Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm zabobony... bez sens. a juz najlepiej jak w nie wierza osoby wierzace i praktykujący
moj syn mial wszystko w domu jak jeszcze byl w brzuchu. zyje, jest zdrowy i nic nie zapeszylam.
ale zgadzam sie, ze ten pierwszy trymestr to nie czas ns nowiny dla calego swiata.. no chyba, ze praca zagraza ciazy to niezwlocznie nalezy zglosic pracodawcy, ze babel rosnie.
-
nick nieaktualnyFlexi wrote:hmmm zabobony... bez sens. a juz najlepiej jak w nie wierza osoby wierzace i praktykujący
moj syn mial wszystko w domu jak jeszcze byl w brzuchu. zyje, jest zdrowy i nic nie zapeszylam.
ale zgadzam sie, ze ten pierwszy trymestr to nie czas ns nowiny dla calego swiata.. no chyba, ze praca zagraza ciazy to niezwlocznie nalezy zglosic pracodawcy, ze babel rosnie.
A co do rzeczy dla dziecka to tak jak mowie my juz pomału kupujemy potem koszt wyprawki wyjdzie na prawde spory wiec my chcemy to jakos rozlozyc.
Witam z rana. Jako pierwsza heh. Moja temp dnooooo pogoda widze ze do dupy. Milego dnia kochane
-
Ale sie roznaezylam przez Was
Marzy mi sie takie kupowanie wyprawki ze hooo hooooo
Jeju ......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyWitam kochane z rana z cieplusią kawą i kocykiem
Co do zabobonów, niestety ja w nie wierzę ;/ jak i w sprawie dziecka tak i ślubu, ale nie wierzę w te z życia codziennego
Ja w domu mam tylko smoczek (miał być dla brata, ale mama kupiła pierwsza) i jedną przytulankę i teoretycznie jest dla malucha, ale czasami sama do niej gadam jak mam dołaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny