Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dziewczyny przestańcie nakręcacie się nawzajem to wszystko autosugestia nasz mózg potrafi wiele ... Kiedyś oglądałam taki program gdzie pokazali sportowców strzelających z łuku za każdym razem trafiali w sam środek, następnie puszczono im film na którym był pokazany szaman , na dole było tłumaczenie tego co wypowiadał , to było coś w rodzaju rzuconego uroku ... no i co się stało ? każdy z nich zaczął pudłować bo w to uwierzyli!!! Nie nakręcajmy się proszę już lepsze są te kawały lepiej się w życiu śmiać niż zamartwiać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak ja sama pękałam ze śmiechu
Dziewczyny znalazłam fajny materiał, który łapie za serduszko
http://babyonline.pl/nastoletnia-mama-jak-poradzila-sobie-mloda-mama-prawdziwa-historia,prawdziwe-historie-ciaza-artykul,14404,r1p1.html
polecam przeczytać o mamie która urodziła w wieku 17 latEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Dziewczyny widze ze sie rozpisalyscie... Ja zmykam zaraz na obiac z moim... Niespodzianka byla taka ...ze po peostu zabral mnie na zakupy wybrsl sexy bielizne ktora mialam zmierzyc (po tylu latach nie zna moicg rozmiarow) Ale nic pszeprosiny przyjete... Nadal ten moj kot umid mnie zaskoczyc... Buziaczki
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pozytywne nastawienie, czyli dobra muzyczka od samego rana, trochę zabawy w kuchni, no a wieczorkiem do pracy na noc Pogoda piękna, od razu inaczej jak jest słoneczko...