Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:mój zaczyna od dzisiaj brać androvit plus, wcześniej brał vitotal. Ciekawa jestem, czy będzie się inaczej czuł. A ja od rana wcinam kolbę kukurydzy i leżę w łóżeczku, przed nocna zmianą... nawet drugie pranie już prawie mam gotowe.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:pozwolicie, że pójdę na łatwiznę i skopiuję wam wpis z pamiętnika?
Z mężem miałam ciche, a raczej głośne dni kłóciliśmy się z pewnych powodów. Jednak w sobotę, wszystjko się zmieniło. Gdy wróciłam ze szkoły, walnęłam sobą do łóżka i ryczałam bite 3 godziny. Mężulek pytał, co się dzieje, zrobił obiad, gorące mleczko, a ja dalej ryczałam. Nagle wybuchłam złością. Koleżanka z klasy jest w 6 miesiącu ciąży i UWAGA! Robi wszystko, żeby NIE urodzić. Pali, pije, a najgorsze jest to, że ćpie, ma anemię, u lekarza była tylko raz i preferuje seks tylko z nieznajomym ;( Nosz KURWA! I jak ja mam nie wyjść z siebie. Staram się ponad dwa i pół roku i nie mogę zaciążyć, a ona krzywdzi swój cud i nie da sobie tego przetłumaczyć ;( Gdzie jest ten Bóg? Czemu pozwala krzywdzić niewinne maleństwa, czemu KURWA nie pilnuje pożądku i czemu tak pięknym cudem, obdarowuje niewłaściwe osoby? Czemu każe nam cierpieć? Mąż mnie zrozumiał jak się troszkę powydzierałam i w końcu przestałam płakać. Przytulił mnie i powiedział tylko na uszko "Kochanie będzie dobrze, my też będziemy mieli malutkiego potworka" I tak mocno mnie tulił.... Czułam, że tego potrzebowałam, jego wielkiej miłości, bliskości i tych kilku słów. Moja złość odeszła jak ręką odjoł, uspokoiłam się i zasnęłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-