X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawiązując do tematu wątku- wątpię.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:22

małaMyszka, Madera, kot_bury lubią tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:22

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam u Was dziewczyny???
    Stwierdzam, że zabraknie mi paru godzin piątku, żeby pozałatwiać wszystkie sprawy. Robię już drugie pranie, biorę się za sprzątanie, jadę nad morze, żeby moja bestia się wybiegała, bo nie chce mi jeść od dwóch dni, zje kilka ziarenek karmy i śpi. Nie wiem co się z nią dzieje. Jutro w niedzielę szkoła do 21. Niestety mój M. po rozmowie z mama, stwierdził, że nie będzie robił żadnych badań, a już na pewno nie nasienia. Doszli do wniosku, że jeśli są jakieś aktywne, to są, a jeśli ich nie ma to i tak badanie nic nie zmieni. Nie będę Go naciskać. Ja też już odpuszczam nakręcanie się, robienie różnych badań i kombinowania co by tu jeszcze zmienić, żeby się udało. Widać u nas się nie udaje, być może się wcale nie uda, nie ma co sobie wkręcać. Wczoraj oglądaliśmy mój wykres i M. stwierdził po temperaturze, że nie jestem w ciąży. Wiem, że nie jestem. Boli mnie brzuch, pulsowanie w podbrzuszu to moje jelita, które intensywnie pracują nad produkcją gazów, jajniki dają o sobie znać raz na jakiś czas, sikam tak często, że na bank nie zatrzymuję wody w organizmie, dzisiaj nie zamierzam odmówić sobie posiłku w McDonald`s oczywiście z deserem :D McFlurry Snieakers :D :D :D :D poza tym i tak jestem gruba i brzydka, więc co mi szkodzi. Wpadam w deprechę, nic mi się nie chce... pranie właśnie się skończyło, pies nadal nic nie zjadł, a mi się chce płakać z bezsilności i niezadowolenia z siebie. Na samą myśl, że weekend spędzę w szkole, a nie w ramionach mojego M. odbiera mi chęci do wszystkiego innego. I cholernie chce mi się <3 <3 <3 ... w tym cyklu miało być inaczej i jest inaczej, ale wstrzymywanie się z <3 to jakiś koszmar...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:23

• Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    Widze Po wykresie...ze nuz jestes Po ovu. Bo jest skok...nie wiem ulu nasz dniowe cykle kochana?
    No właśnie tak mi się wydaje, chyba się spóźniliśmy z serduszkowaniem, ale nie wiem czemu owu nie wyznaczyło owulki,ble mam cykle 26-28 dni.

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:06

• Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza - może Twój m przemysli jeszcze to i po nowym roku pójdzie na badania, no jeśli oczywiście nie będziesz jeszcze zafasolkowana, nowy rok - nowe postanowienia.
    Ja od wczoraj sobie tak myślę, bo wybieraliśmy projekt na nasz domek, mamy tam 3 pokoje (po za salonem), że jak nie będzie dzidzi to po co nam taki dom :( i stwierdziłam, że nie chce domu, nie chce niczego prócz małego szkraba. przynajmniej nie będziemy musieli brać tego głupiego kredytu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:56

małaMyszka lubi tę wiadomość

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morwa - no właśnie nie wiem, co za dziadostwo. hehe. przynajmniej w tym m-cu mam bezstresowo, bo przegapiłam owulke ;| i zmarnowany cykl aaaa
    ale dziwne bo wydaje mi się że śluz płodny mam od wczoraj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:45

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:23

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to coś ci się rozregulowało? Może jakieś stresy?

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:55

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:07

• Madera Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butter wrote:
    mysza - może Twój m przemysli jeszcze to i po nowym roku pójdzie na badania, no jeśli oczywiście nie będziesz jeszcze zafasolkowana, nowy rok - nowe postanowienia.
    Ja od wczoraj sobie tak myślę, bo wybieraliśmy projekt na nasz domek, mamy tam 3 pokoje (po za salonem), że jak nie będzie dzidzi to po co nam taki dom :( i stwierdziłam, że nie chce domu, nie chce niczego prócz małego szkraba. przynajmniej nie będziemy musieli brać tego głupiego kredytu.
    Butter, a może budowa domu nie byłaby taka zła? Czasem jak się kobieta zajmie czymś innym i chociaż na chwilę przestanie myśleć o dziecku to wtedy się udaje. Tzn. tak słyszałam, nie mam w tym doświadczenia, bo sama czekam na swoje pierwsze. Wiem, że i tak ciężko się odciąć od tych myśli, bo też ostatnio tylko o tym myślę. Ja jestem w trakcie budowy domu, w zimie zajmę się wykańczaniem i obmyślaniem co ma jak wyglądać to może uda mi się przestawić na coś innego. Mam nadzieję... ;) I może akurat wtedy się uda :)

82dd45ba4b61120674f4b7772c533938.png
  • Butter Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może coś w tym jest.

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    I jak tam u Was dziewczyny???
    Stwierdzam, że zabraknie mi paru godzin piątku, żeby pozałatwiać wszystkie sprawy. Robię już drugie pranie, biorę się za sprzątanie, jadę nad morze, żeby moja bestia się wybiegała, bo nie chce mi jeść od dwóch dni, zje kilka ziarenek karmy i śpi. Nie wiem co się z nią dzieje. Jutro w niedzielę szkoła do 21. Niestety mój M. po rozmowie z mama, stwierdził, że nie będzie robił żadnych badań, a już na pewno nie nasienia. Doszli do wniosku, że jeśli są jakieś aktywne, to są, a jeśli ich nie ma to i tak badanie nic nie zmieni. Nie będę Go naciskać. Ja też już odpuszczam nakręcanie się, robienie różnych badań i kombinowania co by tu jeszcze zmienić, żeby się udało. Widać u nas się nie udaje, być może się wcale nie uda, nie ma co sobie wkręcać. Wczoraj oglądaliśmy mój wykres i M. stwierdził po temperaturze, że nie jestem w ciąży. Wiem, że nie jestem. Boli mnie brzuch, pulsowanie w podbrzuszu to moje jelita, które intensywnie pracują nad produkcją gazów, jajniki dają o sobie znać raz na jakiś czas, sikam tak często, że na bank nie zatrzymuję wody w organizmie, dzisiaj nie zamierzam odmówić sobie posiłku w McDonald`s oczywiście z deserem :D McFlurry Snieakers :D :D :D :D poza tym i tak jestem gruba i brzydka, więc co mi szkodzi. Wpadam w deprechę, nic mi się nie chce... pranie właśnie się skończyło, pies nadal nic nie zjadł, a mi się chce płakać z bezsilności i niezadowolenia z siebie. Na samą myśl, że weekend spędzę w szkole, a nie w ramionach mojego M. odbiera mi chęci do wszystkiego innego. I cholernie chce mi się <3 <3 <3 ... w tym cyklu miało być inaczej i jest inaczej, ale wstrzymywanie się z <3 to jakiś koszmar...
    Słabo mi się robi jak to czytam. To jest Twój mąż a nie jego mamusi ! Niech ona mu nie mąci w głowie,jeśli wyniki wychodzą złe to pracuje się nad tym by je poprawić! Czasami wystarcza zmiana diety, suplementacja i zdrowy tryb życia a teksty, że się nie pójdzie bo to i tak nic nie zmieni to zwykły objaw tchórzostwa. Pracujecie nad tym razem a nie ty sama ani też w trójkącie z mamusią - wytłumacz mu to. U mojego męża w rodzinie właśnie się rozstali z tego powodu, że facet nie chciał zrobić sobie badań,pózniej było tylko wzajemne wyrzucanie sobie winy w tym przy rodzinie i znajomych...

Madera lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wstępnie oglądaliśmy mieszkanka. Tzn. oglądaliśmy... rozmarzyliśmy się raczej. Dwupoziomowe, a u góry 2 sypialnie i duża łazienka... wolałabym 3 sypialnie i łazienkę. Wiem, że za dużo wymagam, ale marzą mi się dwa maluchy. Czego chcieć więcej od życia. Na razie moja kochana suczka jest moją dzidzią. Mamy ją od 21 grudnia 2011 roku, teraz w listopadzie będzie miała 3 latka, moja mała Myszka :D kochana :D tylko teraz nie chce jeść, jesienna deprecha ją też dopadła widzę. Poza tym jest obrażona bo ja dwa dni w pracy, M. też, więc podrzucam ją do teściowej i szwagierki, raz jedna się opiekuje, raz druga hi hi hi zupełnie jak z dzieckiem. To jest nasze małe szczęście, teraz chcielibyśmy troszkę większe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:51

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butter wrote:
    Jaki projekt wybraliście? My mamy bez dalonu 4 pokoje :P Zobaczysz jeszcze Ci zabraknie pokoi żeby kazde miało swój :-)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ