Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyButter wrote:Witaj Dorbie w naszym zacnym gronie przyszłych mam
Podaj przepis
Gotujesz soczewicę zieloną 30 min - 1 szklanka zalana 2 szklankami wody, i zalewasz sosem pomidorowym - ja dodaję 1 puszkę pomidrów pokrojonych tych z Lidla pelati i 1/2 kartonika gestego soku pomidorowego z dodatkiem przypraw - szczypta kurkumy, pół łyzeczki curry, sól pieprze, bazylia, ew ziołaprowansalskie, chili i tyle. Można doprawić nieco jogurtem.
Podawać z ryżem. Ja preferuję brazowy lub Basmati -
dorbie wrote:Gotujesz soczewicę zieloną 30 min - 1 szklanka zalana 2 szklankami wody, i zalewasz sosem pomidorowym - ja dodaję 1 puszkę pomidrów pokrojonych tych z Lidla pelati i 1/2 kartonika gestego soku pomidorowego z dodatkiem przypraw - szczypta kurkumy, pół łyzeczki curry, sól pieprze, bazylia, ew ziołaprowansalskie, chili i tyle. Można doprawić nieco jogurtem.
Podawać z ryżem. Ja preferuję brazowy lub Basmatidorbie lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Jutro rano, chyba że @ się pojawi do tego czasu.W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:ja od wczoraj daje mojemu... pestki dyni... bo wyczytalam ze maja b.db wplyw na nasienie i potencje wiem wiem... ale nie zaszkodzi... garsc dziennie chrupie... moj to jest ok sie na wszystko godzi...ciekawe jak dlugo te jego godzenie potrwa i nadejdzie bunt....
A jeszcze wyczytałam tu gdzieś, że też pomidory i to najlepiej w postaci soków i sosów -
nick nieaktualny