Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja od wczoraj walczę z mega bólem gardła, a do pracy niestety muszę iść na 10-22. Nie wiem czy będę jeszcze w stanie coś powiedzieć przez 12 godz. najwyżej będę ludziom pisać co jak gdzie i kiedy, albo koleżanka będzie mówiła za mnie. Życzę Wam słonecznego i miłego dzionka
-
Witam się z rana U mnie dziś cieplej niż wczoraj, jakieś 10 stopni, a do tego piękne słoneczko Dzień niestety zapowiada się pracowicie, bo muszę nadgonić kilka spraw w pracy przed wyjazdem.
Wczoraj zastosowaliśmy się do zaleceń pani doktor i było Do końca cyklu będę mierzyć temp, a najwyżej od następnego zrobię przerwę. W przyszłym tygodniu muszę zrobić badanka. Ciekawe jakie będą wyniki...
Miłego dnia Wam życzę!! -
Na szczescie chorobsko przeszlo, a co do snow, burzliwe mialam jakies klotnie, tak mysle ze przez wczorajsza rozmowe z kumpela, wkurzyla mnie tym swoim mysleniem, nie szanuje tego ze sie staram to jej powiedzialam kilka slow.
-
werni wrote:Na szczescie chorobsko przeszlo, a co do snow, burzliwe mialam jakies klotnie, tak mysle ze przez wczorajsza rozmowe z kumpela, wkurzyla mnie tym swoim mysleniem, nie szanuje tego ze sie staram to jej powiedzialam kilka slow.
-
Ona nie ma dzieci i nie chce na razie jak juz to jedno ale nie teraz. O jej czemu tak sie zbulwersowal, nie chce miec dzieci ? Przykro mi badz silna dla siebie
-
Paty090924 nie martw się. Mój M. też miał taki moment, że tylko słowo na temat miesiączki owulacji dzieci tak go irytowało, że bałam się, że się spakuje i wyjdzie...