Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jestem trochę zestresowana martwię się czy moje jutrzejsze wyniki hormonalne będą w normie dzisiejszej nocy chyba się nie wyspie tej tez się nie wyspalam bo miałam okropne sny , śniło mi się ze mi brwi wypadły:(
Nie stresuj się Kochana będzie dobrze -
Estrella masz wyniki ok. TSH też jest dobre, więc leków na nie nie dostaniesz.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jest juz ok z moim zjedlismy kolacyjke, wypilismy po piwku i film w lozeczku a pozniej przytulanki hihi dobranoc dziewczynki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Widze ze o Tsh gadka a ja dzis wynik odbieram:( ale mam stracha.
Dzis kupuje mlodszemu wozek:) bo w starym kola nam odpadaja:( i musimy znow pobrac krew bo za malo i poziom zelaza nie mogly oznaczyc:/
Dziewczyny wczoraj tak mnie bolalo podbrzusze i dwa jajniki jak nigdy czy to mogla byc owulka?? Juz zglupialam:(((( -
U mnie wczoraj 7 dni po ovu pojawily sie bole jajników, takie klucie i uczucie na okres ale przez pare godzin tylko. Wieczorem padlam..o 20 juz zasnelam a w nocy znow klucie jajnika.. no ciekawa jestem..myślicie ze moglo sie udac ? Ja juz wole sobie wmawiac ze nic z tego zamiast robic nadzieję.
Ja jak ostatnio bylam u endo to mi powiedziala ze tsh powinni byc ok 1 max. A mnie tak przepisali leki ze mialam 0, 13 wiec juzmmam zmienioną dawke. -
Evaa wrote:Czesc dziewczyny.... Milego dnia zycze...
mialam dzis koszmarny sen... Ze moj ztovil badanie nasienia i wyszly ze ma zero zywych plemnikow.... Masakra.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Test bez cienia wątpliwości negatywny Niby z założenia podchodziliśmy do ciąży bez ciśnienia, ale jest mi zwyczajnie smutno... Pierwsze rozczarowanie za mną... Lekarka rozbudziła tylko moje nadzieje, że może się udać. No nic... Teraz tylko czekam na @, oby szybko przyszła, żeby zacząć nowy cykl. Ileż można czekać!! Piersi mnie tak bolą jakby chciały eksplodować. Na pocieszenie kupiłam sobie eklerka z karmelem A d.... rośnie
-
nick nieaktualny