przeciągnie. Już trudno zacznę mierzyć jak przyjdzie, pewnie nic i tak czytelnego na tym wykresie nie wyjdzie (chyba tzn. nie wiem, nie znam się
)
.
-
Co do mierzenia temperatury to trzeba zacząć po krwawieniu, jeżeli krwawienie trwa tydzień, to można bez problemu zacząć i w 7dc.
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, bo zrobiłam dziś bobo test, ten żółty i wyszła mi bardzo blada druga kreska i jeżeli to jest to, to mam prezent na urodziny, a data porodu przypadałaby tak na mniej więcej drugą rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:33
asiun, myszunia*, Mimi86, anka418, Nona, Muffinka1019, MadzikForever, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
sury_cat wrote:Anooosiak Ciebie ktoś za karę rano z łóżka zrzuca? Tak wcześnie a Ty już na ovu hehe ;P
U nas znów deszcz, wiatr i ogólnie jesień pełną parą
Kochana ja na 8 do roboty, więc o 7 muszę wyjść z domu, bo mam troszkę trasy do pokonania, więc o 6 pobudka niestety
A ovu przy porannej kawie i śniadankusury_cat lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Ia trzymamy kciuki i po cichutku gratuluje
Ja wczoraj dostałam zastrzyk w pupę z pregnylu, od jutra mam brać dupka. Zobaczymy co ten cykl przyniesie..
Karolcia a zastrzyk na co jest ?
Ja biorę Dupka pierwszy raz (na wyregulowanie okresu, bo mam długie cykle)
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny działajcie cały czas a nie tylko przy skoku tempki
moja koleżanka z którą się razem starałam zaszła w ciążę i opowiadała mi że zaszła 2 dni po okresie i tempka skoczyla jej do 36,7 a normalnie miala 36,6 a później w cyklu miała skok jak na owu tyle że wtedy wcale nieserduszkowali. Jakie wogóle cuda wianki
już nie wiadomo jak tu zrobić by się udało
Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
Powiem tak po wyschnięciu kreska zrobiła sie bardzo wyraźna, ale nie cieszcie die, juz tyle razy miałam pozytywny, a beta 0,1 choć dwa miesiące temu była ciąża biochemiczna prawdopodobnie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.