Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:oj aszka ... chyba się troszkę uwzięłaś kochana oczywiście, że jest w temacie obeznana, tylko jeśli nie jest nam dane zostać rodzicami, to niczego nie zmienię. Adopcja nie wchodzi w grę, bo nikt nie zgodzi się w naszym przypadku na adopcję.
Poza tym jeśli byłaby opcja in vitro to chyba spróbowalibyśmy raz. Nie więcej. Nie będę na siłę oszukiwała natury. A Ty Kochana analizujesz wyniki męża z andrologiem? Jesteście pod stałą opieką specjalisty? Jak to wygląda po zrobieniu badań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 16:52
-
nick nieaktualny
-
Nie jestem w temacie dziewczyny ale głową do góry, każda zaciazy jak nie teraz to w innym cyklu.
Baś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Butter wrote:Luknelam na wasz projekcik i musze powiedziec ze bardzo ladny domek, funkcjonalny, nasz jeszcze nie jest ostateczny, wydaje mi sie troche za duzy, ale juz mam dosc przegladania tych projektow, co ktorys sie nam spodoba to czegos w nim brakuje, albo spizarki, albo garderoby i tak ciezko dopasowac.
-
nick nieaktualnyWitam jak mija wieczór . Mnie boli jajcor lewy
Toxey nie żebym cię nakręcała ale pozytywne testy ovu mogą też wychodzić w ciąże . MOże po prostu taki test jakiś wadliwy albo cos ;P nie ma co się nimi sugerować za bardzo ja miałam pozytywny na początku cyklu a okazało się że ovu była w 23dc więc jak widzisz dupa -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Witam jak mija wieczór . Mnie boli jajcor lewy
Toxey nie żebym cię nakręcała ale pozytywne testy ovu mogą też wychodzić w ciąże . MOże po prostu taki test jakiś wadliwy albo cos ;P nie ma co się nimi sugerować za bardzo ja miałam pozytywny na początku cyklu a okazało się że ovu była w 23dc więc jak widzisz dupa
Czytałam już o tym, ale raczej w to nie wierzę, bo przeglądając wykresy mało jest takich przypadków. Poczekamy, zobaczymy