Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane dawno mnie tu nie było, ale zabrakło mi czasu. Wrzesień u nas był owocny byłam w ciąży ale niestety dostałam krwawienia i nic z tego, ale się nie poddajemy i dalej będziemy próbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:31
Helen lubi tę wiadomość
-
kurczę coś się dzisiaj nie ciekawie czuję, mało spałam może przez to, ale na wymioty mnie bierze, ale się jeszcze powstrzymuje. Mówię sobie cały czas...ze po co ci test, w piatek ma być termin na @, więc wtedy się okaże. W tym cyklu biust mi urósł o rozmiar, laski robić nie robić?
Nie chcę wyjść na wariatkę co sobie uraja -
nick nieaktualny
-
Helen wrote:kurczę coś się dzisiaj nie ciekawie czuję, mało spałam może przez to, ale na wymioty mnie bierze, ale się jeszcze powstrzymuje. Mówię sobie cały czas...ze po co ci test, w piatek ma być termin na @, więc wtedy się okaże. W tym cyklu biust mi urósł o rozmiar, laski robić nie robić?
Nie chcę wyjść na wariatkę co sobie uraja
Ja miałam ostatnio wymioty a zapachy wszystkie mnie odrzucały, spać mogłam o każdej porze dnia i nocy. Po tygodniu spóźnienia dostałam plamienia i niestety lekarz stwierdziła, że fasolka była bardzo nisko i jakby powstrzymał krwawienie teraz to za 2 miesiące było by to samo, a później to by bardziej bolało.
Poczekaj do piątku bo test wcześniej i tak może nie wyjść. -
Helen wrote:kurczę coś się dzisiaj nie ciekawie czuję, mało spałam może przez to, ale na wymioty mnie bierze, ale się jeszcze powstrzymuje. Mówię sobie cały czas...ze po co ci test, w piatek ma być termin na @, więc wtedy się okaże. W tym cyklu biust mi urósł o rozmiar, laski robić nie robić?
Nie chcę wyjść na wariatkę co sobie urajamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:) zrobię, ale bardzo późno, bo nie chcę się rozpraszać, a mam trochę pracy , a tak będzie rozluźnienie i euforia mnie poniesie, albo smutaśnie się zrobi. Ale na pewno od razu się pochwalę albo pożalę .
W takim razie trzymamy kciuki i czekamy na wieści -
nom cycki giganty, bolące, kiedyś miałam fazowo ze bolały przed @ ale teraz trochę
dłużej mam te objawy, wogóle super ze są te objawy do zaznaczania bo można zobaczyć w prosty sposób jak wpływa na nas gospodarka hormonalna.
Ale te cycki to moze od dupka? -
Sylwusia jak juz raz się zagnieździło to potraktuj to jako dobry znak, ze znowu się zagnieździ zdrowy dzidziuś, choć wiadomo że emocje robię swoje, ale kobitki są silne i dzielne, i Cię tu wszystkie wspierają .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:16
Sylwusia100 lubi tę wiadomość
-
Lekarz mi powiedział, że jakby to się zdarzyło w 2 albo 3 miesiącu to musiałabym trochę odczekać z następnymi próbami zajścia w ciąże ale, że to po miesiącu to nie kazał czekać a wręcz powiedział, że jest duże prawdopodobieństwo, że teraz uda się to szybciej