Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja! mozna? u mnie 12 cs leci niestety stracony bez owulacji, mi kolezanka tu z ovu postawila tarota(zajmuje sie tym juz bardzo długo) i podobno w ciaze zajed w ciagu roku:) a wiec czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 15:20
Ewelcia, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizacja
Lista staraczek 2014 roku :
1 - Landyneczka
2 - kajulka
3 - amazonka
4 - Natka098
5 - martusia1986
6 - Muńka
7 - Ofelaine
8 - aszka
9 - JusWik
10- potforzasta
11- Kaśka
12- madzianka
13- Maniuś
14- Marteczka91
15- gosiunia
16- Papaja
17- shimmer_lip
18- Angelabd
19- XxMoniaXx
20- la
21- lenka123321
22- Nasturcja
23- gigsa
24- Evell
25- Ania1986
26- NonaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 18:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Evell, a miałaś monitoringi, które jednoznacznie by pokazały, że owulacja nie występuje? jak tak są leki, które mogą ją wywołać.
W tamtym roku mialam ale to chodziłam do innego lakarza teraz niedawno zaczełąm się leczyc u innego nie mam monitoringów bo stwierdziła,że przepisze mi leki Htz na uregulowanie@ bo miałąm skąpe i nieregularne . i mam też inofolic zażywam od 3 miesięcy i nie wiem czy coś pomaga do tego biore wiesiołek i trochę się tego śluzu pokazalo. Gin mi powiedziała,że jak do listopada nie zajde to będe miała stymulacje chciała bym już teraz te monitoringi,ale widocznie mnie zlewa ehh:-/ a tak to wyniki mam w normie wszystkie .Naprawde nie wiem dlaczego mi się nie udaje?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 a która ovu forumowiczka wróży z tarota?
Ja sobie niedawno dla zabawy zrobiłamn wróżbę z obrączką na nitce i wyszło mi, że zajdę w ciążę we wrześniu i będę miała najpierw syna a potem córkę. Mężowi też powróżyłam i wyszło mu to samoEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Ania1986 a która ovu forumowiczka wróży z tarota?
Ja sobie niedawno dla zabawy zrobiłamn wróżbę z obrączką na nitce i wyszło mi, że zajdę w ciążę we wrześniu i będę miała najpierw syna a potem córkę. Mężowi też powróżyłam i wyszło mu to samo
Landryneczka wrote:Nasturcja podpisuje się pod pytaniem
No to może coś w tym jest ale byłoby fajnie jak by wam się sprawdziło
Dziewczynki nie wiem czy moge podac jej nick, ale zapytam i dam znac:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBęde musiała poszukać takiego który nie olewa sprawy i wg chociaż nie wiem czy taki w miescie jest u mnie. Może i 12 cykli to nie jest tak dużo,ale dla mnie to wieczność.Czasami nie mam już siły kiedyś płakałąm jak co miesiąc okres przychodził teraz już przestałąm stwierdziłam,że co ma być to będzie widocznie jeszcze nie jest mi dane mieć dzidziusia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Ja we wróżby nie wierzę Za to w sny już tak, ostatnio śniło mi się że rodzę i lekarz badał mi rozwarcie i powiedział, że jest ok i możemy zaczynać, sen się na tym skończył.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 15:57
-
Nasturcja wrote:Ja też w sny zawsze wierzyłam i zawsze mam naprawdę pokręcone sny i dziewczyny z innego wątku już wiedzą, że śnią mi się np.bociany wykluwające się ze zgnitego banana albo człekożerne konie. Wiele razy śniło mi się, że robiłam siku i test wyszedł pozytywny albo, że trzymałam już na rekach moje dziecko. Nigdy mi się nie sprawdził zaden z tych snów. Najgorzej jest po owulacji jak się czeka na @. Wtedy psycha wariuje i jakie głupoty mi się wtedy śnią, to głowa mała.
rzeczywiście masz pokręcone sny, ale za to nie nudzisz się podczas snu..antyfeministka..