Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Słabo mi się robi jak to czytam. To jest Twój mąż a nie jego mamusi ! Niech ona mu nie mąci w głowie,jeśli wyniki wychodzą złe to pracuje się nad tym by je poprawić! Czasami wystarcza zmiana diety, suplementacja i zdrowy tryb życia a teksty, że się nie pójdzie bo to i tak nic nie zmieni to zwykły objaw tchórzostwa. Pracujecie nad tym razem a nie ty sama ani też w trójkącie z mamusią - wytłumacz mu to. U mojego męża w rodzinie właśnie się rozstali z tego powodu, że facet nie chciał zrobić sobie badań,pózniej było tylko wzajemne wyrzucanie sobie winy w tym przy rodzinie i znajomych...
-
Myszka wiem co czujesz..glowa do góry. A co do badan...to nie jest tak...u nas przy pierwszym dziecku tez długo nie mogliśmy zaskoczyć..po czym M zrobil badanie i bylo kiepsko, okazało sie ze ma zylaka i to on oslabial żołnierzyki...mial zabieg...a równo w I rocznice jego zabiegu urodziła siw nasza Kornelka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia1984 wrote:Jaki projekt wybraliście? My mamy bez dalonu 4 pokoje Zobaczysz jeszcze Ci zabraknie pokoi żeby kazde miało swój
fajnie by było gdyby taki był tylko problem, że brakuje pokoi dla dzieci, wybraliśmy parterówke projekt temida a wy jaki macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:37
-
Butter wrote:fajnie by było gdyby taki był tylko problem, że brakuje pokoi dla dzieci, wybraliśmy parterówke projekt temida a wy jaki macie?
-
Butter wrote:Idę poodpoczywać i poczytać książkę. Kończę czytać ostatnią część Gry o Tron. Uwielbiam tą książkę, także miłego wieczorka bo na tablecie strasznie zamula mi owu Jutro mam imprezę z okazji 25 rocznicy moich rodziców. Buźka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny