Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:no właśnie, my się tak nakręcamy, a ciąża zazwyczaj przechodzi bezobjawowo większość z kobiet nie odczuwa żadnych dolegliwości, nawet nie jest w stanie stwierdzić, że zaszła. A my mamy ciągle coś odczuwamy...
No wlasnie a u nas wyobraznia dziala i wkrecamy sobie objawy ktore maja kobiety w ciazy w 3 miesiacu hehe tez slyszalam ze bezobjawowo, pewnie jak przyjdzie to w najmniej spodziewany momenciemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:aszka - nie przekonuje, żeby badań nie robił, tylko, że niczego tak naprawdę nie zmienią.
-
Hej dziewczyny , u mnie dziś tempka z rana 37.1 ;o szok ale nie da się sobą pewnie za długo nacieszyć , bolą mnie piersi i wsio Macie racje , że pewnie jak zajdziemy to nie bedziemy nawet wiedziały kiedy co i jak bo przejdzie bez objawowo . A co do tego Detektora ciąży to mam zdanie podobne do Was , że jednak troche nakręca nas nie ma co ale przydatny w tym np. jak określa współczycie w danych dniach przed czy po owulacji powiedzmy albo te procenty z testem to też przydatne bo wiesz keidy możesz zrobić test który może wyjść prawdopodobnie prawidłowo już . Ale rozśmiesza mnie to , że wyznaczają tam terminy porodu haha . Miłego dnia dziewczyny .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jestem załamana nie poznaję swojej miesiączki jakoś w ogóle nie chce się rozkręcić jeszcze dzisiaj temperatura wyższa niż wczoraj nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , u mnie dziś tempka z rana 37.1 ;o szok ale nie da się sobą pewnie za długo nacieszyć , bolą mnie piersi i wsio Macie racje , że pewnie jak zajdziemy to nie bedziemy nawet wiedziały kiedy co i jak bo przejdzie bez objawowo . A co do tego Detektora ciąży to mam zdanie podobne do Was , że jednak troche nakręca nas nie ma co ale przydatny w tym np. jak określa współczycie w danych dniach przed czy po owulacji powiedzmy albo te procenty z testem to też przydatne bo wiesz keidy możesz zrobić test który może wyjść prawdopodobnie prawidłowo już . Ale rozśmiesza mnie to , że wyznaczają tam terminy porodu haha . Miłego dnia dziewczyny .
-
aszka wrote:a skad wie ze nie zmienia skoro nie zna wynikow? Skoro byla oddzialowa to chyba wie o tym, ze wyniki np nasienia sie powinno co 6 miesiecy powtarzac bo moga sie pogorszyc.
oj aszka ... chyba się troszkę uwzięłaś kochana oczywiście, że jest w temacie obeznana, tylko jeśli nie jest nam dane zostać rodzicami, to niczego nie zmienię. Adopcja nie wchodzi w grę, bo nikt nie zgodzi się w naszym przypadku na adopcję.
Poza tym jeśli byłaby opcja in vitro to chyba spróbowalibyśmy raz. Nie więcej. Nie będę na siłę oszukiwała natury. A Ty Kochana analizujesz wyniki męża z andrologiem? Jesteście pod stałą opieką specjalisty? Jak to wygląda po zrobieniu badań?
-
Morwa wrote:Jestem załamana nie poznaję swojej miesiączki jakoś w ogóle nie chce się rozkręcić jeszcze dzisiaj temperatura wyższa niż wczoraj nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć
Morwa lubi tę wiadomość
-
zrób w poniedziałek bete a do lekarza pójdzie zaraz jak okaże się ze np. ciązy nie ma ... uważam , że tak bedzie najlepiej bo lekarz może jeszcze tak wczesnej ciąży nie zobaczyc na usg np. a da ci tabletki jakieś ty bedziesz nie świadoma ciązy np. i zrobisz i sobie i maleństwu krzywde . Lepiej beta później lekarz
Morwa lubi tę wiadomość