Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje też do dużych nie należą jak zaciążymy to nam urosną bimbałki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:21
-
czasami tak właśnie jest... nie można powstrzymać łez... mnie też to dopada, ale staram się z tym walczyć
zaczyna mnie boleć głowa - oby to był znak, że ciocia za rogiem!! plis!!! -
nick nieaktualnyja cycki, mam dość spore ;/ od nich aż kręgosłup boli, nie widzę swojego brzucha przez nie no ale co zrobić chętnie oddam któraś chętna?
ja 2 dni temu pękłam. Miałam tak paskudny dzień, mąż się nie odzywał do mnie, żył w swoim świecie, czasami się na mnie wydarł, że coś zrobiłam źle, albo nie zrobiłam wcale. Nie wytrzymałam zamknęłam się w pokoju i poszłam sobie popłakać. On przyszedł i zaczął przepraszać i płakał ze mną -
Hej, jeśli cykle mi zostaną jak te dwa ostatnie to mam jeszcze 2 szansew tym roku by zajść w ciąże (mam nieregularne, ale 2 ostatnie miały po 34 dni więc liczę, że i tak zostanie). Oby nam się wszystkim udało, dziś mam 1 dzień nowego cyklu...
-
Fatim wrote:Hej, jeśli cykle mi zostaną jak te dwa ostatnie to mam jeszcze 2 szansew tym roku by zajść w ciąże (mam nieregularne, ale 2 ostatnie miały po 34 dni więc liczę, że i tak zostanie). Oby nam się wszystkim udało, dziś mam 1 dzień nowego cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:43
Fatim lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Forum sledze od pewnego czasu lecz jest to mój pierwszy post, tak więc witam was serdecznie. Wszystkie na pewno jesteście bardziej doświadczone tak wiec mam nadzieje, że mi pomożecie, czy mogłybyście napisac mi jakie badania (hormony) powinnam zrobić i kiedy żeby zorientować sie czy wszystko u mnie ok? Do ginekologa-endokrynologa zapisana jestem dopiero na grudzień i na ta wizytę chciałabym pójść już z wynikami jakiś badań. Tak więc będę super wdzięczna za pomoc. O dzidze staramy się od stycznia, wiem że może nie najdłużej lecz i tak już mnie cała ta sytuacja niepokoi.
-
Morwa wrote:Hey ja się staram tylko miesiąc dłużej niż ty i tez powoli mi nerwy puszczają ja właśnie idę odebrać Lh, Fsh, estradol, testosteron, które robiłam w 3 dniu cyklu tsh i prolaktyna możesz robić kiedy chcesz tylko z prolaktyna trzeba dzień wcześniej wstrzymać się z i alko nie pić nie stresować się i nie przemęczac
Niby gin mi mówi,że do roku to nie ma sie co martwic i powinno sie udac zajść w ciąże, ale rok za raz minie, dzidzi nie ma. A ja głupia myślałam, że jak będe chciec dziecko to sobie postanowię, że chcę i od razu sie uda:(