Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu każdy facet po jest romantyczny o ile się dupą nie odwróci i nie pójdzie spać
posmaruj się kremem z filtrem
no dokładnie pocieszam się że w następną sobote już będzie pięknie
potforku dziś nie dam rady wpaść ale zostaw mi troszkę na jutro oki ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra zostawię ale nie ma jak na ciepło zjeść ją
Mój też czasem pyta o czym tak piszemy A najczęściej próbuje patrzeć jak piszę eski z Sandrą -
nick nieaktualnyNo dokładnie ja tam nic nie pisze dodałam tylko filmik co ksiądz u nas w kościele zaśpiewał i tyle bo mnie zlinczują jeszcze
No mój mówił że nie jest za aborcją i że chciałby żeby to dziecko się urodziło ,żeby chociaż na chwile je zobaczyć i żeby ono nas . Ale każdy ma swoje zdanie . Ja mam takie jak on ale wiem że cięzko by mi było gdybym wiedziała że za kilka godz. umrze .. Ale dziwi mnie że takie kłótnie tam .
Kochana zobaczysz jeszcze będziecie mieć pięknego zdrowego dzidziusia tulę :* -
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Landryneczka dzięki za wpisanie mnie i to jeszcze pod szczęśliwą siódemką :*
Ja w tym cyklu nie udzielam się zbyt dużo na forum bo potrzebuje odpocząć a ta strona choć ją uwielbiam nakręca mnie strasznie...
Ale odwiedzam was codziennie i kibicuję
Szkoda że rzadko się udzielasz . Zawsze można o czymś innym niz o staraniach porozmawiać
Potforku wiem , uwielbiam na ciepło i jeszcze z lodami MNIAM -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Sandra zostawię ale nie ma jak na ciepło zjeść ją
Mój też czasem pyta o czym tak piszemy A najczęściej próbuje patrzeć jak piszę eski z Sandrą -
Mój jak słyszy smska to się zawsze pyta czemu nie odpisujesz obrazi się Sandra A jak odpisuję to zaraz co Ci napisała skąd jest itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mówią że my plotkujemy mój jak tylko słyszy że o czymś z siostrami gadamy to zaraz co co co A ze swoim kolegą takim naj to same ploty sobie opowiadają
Evell pazurki maluję