Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykajulka wrote:no to moze i mi pomoze , 1 cykl z castagnusem i ziolami , juz widze efekt mam jakis sluz! hehe u mnie to zawsze z nim kiepsko bylo, obecnie czekam na ovu trzymam kciuki za was i za siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykajulka wrote:Az takiego potoku to nie mam hehe cale szczescie . Mysle ze teraz jest normalnie. Ja cos czuje ze w tym watku niedlugo ktoras z nas sie podzieli dobrymi wiesciami i przesle ciazowe fluidy
też tak czuje i mam nadzieję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Oby na to licze:D ładny by był prezent.
u nas jest szansa nawet na bliźniaki Bo A. dziadek jest z bliźniaków a jak dotąd nikt się bliźniaków u A. nie postarał więc kto wie Ale wolałabym jedno Ważne by zdrowe i wgl żeby byłoaszka, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamazonka wrote:Wpiszecie i mnie na listę? na razie starania mam odłożone do czasu @ po poronieniu jeszcze się jej nie doczekałam, ale po cichu w duchu liczę że jednak w tym roku jeszcze się uda.
Lista jest standardowo na pierwszej stronie i aktualizacja co jakiś czas
życzę powodzenia i wytrwałości i strasznie mi przykro że straciłaś maleństwo ale zobaczysz uda wam się niedługo :* tulęamazonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka ja zostaje na liście I dziękuję za dopisanie
Wprawdzie ja podchodziłam do ivf udało się ale niestety poronienie serduszko się nie pokazało
Ale mam nadzieję że we wrześniu uda nam się podejść do kolejnej próbyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:55