X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest cholernie niesprawiedliwe!!!!!! :( macie rację, tylko siąść i płakać :(

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to niestety podłamało na ładne 6 godzin i dopada codziennie myśl "co z tym zrobić"

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    mój zaczyna od dzisiaj brać androvit plus, wcześniej brał vitotal. Ciekawa jestem, czy będzie się inaczej czuł. A ja od rana wcinam kolbę kukurydzy i leżę w łóżeczku, przed nocna zmianą... nawet drugie pranie już prawie mam gotowe.
    Zobaczymy, mój wcześniej brał albo zestaw minerałów albo magnez taki w musujących tabletkach. W sobotę wręczam mu te witaminy i mówię...sporo kosztowały, więc nie pijesz piwa żeby się wróciły :P Zobaczymy jak mu pójdzie :P

małaMyszka lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi wrote:
    pozwolicie, że pójdę na łatwiznę i skopiuję wam wpis z pamiętnika?

Z mężem miałam ciche, a raczej głośne dni kłóciliśmy się z pewnych powodów. Jednak w sobotę, wszystjko się zmieniło. Gdy wróciłam ze szkoły, walnęłam sobą do łóżka i ryczałam bite 3 godziny. Mężulek pytał, co się dzieje, zrobił obiad, gorące mleczko, a ja dalej ryczałam. Nagle wybuchłam złością. Koleżanka z klasy jest w 6 miesiącu ciąży i UWAGA! Robi wszystko, żeby NIE urodzić. Pali, pije, a najgorsze jest to, że ćpie, ma anemię, u lekarza była tylko raz i preferuje seks tylko z nieznajomym ;( Nosz KURWA! I jak ja mam nie wyjść z siebie. Staram się ponad dwa i pół roku i nie mogę zaciążyć, a ona krzywdzi swój cud i nie da sobie tego przetłumaczyć ;( Gdzie jest ten Bóg? Czemu pozwala krzywdzić niewinne maleństwa, czemu KURWA nie pilnuje pożądku i czemu tak pięknym cudem, obdarowuje niewłaściwe osoby? Czemu każe nam cierpieć? Mąż mnie zrozumiał jak się troszkę powydzierałam i w końcu przestałam płakać. Przytulił mnie i powiedział tylko na uszko "Kochanie będzie dobrze, my też będziemy mieli malutkiego potworka" I tak mocno mnie tulił.... Czułam, że tego potrzebowałam, jego wielkiej miłości, bliskości i tych kilku słów. Moja złość odeszła jak ręką odjoł, uspokoiłam się i zasnęłam.
    Mąż ma rację- doczekacie sie swojego maleństwa- będziecie szczęśliwymi rodzicami. A ta dziewczyna nie docenia co ją spotkała, mam nadzieję, że kiedyś to zrozumie, bo póki co pstro ma w głowie!

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak faktycznie było i potworek jak to mężuś mówi w końcu się pojawił :) na temat tej dziewczyny już się nie wypowiadam, szkoda nerwów, a i tak nic to nie da ;(

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi te twoje gify w komentarzach są po prostu boskie!!!! Uwielbiam je!!!!!

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko nie sądziłam, że są laski, które tak postępują... aż mi słów brak... może nie jest gotowa na dziecko, nie wnikam ale można inaczej... można urodzić i oddać... przecież takie coś się w głowie nie mieści... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety i my nic nie możemy na to poradzić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie smutaj się już Dżejzi będzie dobrze... każda z nas doczeka się tego cudu już niedługo! ;) Swoją drogą ciekawe gdzie Toxey z wynikami bety... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma ponad 20 :) i dalej w to nie wierzy :D

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie gdzie Toxey

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dokładnie 20,55

Myszka, Toxey baluje bo mamusią została :D

estrella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa czyli w innym wątku już się podzieliła dobrymi informacjami :D ciekawe kiedy do nas przyjdzie ;)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na październikowych pisała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super wieści ;) mam nadzieję, że niedługo do niej dołączymy :D

Evaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby :) i oby uniej wszystko było ok :)

estrella lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:53

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kiedyś musi się udać... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie rozmarzyłam i zaczęłam oglądać aranżacje pokoików dla maluszków... jak ja bym chciałam już móc urządzać taki pokoik ;) i kupować te wszystkie potrzebne rzeczy ;)

Evaa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella nie jesteś sama :) ja sobie wyobrażam jak Mateusz bawi się z naszym maluszkiem, jak cieszy się z jego maleńkich stopek i paluszków, jak tuli je do siebie i cichutko mówi kocham :)

estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ