Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁooo dużo nas
Witam was kochane :*
Musi nam się udać a w takim przemiłym gronie pełnym wsparcia , rozmów i oczywiście stawiania do pionu musi się udać ;*
Kaśka myślę że ten wątek będzie pełen wsparcia bez kłótni i dogadywań
madzianka nadzieja i wiara czyni cuda pamiętaj :* Życzę w niedługim czasie 2 grubaśnych kreseczek
Martusia pewnie że tak . Razem zawsze raźniej :* A kto nas tak zrozumie jak nie my wszystkie siebie :* Każda jest w podobnej sytuacji więc wie co czujemy :*
Maniuś oczywiście że można :* Witaj
A co tam z tym nasieniem ? Z wszystkiego można wyjść jeśli się walczy
Marteczka91 witaj Super że bierzesz witaminki
Natka a może spróbowałabyś z castagnusem ?
Gosiunia za Ciebie też mocno kciukam i wierzę że ta lista będzie magiczna
Papaja witaj wśród nas Staraczek .... życzę powodzenia i wytrwałości :*
shimmer to w taki razie mocno zaciskam kciuki by te wakacje były szczęśliwe
Angela oki
Moniu na pewno owulacja się pojawi zobaczysz :* Wspieram
Ia hej hej tylko zostań z nami
Lenka Witaj Nosz musi musi
Miłego dnia
Zmieniłam posty w pierwszym na tej stronie zrobiłam listę a tego posta na drugiego wzięłamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 13:28
gosiunia, Angelabd, martusia1986, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka, zostaję i nie uciekam potrzebowałam odetchnąć od forum po prostu2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Też liczę że się uda wszystkim, co prawda jestem zielona w śród Was dopiero co się zdecydowaliśmy, a lata swoje mam, tak to jest jak człowiek wybiera najpierw karierę zawodową. Mam wspaniałą koleżankę która uświadomiła mi że dziecko w niczym w karierze nie przeszkadza, ona jest żywym dowodem, dzięki niej zrozumiałam...antyfeministka..
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Natka a może spróbowałabyś z castagnusem ?
Brałam już go jakiś czas temu, on zbija prolaktyne, a ja jak ostatnio ją badałam to była dość niska i nie chciałabym jeszcze bardziej jej zmniejszyć, na razie biorę metmorfine, inozytol, vit B, vit D, kwas foliowy, a od dziś przez 10 dni orgamentil, mam go na dwa cykle, sam w sobie hamuje owulkę ale później jest efekt odbicia czy jakoś się tam to nazywa, więc mam nadzieje na wrzesień, a jak nie to zawsze zostaje nam październik, listopad i grudzień i wtedy już dojdzie clo do tego raczej:D -
nick nieaktualnyaszka hehe mi się coś nie chce ale ostatnio po 1 w nocy mnie pocisnęło i zgwałciłam mojego haha
Ia rozumiem CIę ;* Jak tam się czujesz ? Bo nie wiem co tam u cb bo jak sama wiesz na pomagamy już nie jestem więc nie wiem czy pisałaś tam czy nie .
papaja dużo dziewczyn właśnie mówi że najpierw kariera bla bla bla a potem żałują ale kto mógł wiedzieć że może być trudno z zajściem . Każdy myśli że jak owulka jest to raz dwa ale niestety ... nie kazdy ma takie szczęście .
natka a to chyba że tak . też coś gin mi będzie musiał przepisać na skrócenie cykli trochę . -
Landryneczka, jakoś przestałam się tam udzielać, po prostu tamten wątek się już bardziej ciążowy niż staraniowy zrobił i nie widzę już tam dla siebie miejsca po prostu, inne problemy i rozmyślania. Zresztą dziewczyny z tamtego wątku, które się starają też jakoś przestały pisać. U mnie ok, jestem dwa dni po IUI, więc teraz zostało mi już tylko czekanie. Może we wtorek wyjadę na tydzień w góry, bo to będzie jedyna okazja w tym roku na wakacje, odpocznę i nie będę myślała o ciąży.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyodpoczynek jest wskazany ja już oglądam wszelkie oferty biur podróży, planujemy ustrzelić jakieś last minute we wrześniu, wtedy łatwiej i taniej bo dzieci już do szkoły idą i jest mniej chętnych, a nadal ciepło, ale nie aż tak i woda nagrzana w morzu
-
nick nieaktualnyI ja się dołączam. Lat 28, mąż 31, staramy się 7 miesięcy. Ja w pełni zdrowa, okres regularnie mniej więcej co 28 dni, owulacje są, nic mi nie dolega. Mąż cukrzyca typu II, nadwaga oraz niedoczynność tarczycy. Badanie nasienia wykazało morfologię 2%, ale żołnierzykow bardzo dużo, bo 192 miliony, tylko morfologia do poprawienia. Urolog kazał brać witaminki, nie przegrzewać jąder i nie leżeć na brzuchu, a mąż uwielbia leżeć na brzuchu
Powoli brak nam sił na to wszystko, ale z każdym nowym cyklem nadzieje powracają. I tak miesiąc za miesiącem leci.
Pozdrawiam was i obyśmy wszystkie zostały mamusiami do końca 2014 roku! Ja mam 17 sierpnia imieniny i bardzo liczę na prezent immieninowy w postaci fasolki -
nick nieaktualnyIa widzę właśnie że upada ten wątek . A szkoda bo miło tam było do czasu . Ale że nie można było swojego zdania powiedzieć to cóż .
Kochana odpoczywaj a zobaczysz że się uda wyjazd dobrze ci zrobi zrelaksujesz się i o wiele lepiej ci się zrobi :*
Natka my w tym roku nigdzie remont robimy i kaski trochę pójdzie ale może we wrześniu tak jak Ia w góry pojedziemy. Ia jak wróci powie czy fajnie to się zastanowię -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:I ja się dołączam. Lat 28, mąż 31, staramy się 7 miesięcy. Ja w pełni zdrowa, okres regularnie mniej więcej co 28 dni, owulacje są, nic mi nie dolega. Mąż cukrzyca typu II, nadwaga oraz niedoczynność tarczycy. Badanie nasienia wykazało morfologię 2%, ale żołnierzykow bardzo dużo, bo 192 miliony, tylko morfologia do poprawienia. Urolog kazał brać witaminki, nie przegrzewać jąder i nie leżeć na brzuchu, a mąż uwielbia leżeć na brzuchu
Powoli brak nam sił na to wszystko, ale z każdym nowym cyklem nadzieje powracają. I tak miesiąc za miesiącem leci.
Pozdrawiam was i obyśmy wszystkie zostały mamusiami do końca 2014 roku! Ja mam 17 sierpnia imieniny i bardzo liczę na prezent immieninowy w postaci fasolkiNasturcja lubi tę wiadomość
-
Na pewno fajnie! Co roki jeżdżę gdzieś w góry, uwielbiam to. Choć już od dwóch lat nad morze się wybieram, ale zawsze coś innego wypada.
Nasturcja to trzymam kciuki z piękny imieninowy prezent, a o tym leżeniu na brzuchu to nie słyszałam. Podobno dobrze jest też nosić luźną bieliznę, żeby nie uciskała.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Na pewno fajnie! Co roki jeżdżę gdzieś w góry, uwielbiam to. Choć już od dwóch lat nad morze się wybieram, ale zawsze coś innego wypada.
Nasturcja to trzymam kciuki z piękny imieninowy prezent, a o tym leżeniu na brzuchu to nie słyszałam. Podobno dobrze jest też nosić luźną bieliznę, żeby nie uciskała. -
Matko! Czy i Was dziewczyny to ovuf pochłonęło na samym początku jak się zalogowałyście? Bo ja mam wrażenie że nic nie robię tylko co chwila z doskoku do laptopa.. przez Was kapustę przypaliłam a jutro teściowie na obiad przychodzą
uciekam na razie paNatka098 lubi tę wiadomość
..antyfeministka..
-
nick nieaktualnyMy też byliśmy w styczniu w górach i było cudnie, ale teraz mam ochotę wymoczyć się w wodzie i pojechać w inny klimat. My też za bardzo sobie nie możemy na to pozwolić w tym roku, ale kiedyś trzeba odpocząć i się zrestartować, mówimy też sobie jak nie teraz to kiedy, przecież zaraz będę w ciąży a potem będzie malutkie dzidzi i nie polecimy hehe Takie problemy z tymi staraniami są i w sumie to one mi cały czas zakrzątają głowę więc odstresować się trzeba i najlepiej wrócić we troje
-
nick nieaktualnygigsa witaj zaraz cię dopiszę
Powiedz coś o sobie , Długo się staracie ?
Papaja też to mam haha a to kapustka pycha będzie poczęstuj nas
miłego dnia kochana :*
Natka też prawda . Oj woda , słońce plaża MMMMM mam nadzieję że pojedziemy w tym roku gdzieś a jak zajdę w ciążę to bankowo bo potem gdzie z brzuchem hehe -
nick nieaktualny
-
Evell, a miałaś monitoringi, które jednoznacznie by pokazały, że owulacja nie występuje? jak tak są leki, które mogą ją wywołać.
Landryneczka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.