Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paty090924 wrote:własnie mój M jest straszny nerwus i kazał mi dziś obiecać ze już nigdy więcej nie pojde do faceta gin.. nie dość ze deszcz pada i okropna pogoda to jeszcze tak coś ..
Mój nie ma nic przeciwko, że facet, co to za różnica? Lekarz to lekarz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:35
-
Heh jak moj sie dowiedzial ze bylam u faceta to udawal ze jest zazdrosny. tez mowil ze nie chce zeby jakis facet mnie dotykal ale z usmiechem na ustach. Wlasnie lekarz to lekarz
-
Ja nigdy nie byłam u faceta ginekologa. Niby są lepsi od kobiet, ale ja mam jakieś opory... Mój mąż nie ma nic przeciwko, ale dla mnie jest to krępujące.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodobno facet nie wie jak to jest "mieć palec w pochwie" i dlatego stara się być delikatny i wyrozumiały. Niestety ja trafiłam na takiego, co faktycznie miał coś ze zboka. Zawsze na badaniu mogłam mieć tunikę, a on kazał się mi rozebrać do naga. Nie zgodziłam się i stał się dla mnie "chamski"... I jakoś mnie to zraziło....
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:podobno facet nie wie jak to jest "mieć palec w pochwie" i dlatego stara się być delikatny i wyrozumiały. Niestety ja trafiłam na takiego, co faktycznie miał coś ze zboka. Zawsze na badaniu mogłam mieć tunikę, a on kazał się mi rozebrać do naga. Nie zgodziłam się i stał się dla mnie "chamski"... I jakoś mnie to zraziło....
I wcale Ci się nie dziwię!! Co mu to niby miało dać, że byłabyś nago?!?!?! Masakra!! Jak chce pomacać brzuch, to przecież można lekko podciągnąć bluzkę. Brak słów po prostu...
Lekarka, u której wczoraj byłam badała mało delikatnie, ale dało się przeżyć. I takie gadki, że trzeba się rozluźnić, to mogą sobie między bajki wsadzić!! Jak tu się rozluźnić, kiedy ktoś na chama chce coś włożyć, gdzie ty akurat nie chcesz!! No ale jak chce się być zdrowym, to trzeba wytrzymać Są gorsze i bardziej krepujące badania od ginekologicznego, wiem coś o tym niestety.Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny