Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane :*jestem nowa na forum. ja również się staram, by ten rok zakończył się 2 kreseczkami na teście Ostatni okres miałam 15 września..natomiast poprzedni 16 sierpień. Mam dosyć nieregularne okresy...czasem wcześniej czasem później. Kupiłam testy owulacyjne pokazywały wynik pozytywny 3-4 październik. Z mężem przytulaliśmy się 3 ,4, 5 październik ;p i później 11 i 12 Teraz mi mój program w telefonie pokazuje że planowany termin miesiączki to ok 18-19 październik... Hmmm mam dylemat kiedy go zrobić. Najchętniej wykonałabym go dziś..ale poczekam może jeszcze ze 2 dni ? doradźcie mi dziewczyny pozdrawiamTyszanka
-
Actiwiti te badania robi się między 2 a 5 dniem cyklu. Mówi się że najlepiej 3 dnia ale jak zrobisz w 4 to też będzie ok. Pozdrawiam dziewczyny i uciekam do pracymaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Morwa wrote:A ja się wczoraj popłakałam oglądając na dobre i na złe mąż się ze mnie śmiał, że jestem beksa, ale potem przytulił ☺ idę zaraz odebrać wyniki hormonów.
Ja to też jestem beksa Łatwo się wzruszam. Ktoś płacze ze smutku, to ja też. Ktoś płacze z radości, to ja też. Dzisiaj np. siostra przysłała mi zdjęcie usg 3D swojej małej i jak zobaczyłam tą słodką buźkę, to prawie się poryczałam -
No to wszystko jasne. Ból głowy jest oznaką @. Pokazało się lekkie plamienie. Pewnie wieczorem lub jutro rano krew mnie zaleje. Cieszę się, że zaraz zacznę nowy cykl. Jak wszystko wróci do normy, to też mam jeszcze dwie szanse w tym roku
-
Dziewczyny doradźcie mi błagam ,dostałam wyniki bety dzisiaj i są następujące
Badania i parametry Wyniki Wartości referencyjne
Beta-HCG ↑ 11,85 mIU/ml przed menopauzą - < 5,3 po menopauzie - < 8,3 ciąża: 3 tydz. - 5,8 - 71,2 4 tydz. - 9,5 - 750 5 tydz. - 217-7140 6 tydz. - 158 - 31 800 7 tydz. - 3700 - 163 500 8 tydz. - 32 000 - 150 000 9 tydz. - 63 800 - 152 000
Nie wiem co mam myśleć , lekarka mi powiedziała , ze mam powtórzyć wynik bety jutro i zobaczymy czy podskoczy ale wychodzi na to , że to bardzo wczesna ciąża bo niski jeszcze jest wynik ale i tak podwyzszony ! Nie wiem co myśleć co Wy uważacie ? Pójdę jutro i powtórze , miała któraś z Was taki przypadek , że aż tak niska beta była i potem podskoczyła albo spadła jeszcze ? Trzęse się az z nerw czy to faktycznie to czy nie jednak ! ;o płacz juz był i delirka w srodku ale nie chce sie nakręcaćwerni lubi tę wiadomość
-
Zakręcona nie denerwuj się, bo jeszcze sobie zaszkodzisz!! Nie będę Cię nakręcać, poczekaj do jutra i bądź dobrej myśli!! Oby się udało!! Trzymam kciuki
-
Cześć Dziewczyny!!!! Trochę mnie nie było jakieś 24 godziny hahahha
od rana biegam, auto odebrałam, bo kolega musiał rzucić okiem na moje światła, okazało się, że po prostu nie umiemy wymienić żarówki hahahahaha, ale już są i działają... 3 minuty i po sprawie
odebrałam też naszą paczuszkę w końcu mam porządne noże aż strach je przetestować...