Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypozwolicie, że pójdę na łatwiznę i skopiuję wam wpis z pamiętnika?
Z mężem miałam ciche, a raczej głośne dni kłóciliśmy się z pewnych powodów. Jednak w sobotę, wszystjko się zmieniło. Gdy wróciłam ze szkoły, walnęłam sobą do łóżka i ryczałam bite 3 godziny. Mężulek pytał, co się dzieje, zrobił obiad, gorące mleczko, a ja dalej ryczałam. Nagle wybuchłam złością. Koleżanka z klasy jest w 6 miesiącu ciąży i UWAGA! Robi wszystko, żeby NIE urodzić. Pali, pije, a najgorsze jest to, że ćpie, ma anemię, u lekarza była tylko raz i preferuje seks tylko z nieznajomym ;( Nosz KURWA! I jak ja mam nie wyjść z siebie. Staram się ponad dwa i pół roku i nie mogę zaciążyć, a ona krzywdzi swój cud i nie da sobie tego przetłumaczyć ;( Gdzie jest ten Bóg? Czemu pozwala krzywdzić niewinne maleństwa, czemu KURWA nie pilnuje pożądku i czemu tak pięknym cudem, obdarowuje niewłaściwe osoby? Czemu każe nam cierpieć? Mąż mnie zrozumiał jak się troszkę powydzierałam i w końcu przestałam płakać. Przytulił mnie i powiedział tylko na uszko "Kochanie będzie dobrze, my też będziemy mieli malutkiego potworka" I tak mocno mnie tulił.... Czułam, że tego potrzebowałam, jego wielkiej miłości, bliskości i tych kilku słów. Moja złość odeszła jak ręką odjoł, uspokoiłam się i zasnęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:59
małaMyszka, Andzia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jak Wam mija dzień? Ja dzisiaj miałam straszny młyn. W dodatku skończyły mi się badania z pracy i musiałam jechać do centrum, które jest całe przekopane. Całe wieki tam jechałam.. A jak już dotarłam to szukałam przez 20 minut miejsca żeby zaparkować. W środku czekała na mnie jeszcze większa niespodzianka- lekarz sobie po prostu nie przyjechał. Idzie się wkurzyc... mam nadzieję, że u Was spokojniej pozdrawiam wszystkich
-
też się poryczałam!!!!
mojej starej dobrej koleżanki znajoma żarła w ciąży wszystko co się dało, wóda, trawa, pety, leki wszystkie jakie miała, p/bólowe garściami, teraz ma syna, który jest po 45 operacjach, nie mówi, nie widzi, nie słyszy, ojciec chce się zrzec praw, bo jak powiedział: "nie chce mieć chorego dziecka i woli ułożyć sobie życie na nowo, bez alimentów". A ona ma kolejne dzieci z różnymi facetami, teraz chyba też jest w ciąży, a facet z którym teraz jest podobno się z nią ożeni, ze względu na ciążę... masakra!!!! Kurwicy można dostać. Świat jest tak popierdo*lony, że tylko się powiesić!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jak tak bardzo nie chce ona dziecka to mogła je urodzić i oddać tym co pragną mieć dzieci a nie mogą . A nie tak krzywdzi mała niewinna nikomu istotke.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny