Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wykąpałam się i jestem
Wercia przyszłam mój mówi Kochanie jest gol a ja a dla kogo a on no jak dla nas ech ta moja wiara w Polaków
dopije resztkę herbatki i zrobię sobie ciepłą i kanapeczki z pasztecikiem i pomidorkiem
Toxey wiem wiem tylko mówię
ja testami ovu się tak nie sugeruje bo w tym cyklu mnie oszukały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałam no musiałam az przełączyć a Ja lubie mecze ale ostatnio jakoś nie oglądałam wgle mnie Landryneczko kochanie boli za to prawy jajnik dzisiaj eh ...
Widze , że wbiłyście się hahahahaha ;-p mniej wiecej bo zaraz zostaniecie zdominowane ;-p
Aż po prostu co do meczu Werni nie dowierzam , że taki wynik i ta minuta ;o chociaz wiele sie moze zdarzyc jeszcze ale zaciskam kciukiwerni lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Melduję się po wakacjach Było mega mega zajebiście Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego Któraś zafasolkowała??? Póki co u mnie nadal nie ma okresu. Zrobiłam hormony, niby wszystko w normie... Pobolewa mnie brzuch jak na @ i strasznie mam wrażliwe sutki... Normalnie prawie nie mogę ich dotknąć...
-
Paulina_2603 wrote:Hej dziewczyny Melduję się po wakacjach Było mega mega zajebiście Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego Któraś zafasolkowała??? Póki co u mnie nadal nie ma okresu. Zrobiłam hormony, niby wszystko w normie... Pobolewa mnie brzuch jak na @ i strasznie mam wrażliwe sutki... Normalnie prawie nie mogę ich dotknąć...
-
ZakręconaOna wrote:Hej chyba żadna nie zafasolkowała , gdzie byliście na wakacjach ;>?
W BarcelonieLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny